· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Burtici si mamici de mai-decembrie 2009(107)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Burtici si mamici de mai-decembrie 2009(107)  |
urschuletz

|
13.08.2009 8:57 |
|
| |
|
Ce frumos din partea lui! E protector cu surioara lui. Nu are de ce sa schimbe.
Am plecat pe afara, vb mai tarziu
pupici 
|
sus |
 |
|
|
SSimona

Locatie: BucurestiCopii MAYA: 17 ani, 4 luni ALBERT: 12 ani, 11 luni
|
13.08.2009 9:00 |
|
| |
|
Maya l-a cam chinuit pe Albert, insa a fost ok, per total
La fel, l-a zapacit cu pupici, s-a cam suparat ca a plans la ea in brate si a tras concluzia ca nu isi iubeste surioara
A e oricum plangacios si ea nu reusea sa il tina cum trebuie, de aici alte urlete
in fine, trecem noi si peste astea ; Icemoon, stii cum e, dupa circ, vine si ma intreaba de ce sunt suparata, ca sa il inteleg, ca e si el stresat si sa nu pun la inima

|
sus |
 |
|
SSimona

|
13.08.2009 9:03 |
|
| |
|
deci, dupa cum se vede din poze, maaareeee plangacios si el sa raspunda ca in reclama : Eu ? Mare ?
dar e plangaciosu' meu si nu mai pot de dragul lui....creste el pana la urma si nu o sa mai plaga atata 
|
sus |
 |
|
lorellayy

Locatie: Brasov Copii bebe drag - Natalia Maria: 12 ani, 9 luni
|
13.08.2009 9:13 |
|
| |
|
dragutul de el
dar cand o sa creasca o sa se mai reduca plansetele , nu?
eu asa ma consolez de pe acuma...plange la inceput si apoi , cand va fi mai maricica se va potoli 
|
sus |
 |
|
cristyangeleu

Copii Vlad Mihai: 12 ani, 7 luni
|
13.08.2009 9:21 |
|
| |
|
buna fetele... ce bebe frumos ai ssimo sa va traiasca si sa va bucurati de el.
|
sus |
 |
|
|
SSimona

|
13.08.2009 9:25 |
|
| |
|
la Maya au incetat spre 5 -6 luni
insa sunt si copii care nu plang, mananca, dorm si stau singurei in patut, care tac daca le vorbesti sau ii mangai
nu sunt toti la fel, eu incerc tot felul de chestii ca sa il calmez, insa si in brate face asa, nu mereu, are senzori, daca il am in brate si ma plimb, e ok ; insa ma lasa spatele si ma asez.......URLA
are si momente cand il doare burtica si de aia plange
insa are niste plamani ; nu poti sa te intelegi cand plange ( ca am vazut ca unii plang pe silent )
|
sus |
 |
|
SSimona

|
13.08.2009 9:26 |
|
| |
|
Multam, Cris.......Maya ii zice "ragatorul" ( cu toate ca i-am explicat ca animalele rag )
|
sus |
 |
|
nikodumi

Locatie: PloiestiCopii Tania: 27 ani, 10 luni Adina: 23 ani, 4 luni Aiyana Maria: 12 ani, 8 luni
|
13.08.2009 9:48 |
|
| |
|
SSimona, am primit mail-ul, multumesc! Este f.interesant cursul, cred ca toate mamicile sau viitoare mamici ar trebui sa-l citeasca.
Albert e un scump! Chiar daca acum e mai plangacios, lucrurile or sa se indrepte...Ce bine le sta la amandoi, Maya si Albert!
Icemoon, ma bucur tare ca este Ksenia cumintica, si ca va intelegeti bine, tu, Keane si Ksenia.
Urschuletz, plimbare placuta si o zi mai buna!
|
sus |
 |
|
SSimona

|
13.08.2009 9:49 |
|
| |
|
seamana bine cu Maya, nu ? uitati o poza de la botez, avea 3 luni

|
sus |
 |
|
nikodumi

Locatie: PloiestiCopii Tania: 27 ani, 10 luni Adina: 23 ani, 4 luni Aiyana Maria: 12 ani, 8 luni
|
13.08.2009 9:54 |
|
| |
|
Vai, ce scumpa era! Parca e o papusica!!! Si intr-adevar, se cunoaste ca sunt frati, seamana mult!
|
sus |
 |
|
rome

