· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Bebelusi de toamna-iarna 2008(123)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Bebelusi de toamna-iarna 2008(123)  |
adytza_84

Locatie: Ramnicu Sarat , BuzauCopii MARIA ANDREEA: 12 ani, 3 luni am nascut deja!
|
25.06.2009 5:32 |
|
| |
|
pupici pupici pupici
Ingrid esti o frumusete si fratiorul tau la fel ce casa si gradina frumoasa aveti 
|
sus |
 |
|
|
liana76

Copii Radu Stefan: 12 ani, 3 luni
|
25.06.2009 6:09 |
|
| |
|
Rabia...
Frumosi copii, frumoasa mama (desi nu apari in poze), frumoasa curte, frumoasa casa, frumos gazon, frumoasa piscina, frumoase plante si...lista ar putea continua.
Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de tot ce aveti!

|
sus |
 |
|
diana-alina

Copii Gabriel Laurentiu: 12 ani, 1 luna Alexandra Ioana: 10 ani, 4 luni
|
25.06.2009 7:45 |
|
| |
|
va puuuup pe toate... ce puiuti bronzati si frumosi...si Ingrid, cea minunata...
avem si noi trei dintisori... in sfarsit, a iesit amaratul, cat ne-a nacajit!
fug, ca vrea papa... 
|
sus |
 |
|
mamistef

Locatie: MontrealCopii Tudor: 15 ani, 8 luni Maria: 12 ani, 3 luni
|
25.06.2009 8:13 |
|
| |
|
Ingrid,Rares.... Ramona sunt minunati copilasii,minunata casuta.....minunata viata!!! 
|
sus |
 |
|
mamistef

|
25.06.2009 8:20 |
|
| |
|
actualizare(ca sa ne sara in ochi la schimbarea capitolului,indiferent cine il va schimba)
12.01.87 - Andreea Alexandra(andreea_andreea)
25.01.78 - Irina(ireen)
3.02.79 - Ramona(Rabia)
16.02.80 - Mihaela-Carmen(mymy2008)
24.02.80 - Alina Elena(mamiyasmi)
12.03.83 - Irina Alexandra(Drutza)
16 03 .....- Otilia(Christa_Maria)
8.04.82 - Ana-Maria(bursucitza)
10.04.79 - Mirela Alina(Alina28)
12 05 .86 - Alina (Alinutza22)
31.05.81 - Alina(Claudya-Maria)
21.06.86 -.Mihaela(ReBella)
23.06.84 - Ludmila(Elidia_st)
10.07.84 - Mirella(mare_melisa)
24.07.79 - Mihaela(Mimilyca)
27.07.76 - Mihaela Elena(Tei)
27.08.81 - Diana-Alina(Dialy23)
4.09.83 - Magda? (Kike)
4.12.83 - Nicoleta(coca83ro)
12.09.80 - Raluca(gypsy)
16.09.84 -Adriana(Adytza84)
27.09.86 -Dana (oargad)
18.10.74 - Cristina Alina (crisalina31)
1.11.80 - Mihaela(Michaelaa)
21.11.76 - Anina(Liana76)
5.12.85 - Anca Dorina(cosima)
13.12.75 - Mirela Laura(Lilimarlene)
20.12.76 - Stefana-Paula(mamistef)
actualizare dintisori
- Gabriel-Laurentiu,pui de diana-alina-3 dintisori
- Maria-Letitia,pui de mamistef-3 dintisori
urmeaza sa ..."retiparim" listuta asta la fiecare actualizare,ca sa fie totul in regula pt urmatoarea schimbare de capitol si sa nu mai uitam nimic,o luam cu copy paste de aici si o punem in lista 
|
sus |
 |
|
|
tei

Locatie: ctaCopii Iona: 23 ani, 8 luni Christian: 12 ani, 1 luna
|
25.06.2009 8:49 |
|
| |
|
Heeeiiiiii....aveam atatea de scris dar parca m-o palit o amnezie totala cand am vazut pozele cu Ingrid si fratiorul ei dulce ce frumoasa , ce ochi frumosi ...va rupe inimi multe si cu palariutza si fara, si cu masinutza si fara, dar ....cu casa si piscina a rupt mami inimile noastre
Asaaaa......sa vad ce imi mai amintesc multumim pt aprecieri , Mimi, e normal sa numai vrea papa la linguritza, si Steff refuza uneori dar am noroc ca este el mai cumnte ( ca sa nu zic ca's eu mai zapacita si nu are cu cine se pune)
MamiS , felicitari pt noua achizitie a Sumolinei , si Steff are deja 2 dintzoci ! azi am vazut ca este iesit deja , cred ca a spart gingia a doua zi dupa ce a iesit primul
Oargad.......ce tanara, frumoasa, slaba si nelinistita esti.... , acum am vazut ca ai postat poze inaintea mea la cap trecut
Adytza...... unde-i Mariuca ?! .....
Fetili, Raluca a zis ca va intra luni cu poze ca in w-e are capitanul acasa si monopolizeaza pc-ul 
|
sus |
 |
|
CLAUDYA-MARIA

