|
|
autor |
Clubul PURELELOR  |
admin

|
12.11.2009 1:25 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a scris: ---------- admin a scris: Doamnelor o singura rugaminte : poze cu personaje mai imbracate, mai ales in partile esentiale atat in postari cat si in colaj.
Suntem un site mai pudic " cu parinti, pentru copii"
In rest toate bune si frumoase, spor la distractie . ----------
io le-am zis da vezi ca-s muieri neascultatoare.
am inteles sa traiti, de acu numa imbracate corespunzator promitem pe rosu  ----------
Hai sa reformulez :
- testul mintal inainte de a posta o poza este : as avea tendinta de a lasa pagina in bara de jos a calculatorului daca apare juniorul/junioara langa mine cand citesc/ scriu ? Daca raspunsul este "da" atunci nu o postez
Pentru majoritatea dintre noi situatia copilului aparut in zona calculatorului este extrem de reala si nu intotdeauna am vrea sa raspundem la anumite curiozitati 
|
sus |
 |
|
|
topsecret

|
12.11.2009 1:29 |
|
| |
|
f adevarat!desi nu am copil...inca,am evitat de cateva ori o situatie de genul asta.
trebuie sa ajung la ITMB si e program pana la 16.00,sunt sigura ca de la 15.30 nu mai au doamnele inspectoare chef si incerc sa ajung la timp,dar astept mama ei de adeverinta de la un muncitor si culmea e ca desi trebuia sa i-o elibereze directoarea la 12.00,a plecat undeva prin apropiere .i-am zis sa se duca sa o ia frumos cu masina si sa se grabeasca pt ca maine nu mai au program cu publicul si eu TREBUIE sa le fac azi!de pe 8 noiembrie ma tot rog de ei 
|
sus |
 |
|
DK

|
|
duke_meadows

|
12.11.2009 1:36 |
|
| |
|
admin nu-i nevoie sa refolmulezi am priceput din prima par io mai bleaga da ma prind repede ....
nu-i bai de acu o tinem numa intr-o gluma, fara poze deocheate.
auzira-ti purelor? 
|
sus |
 |
|
DK

|
12.11.2009 1:37 |
|
| |
|
Aye aye ma'am! 
|
sus |
 |
|
|
mamistef

Locatie: MontrealCopii Tudor: 15 ani, 8 luni Maria: 12 ani, 3 luni
|
12.11.2009 1:39 |
|
| |
|
fara goliciuni deci.
da' maicuta mea cu soarecu'n mina eu cre'ca-i deshenta.
|
sus |
 |
|
DJ

Locatie: BucurestiCopii Ionut-Horia: 13 ani, 5 luni Ida Maria: 10 ani, 1 luna
|
12.11.2009 1:44 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a scris: ---------- admin a scris: Doamnelor o singura rugaminte : poze cu personaje mai imbracate, mai ales in partile esentiale atat in postari cat si in colaj.
Suntem un site mai pudic " cu parinti, pentru copii"
In rest toate bune si frumoase, spor la distractie . ----------
io le-am zis da vezi ca-s muieri neascultatoare.
am inteles sa traiti, de acu numa imbracate corespunzator promitem pe rosu  ----------
Ma execut in conformitate cu coloarea ceruta sa nu ziceti ca nu-s eu pura si ascultatoare....

|
sus |
 |
|
DK

|
|
DK

|
12.11.2009 1:46 |
|
| |
|
Undi-i pupaza? Ca era cat pi ce sa ma bage-n ispita cu Marilyna ei cu rochia-n vant! Iaca ci bine am facut ca n-am ascultat-o! 
|
sus |
 |
|
CLAUDYA-MARIA

Locatie: VasluiCopii Claudia Maria: 15 ani, 5 luni Teodora Stefania: 12 ani, 3 luni
|
12.11.2009 1:46 |
|
| |
|
---------- admin a scris:
Pentru majoritatea dintre noi situatia copilului aparut in zona calculatorului este extrem de reala si nu intotdeauna am vrea sa raspundem la anumite curiozitati  ----------
aoleuuu, am patit-o cu Claudia odata, am deschis o poza pusa sub forma de link si m-a intrebat "mami de ce-i iese apa din fund lu' tanti aia?" de atunci nu mai deschid nik in prezenta ei
|
sus |
 |
|
DK

|
12.11.2009 1:48 |
|
| |
|
Alino, daca tot ai pomenit: zi di ce ii iesea apa din fund lu' tanti aia. 
|
sus |
 |
|
mamistef

Locatie: MontrealCopii Tudor: 15 ani, 8 luni Maria: 12 ani, 3 luni
|
12.11.2009 1:49 |
|
| |
|
pupaza e cu auZitul pe cap parc-a zis ca lipseste vreo doua ore
sau incurc pupezele?
|
sus |
 |
|
CLAUDYA-MARIA

Locatie: VasluiCopii Claudia Maria: 15 ani, 5 luni Teodora Stefania: 12 ani, 3 luni
|
12.11.2009 1:49 |
|
| |
|
O sa-ti arate duamna Tei cand apare prin zona, ca mie mi-e lene sa caut acu
|
sus |
 |
|
DK

|
12.11.2009 1:50 |
|
| |
|
Duamna Tei sa-mi arate in particoler, ca iar facem faulturi pe aici. 
|
sus |
 |
|
DK

|
12.11.2009 1:51 |
|
| |
|
---------- mamistef a scris: pupaza e cu auZitul pe cap parc-a zis ca lipseste vreo doua ore
sau incurc pupezele? ----------
Nu, nu le incurci, ea e pupaza, eu sunt dropia... mai era vreo zburatoare pe care am omis-o? 
|
sus |
 |
|