Copii Lucas Rafael - minunea mea 12 ani, 9 luni
|
13.08.2009 9:54 |
|
| |
|
Neata si de la noi , Lorellayy multumim de tratatie tocmai ce-mi savurez cafeaua ;
Icemoon eu ti-am tot spus ca ai baiat mare si o sa aiba grija de surioara lui
Simona imi pare rau, urat din partea lui, dar sunt vorbe spuse la nervi; in legatura cu soacra-ta ..... no comment, ma abtin ca si a mea e la fel.
E un scump Albert si seamana foarte mult cu Maya. Un pupic pt. amandoi
Urschuletz plimbare placuta si obositoare va doresc, ca sa dormiti mult cand intrati in casa 
|
sus |
 |
|
rome

Copii Lucas Rafael - minunea mea 12 ani, 9 luni
|
13.08.2009 9:55 |
|
| |
|
Niko tu esti la lucru asa-i ? Servici usor 
|
sus |
 |
|
nikodumi

|
13.08.2009 9:57 |
|
| |
|
Multumesc, Rome! Mai am astazi si maine si gata! De luni stau acasa!
|
sus |
 |
|
abramburica

Locatie: BucurestiCopii THAISA DANA TEODORA : 17 ani, 5 luni MARIUS DANIEL LAURENTIU ANDREI: 12 ani, 6 luni
|
13.08.2009 10:09 |
|
| |
|
In leg cu iaurturile...desi stiu de ele acum si Danutza papa, danette, danonino si actimel, iar eu papa activia...
Eu nu i-am dat pana pe la 2 ani...ma refer sa nu le folositi cand incepeti diversificarea , ca au o concentratie mare de amidon, din acest motiv stau asa tzepene si chiar si dupa termen sunt la fel...
Eu i-am dat campina sau milli , pe principiu ca milli se fabrica mai spre vest si na poate sunt influentati mai pozitiv si campina mi-a parut ok...
Defectul de la danone este cu amidonul, care-l pun cam in exces...
|
sus |
 |
|
abramburica

Locatie: BucurestiCopii THAISA DANA TEODORA : 17 ani, 5 luni MARIUS DANIEL LAURENTIU ANDREI: 12 ani, 6 luni
|
13.08.2009 10:17 |
|
| |
|
Asa...in leg cu cine seamana copilul...aseara am trait senzatie maxima...
Danutza a fost ffff cuminte....si cumnata mea a hotarat ca a semanan cu ea, ca ea era asa ....desi eu am fost monument de cumintenie pana la 2 ani, adika mi-a zis mama ca am fost si mai cuminte decat Danutza...dar na copilul MEU nu seamana cu mine , MAMA lui...seamana cu matusa ...
Si mi-a exprimat f clar ca acum Dumbo ma va face sa inteleg ce inseamna sa ai copil...asta pt ca ea a avut-o fata care nu prea se intelegea cu somnul si mancarea ...
Si am mai intalnit cazuri de mamici care au avut copii cu nopti nedormite , colici si concerte nocturne care si-au exprimat clar parerea ca nu am cum sa am acest noroc de doua ori...
Si ca la cum misca Dumbo la mine in burta clar asa va fii de agitat si dupa nastere...mama mi-a zis ca eu nu statea deloc in burta, ca noaptea n-o lasam sa dorm , ca mereu isi facea pb ca voi fi sub greutate ( am a vut 4,5 kg) si ca nu stia cand dorm....eram un adevarat spectacol pt cei din jur cand vedeau cum impingeam in burta mamei sa ies mereu in evidenta ...si mama zice ca am fost mai cuminte decat Danutza...
Asa ca ...de ce nu ar fi Dumbo mai cuminte, sa moara dusmanii de ciuda? 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|