Locatie: VasluiCopii Claudia Maria: 15 ani, 5 luni Teodora Stefania: 12 ani, 3 luni
|
25.06.2009 10:42 |
|
| |
|
Ce frumuseti am vazut
Ingrid, esti o adevarata printesa, ce curte, ce casa, ce ....... ce super-extra fain e la voi, dar tu eclipsezi tot
Hmm......asa deci, ubitii mei se distreaza la mare............vlem si noooiiiii Rares, sigur era Steff cel cu care te-ai intalnit mie mai degraba mi s-a parut a fi o domnisoara cu motz Foarte frumosi flacaii Si ce cuscra super faina am Da pe Emona si pe Robert de ce nu i-ati pozat
Deci daca ubitul meu se distreaza la mare, ii arat ca ma pregatesc si eu intens.....pentru cand m-oi duce........intr-o vara asta ca sa nu se uite dupa alte bulanashe bronzate
O noapte linistita si somnic usor va dorim
|
sus |
 |
|
mamistef

|
26.06.2009 6:42 |
|
| |
|
Buna dimineata sunt rupta de somn,nu mai pot...credeam,eram convinsa ca noaptea asta va fi una super-linistita,avind in vedere ca i-a iesit dintisorul ieri....nuuuu,nici gind....cred ca a chinuit-o celalalt.... in fine, ne-am hotarit amindoua la 7 si 20 sa abandonam patul si am venit aici,cu cafeaua.Tudor doarme inca(asta e culmea culmilor,fiindca el de obicei este matinalul casei)
Am vazut pe yahoo stire ca a murit Michael jackson nu eram fan si n-am fost niciodata,insa ....a avut o contributie covirsitoare in muzica,indiferent cit de pervers a fost in viata privata....pacat de el,ce sa zic
gata a venit si T in camera,incepem ziua in forta
La multi ani,Teo scumpa noastra, a stiut mami sa ne puna poze cu tine exact inainte de ziua ta!!!Te pupam,broscuta dulce cu colac portocaliu!!!
La multi ani si lui Vladut,pui de Yazmine! sa fii sanatos,dragule!!!
Sa avem o zi frumoasa tare!!!
|
sus |
 |
|
andreea_andreea

|
26.06.2009 7:44 |
|
| |
|
neata
sunt terminata
am venit de la alina pe la 22(apropo ii merge calculatorul si am facut si incercarea sa vedem daca merge forumul si merge asa ca numai are scuze) maia s-a culcat imediat si la 1 s-a trezit , se vedea mititica , ca o supara ceva pt ca pur si simplu se chinuia sa doarma si nu putea , pe la 2 am parasit patul conjugal si ne-am dus in sufragerie , afara ploua cu galeata , tuna si fulgera ,brrrrrrr, am stat amandoua , am cantat , am plans dupa michael (nici eu nu eram mare fan , dar copilaria mea e strans legata de el , de muzica lui mai exact , si m-am intristat) una peste alta puiul meu s-a mai culcat la 5 , pana la 7 cand s-a trezit plangand , acum doarme iar dar e tare agitata
ingridutzaaaaaaaaaaaaaaa esti superbaaaaaaaaaaa
la multe lunite teo si vladut
|
sus |
 |
|
andreea_andreea

|
26.06.2009 8:35 |
|
| |
|
mda , cred ca ma asteapta si pe mine o perioada "neagra" , maia a facut caca moale si are temperatura 38,4 , cred ca e de la dinti 
|
sus |
 |
|
mamistef

|
26.06.2009 8:47 |
|
| |
|
Andreea,vad ca numai noi suntem pe aici....tine-te tare,ca or sa iasa si dintisorii!!! e greu si e frustrant.....da-i morcov mare sa roada,da-i ceapa verde ca ii place(ceapa e un usor anestezic),da-o cu Clagel....vin si io ca baba cu sfaturi,insa.....le zic ca sa tin si eu cont de ele!
Mie mi-a adormit giza, am lasat geamul larg deschis,la blocul de vis a vis se monteaza termoizolatie exterioara, zbirniie bormasinile,insa sumolina doarme dusa.....se cunoaste ca a stat mai mult treaza azi noapte
o pupam pe Maia pe falcute,sa nu se mai chinuie asa cu dintisorii!!!
aaa.eu Mariei i-am dat si Nurofen aseara..... si n-a avut nici un efect 
|
sus |
 |
|
andreea_andreea

|
26.06.2009 9:02 |
|
| |
|
si eu i-am dat nurofen si la fel nu s-a intamplat nimic
multumesc mult de sfaturi mami 
|
sus |
 |
|
liana76

Copii Radu Stefan: 12 ani, 3 luni
|
26.06.2009 9:16 |
|
| |
|
Neata!
si noi suferim tot din cauza de dinti...
Nu ma lasa o clipa.am incercat si morcov si inele de dentitie refrigerate si calgel...nu plange rau dar nu are stare...
Revin.
|
sus |
 |
|
mamistef

|
26.06.2009 9:18 |
|
| |
|
dragii nostri pui necajiti 
|
sus |
 |
|
andreea_andreea

|
26.06.2009 9:36 |
|
| |
|
sa dea domnul sa treaca mai repede si sa scape puiutii nostrii de dureri 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|