· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Burtici si mamici de mai-decembrie 2009(127)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Burtici si mamici de mai-decembrie 2009(127)  |
katya

|
22.10.2009 6:35 |
|
| |
|
Buna seara mamici
Anthu si eu tot tretraximu i-am facut cu Act hib , si nu mi-a facut niciun pic de febra ,rotarixu nu l-am facut , iar prevenarul o sa-l fac cand va intra in colectivitate, atunci cand il voi da la cresa sau gradinita
|
sus |
 |
|
|
urschuletz

|
22.10.2009 6:35 |
|
| |
|
Alexya la noi nu s-a intamplat. stiu doar ca poate creste pofta de mancare.A vomat mult sau doar asa cate putin cand mai scoate aerul?
|
sus |
 |
|
alexxya

|
22.10.2009 6:39 |
|
| |
|
cate putin...nu chiar voma dar ea niciodata n-a mai scos lapticul pana aseara...si acum se repeta
|
sus |
 |
|
anthurium

|
22.10.2009 6:42 |
|
| |
|
Da Alexxya mie si de la Bonissan si de la Debridat in ultima saptamana de administrare. Opreste-l si vezi ce se intampla.
|
sus |
 |
|
anthurium

|
|
|
rome

Copii Lucas Rafael - minunea mea 12 ani, 9 luni
|
22.10.2009 6:57 |
|
| |
|
Alexxya si Lucas a inceput sa vomite si sa regurgiteze, la inceput n-am avut treaba, acum cred ca e prea hapsan si suge prea mult; nu cred ca e neaparat de la preparatele de colici eu i-am dat din prima zi incontinuu
|
sus |
 |
|
alexxya

|
22.10.2009 7:07 |
|
| |
|
Chiar daca e de la bonisan...deocamdata nu-l pot intrerupe din pacate. Prefer sa verse putin decat sa aiba iar crizele alea groaznice de colici. Il intrerupemsambata-ca e si tati sa stea cu noi si daca observ ca e de la bonisan luam sab simplex. Adevarul e ca mananca si f mult si des.
Anthu...de la debridat a mea a facut si mai urat... asa ca sper macar pe asta sa-l accepte
|
sus |
 |
|
anthurium

|
22.10.2009 7:12 |
|
| |
|
Alexxya daca varsa putin e doar surplus, Andrei varsa aproape tot ce manca.
|
sus |
 |
|
alexxya

|
22.10.2009 7:22 |
|
| |
|
nu Anthu...nu asa mult...varsa putin, dar ma enerveaza ca asa outin trebuie sa scoata si pe nas...
ma duc sa fac si eu un dus pana face bb ochi sa-i facem baita. Ce-i place in baita! Doarme cel mai bine dupa
|
sus |
 |
|
urschuletz

|
22.10.2009 7:47 |
|
| |
|
Si noi pregatim. Vad ca nu a mai vrut somn asa devreme, dar e cumintica. A fost si bagata in seama
Sotii vostrii se uita la meci?
|
sus |
 |
|
mirumati

Locatie: bacauCopii Miruna Bianca: 19 ani, 8 luni Mathias Andrei: 16 ani, 2 luni Patrick Elias: 12 ani, 10 luni
|
22.10.2009 8:15 |
|
| |
|
Buna seara mamici
Ce de copii frumosi am vazut!
Cum ii faceti voi sa stea la baita? Al meu urla de zici ca il tai cand il bag in apa si nu se opreste decat cand e imbracat. Nu stiu de ce, ca ceilorlalti 2 le placea tare mult. Ei plangeau cand ii scoateam din cadita.
Piticul meu e tare agitat de cateva zile, se trezeste si noaptea plangand, ziua il apuca urlatul din senin...nu inteleg ce are. Nu tace nici in brate nici jos. Nu stiu ce sa-i mai fac.
|
sus |
 |
|
lorellayy

Locatie: Brasov Copii bebe drag - Natalia Maria: 12 ani, 9 luni
|
22.10.2009 8:23 |
|
| |
|
anthu am platit 80 lei pt ACT-HIB
rome nu o luam pt ca e si perioada virozelor si o sa vina toata lumea la ea si o sa o atinga si nu vreau sa raceasca sau sa pateasca ceva.
ICEMOON e atat de frumoasa Ksenia pupam falcute
Lore super poza cu Rebe si tati ; ce tare seamana Rebe cu tine in poza asta ;
si a mea da mult din maini si din picioare; sa vezi ce pumni primesc peste fata iar cand o schim imi tot da cu picioarele in burta exact in zona operatiei ; a inceput si Nati sa saliveze si sa faca balonase cu saliva; isi molfaie mainile sau ce prinde la indemana. cand o pun pe burta mea da sa imi molfaie tricoul.
smiri intramuscular a facut vaccinul la 2 luni ; mi se pare sadic rau sa baca la bebei vaccinul intravenos; urmatorul vaccin noi il avem la 4 luni.
urschuletz al meu se uita la meci dar a adormit
miru in dupamasa asta Nati a fost f agitata si se trezea urland fara nici un motiv, iar nasa mea mi-a zis sa ii descant; acuma nu stiu cat eferct are chestia asta, dar s-a linistit si doarme neintoarsa.
|
sus |
 |
|
urschuletz

|
22.10.2009 8:32 |
|
| |
|
Lorelay, pai ce suporter e
Miru, te-o simti ca esti necajita!
Iar de baitza incearca sa-i schimbi temp apei. Sau i-al mai usor cand e sa-l bagi in apita. Nu stiu ce sa zic..
Fatza mea la baitza
Iar acum dorm! 
|
sus |
 |
|
lorellayy

Locatie: Brasov Copii bebe drag - Natalia Maria: 12 ani, 9 luni
|
22.10.2009 8:36 |
|
| |
|
urschuletz ce stie ea sa pozeze si cand face baita
Vio e un suporter obosit 
|
sus |
 |
|
alexxya

|
22.10.2009 8:46 |
|
| |
|
Miru...a mea sta asa frumos in baita...ii place dar trebuie sa am grija sa nu bea apa ca e numai cu gura deschisa...doar doar ar intra 2 picaturi. Ii plce sa stea si dezbracata dupa...o tin putin cu funduletul gol si masaj asa scurt...dar imbracarea e contra cronometru ca urla... Poate e agitat ca te simte pe tine. Stresul se transmite prin lapte. Dar odata ce va creste se va linisti. iar la baita incearca si cu alta temp- noi avem 37 de gradeapa...la 35 a plans... o sg data am avut 38 si a simtit diferenta. Am mai vz un truc pe cd ul Anei Culcer. Unii plang ca se simt in nesiguranta dezbracati... lasa-i o bluzita pe el si spala-l doar la fundulet,...si ia-o progresiv in zile diferite... daca nu merge stai linistita, ca o sa creasca el si apoi o da ceara doar in apa...
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|