· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Burtici si mamici de iunie- decembrie 2009(102)  |
corybalan

Locatie: arad Copii PAULA SILVIANA: 16 ani, 2 luni CARINA MARIA: 11 ani, 5 luni
|
02.08.2009 6:58 |
|
| |
|
am avut o cunostinta ortoped si mi-a zis ca , copilul mic este ca un lemn verde , daca il pui la loc se lipeste , si asa a fost , cu calciu , doar atat , si cu credinta
|
sus |
 |
|
|
corybalan

|
02.08.2009 7:00 |
|
| |
|
acuma e super bine e o nazdravana nu simte nimic , de fapt nu a plans niciodata ca si cum ar durea-o
|
sus |
 |
|
rome

Copii Lucas Rafael - minunea mea 11 ani, 5 luni
|
02.08.2009 7:00 |
|
| |
|
Doamne fereste ce oameni tampiti, nu pot sa cred, numai la noi auzi de asemenea specimene 
|
sus |
 |
|
Loredana023

Locatie: piatra neamtCopii Rebeca-Alecsandra: 11 ani, 4 luni Erica-Teodora: 8 ani, 5 luni
|
02.08.2009 7:01 |
|
| |
|
A avut noroc si a fost DD alaturi de ea....
Si acum esti la acelasi dr??
|
sus |
 |
|
rome

|
02.08.2009 7:03 |
|
| |
|
Lore de pregatit e pregatit de prin luna 7-a, aseara atat de mult si puternic se impingea in toate partile de eram sigura ca o sa se intample ceva eram din 5 in 5 min la baie sa verific ce si cum stau lucrurile ; e destul de strasanta si asteptarea asta 
|
sus |
 |
|
|
corybalan

|
02.08.2009 7:03 |
|
| |
|
asta e ma bucur ca acuma e bine , ca era totusi umarul drept
NU , doamne fereste, sunt la unul tanar , ca parca am mai multa incredere in astia tineri(35 de ani a avut si dr care m-a operat ce fiere) 
|
sus |
 |
|
Loredana023

Locatie: piatra neamtCopii Rebeca-Alecsandra: 11 ani, 4 luni Erica-Teodora: 8 ani, 5 luni
|
02.08.2009 7:07 |
|
| |
|
Eu am unul batran ...cred ca are vro 50 ani,dar e super!!
Sa fiti sanatosi in continuare,...asta e celmai important
Rome...ssi eu simt exact la fel...si daca stau mai mult in pat si nu simt ca imi vine sa merg la baie la timp,cand vreau sa ma dau jos din pat ma doare ft tare burta.... ,ca am vezica plina....
|
sus |
 |
|
corybalan

|
02.08.2009 7:07 |
|
| |
|
eu mai stau10minute si ma retrag ca incepe sa ma doara spatele , nu vreau sa ma ceva inainte ca atunci ma sperii mai tare
|
sus |
 |
|
rome

|
02.08.2009 7:09 |
|
| |
|
Si eu ma duc la somnic, daca am fost la iarba verde ... m-a obosit si ma ia somnul, parca vad ca la noapte fac cuie 
|
sus |
 |
|
rome

|
02.08.2009 7:12 |
|
| |
|
V-am pupat , poate mai intru sa vad ce ne mai transmite Adina
Noapte bunaaaa
v-am pupat 
|
sus |
 |
|
Loredana023

|
02.08.2009 7:23 |
|
| |
|
Noapte buna fetelor 
|
sus |
 |
|
Loredana023

|
02.08.2009 7:28 |
|
| |
|
..................... .................... .....................
|
sus |
 |
|
Loredana023

|
02.08.2009 7:31 |
|
| |
|
...... ......
|
sus |
 |
|
roxy_xyz

Locatie: BrasovCopii Vlad Andrei: 11 ani, 7 luni Radu Stefan: 8 ani, 3 luni
|
02.08.2009 8:28 |
|
| |
|
nastere usoara fetele, sa dea Domnu sa fie totul bine si sa va vedeti minunile sanatoase, fara complicatii
corybalan si grasutul meu a avut 4200 la nastere si doctorul a insistat ca pot naste natural iar dupa 10 ore de travaliu, am avut nastere provocata pentru ca a depasit termenul, nu m-am dilatat deloc si atunci m-a bagat in cezariana, iar medicul meu este tanar. Nu am ce sa-i reprosez in rest pentru ca a fost excelent si s-a purtat foarte frumos, dar se pare ca este adeprul nasterilor normale si trage de paciente cat poate.
|
sus |
 |
|
sunshineme

Locatie: BucurestiCopii A mare: 11 ani, 8 luni Al mic: 8 ani
|
02.08.2009 9:22 |
|
| |
|
Nastere usoara Adina!!!!
Nastere usoara Cory!!!!
Va pup fetelor!
Am mai intrat si eu in sfarsit!
Ne puneti si pe noi in listuta, desi nu ne incadram cu titlul?
Avem si poza pentru colaj..
Si doctorita mea e pentru nasterea naturala. Eu in dimineata cand m-am internat, n-am plecat cu gandul ca si nasc in ziua respectiva Intr-un fel si mie mi-a provocat nasterea, dar a fost mai bine, ca altfel ar fi durat travaliul "n" ore; asa dupa 5 ore am fost gata. 
|
sus |
 |
|
|
|