buna mamici
am un bebe de 2 luni care transpira foarte mult in zona capului si pe spate;fie ca il tin in brate la alaptat sau sta in carucior la plimbare este transpirat si de fiecare data mi-e teama sa nu raceasca;medicul mi-a fata ii dau Vigantol-1 picatura pe zi-;am intales ca poate fi din cauza lipsei de calciu sau rahitism....ma puteti ajuta cu cateva sfaturi?
si fetitza mea transpira ...putin.. in palme si in talpa... si doctorul ne-a atunci nu mai are manutzele umede si nici talpile picioarelor... Dar transpiratia in zona capului si pe spate nu stiu ce sa zic... e vara si e foarte cald... mie mi se pare normal... Mai ales ca are 2 luni si presupun ca sta mai mult in pozitia culcat... Eu nu mi-as face griji in locul tau... Dar totusi mai bine intreaba medicul...
medicul mi-a mi-a calciu dar are un gust ciudat si nu prea il inghite poate o sa-mi dea altceva;eram speriata pt ca ma gandeam ca poate fac temperatura si mereu eram cu termometru pe el
pana atunci..asteptam sa crestem ca sa stam si in fundulet
fetita mea are 8 luni si tot transpira,transpira foarte mult de la nastere pana in ziua de azi,pediatra mea mi-a ingrijorez,eu ce sa zic???m-am resemnat,ideea este sa ii dai cat mai multe lichide ca sa fie hidrata,pt ca atunci cand transpira pierde multa apa organismul.si sa imbraci copilul corespunzator vremii de afara,fara teama ca ar putea raci.
Cand temperatura incaperii in care mananca e peste 24-25 grade, toti copiii pe care i-am intalnit transpira in zona capului. Asa transpira si Ayan asta-vara atunci cand sugea, cu toate ca laptele era doar putin caldut (altfel nu-l accepta).
Copii Nathan: 12 ani, 8 luni Jacob: 12 ani, 8 luni
05.11.2010 2:23
si ai mei transpira ffff mult. Acum ca a teama sa ii imbrac mai gros ca transpira atat de tare si mi-e teama sa nu raceasca. Acum ca citesc asta poate o fi ceva normal la bebelusi