Copii Alexandra - frumoasa si vesela 15 ani, 5 luni
08.04.2011 9:12
asa-i multumim sint fete mari , frumoase si destepte
eu mai ciupesc cite un pic de timp liber in rest la fel si la noi : rutina zilnica.
da mi-e dor si de Carmen , Oana, Delia , Dana , Margareta, Denisa, Mirela, Kateryna, Anaisa...
Mona chiar ca nu a mai intrat demult
nici Flori sau Cristina .... ooooo chiar ca as vrea un pic de activitate pe aici
va pupam si va asteptam cu idei de Paste : cadouri pt. pici , mincarica ....
Copii Julia: 17 ani, 10 luni Emi: 15 ani, 4 luni Andreea: 9 ani, 8 luni am nascut deja!
13.05.2011 1:33
Ceau, fetelor! Mai intru si eu o data la 2 ani pe forum... Nu mai am timp ca atunci cand stateam acasa, lucrez si mult pe net si, sincera sa fiu, m-am si dezobisnuit. Oricum nu v-am uitat si ma bucur sa vad ce copii mari si frumosi aveti. Va pupam!
Iata si doua poze cu fetele mele - prima este de anul trecut din vara de la o nunta, e veche, dar e favorita mea, iar a doua este de acum o saptamana cand au primit rochiile de balet si au facut o proba:
Copii Alexandra - frumoasa si vesela 15 ani, 5 luni
11.12.2012 2:40Am implinit 6 ani !
La multi ani Fulgisorilor ! a inceput sezonul nostru .
Au trecut 6 ani... defapt au zburat , ce mai faceti mamicute si fulgisori ?? au trecut ceva ani da cind nu am mai scris asa ca v-o prezint pe Alexandra in vara anului 2012
Va asteot si pe voi cu poze noi.
Remember me?
La multi ani la inceput de an 2013. A trecut o vesnicie de cand nu am mai intrat pe aici Voi ce mai faceti? Cum mai sunt piticii (care intre timp s-au transformat in cavaleri si printese)? Ati inceput scoala?
Eu imi fac de cap ca sunt singura pe acasa... Ma rog, fara copil ca e plecat in cantonament. Si cum azi e ziua lui si mi se pare tare ciudat sa nu fie langa mine...am intrat sa recitesc mesajele de acum 6 ani
Si daca tot am intrat in zi de sarbatoare, nu pot sa nu le urez un sincer "La multi ani!" tuturor celor care poarta numele Sf. Ion, precum si fulgisorilor: Ioana-Cristiana (fulg de Madalina22 ), El Baghdadi Edip (fulg de Irinuka), Costin (fulg de claditza), si nu in ultimul rand, scumpului meu fulguletz Anelin .