· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul PUrelelor *5*
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul PUrelelor *5*  |
DJ

Locatie: BucurestiCopii Ionut-Horia: 13 ani, 5 luni Ida Maria: 10 ani, 1 luna
|
15.11.2009 10:31 |
|
| |
|
ma PURificam si eu....
neata la toate PURele
|
sus |
 |
|
|
Krystyne

|
15.11.2009 5:28 |
|
| |
|
buna ziua sau seara puRelor....
dar ce liniste azi pe aici...of...
va pup dulce
|
sus |
 |
|
puimihai

|
16.11.2009 7:14 |
|
| |
|
neata purelor, am dat o raita doar sa va salutez si sa va spun ca va doresc (din sufletul meu pur de pionier si shoim al patriei-utecista n-am apucat) o saptamana cat mai pura, fara nervi si alte chestii nashpa, doar buna voie si zambete, ca asa va sta bine !
Ai pup iou 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
16.11.2009 8:35 |
|
| |
|
neatza, neatza
toate zburatoarele la apel 
|
sus |
 |
|
mamistef

Locatie: MontrealCopii Tudor: 15 ani, 8 luni Maria: 12 ani, 3 luni
|
16.11.2009 8:57 |
|
| |
|
fal fal fal
am vinit
|
sus |
 |
|
|
DK

|
16.11.2009 9:23 |
|
| |
|
[Intrare in scena: cuada flutuanda mandra... privire peste umar... stang, drept... intoarcere de empreseie]
Neata si de la mine, fal fal fal... fal! (ca s-o iau pe mamistef la falfaiala )
Am avut un week-end super plin... saNbata program administrativ, am vazut ca si voi la fel... insa eu n-am mai apucat sa piui cate ceva pe-acilea... De fapt eram termenata de oboseala, insa dupa dush m-am inviorat si abia pe la 2 am reusit sa adorm... mai aveam putin si faceam mici-faramite asternutul de cat m-am foit - incercand sa ADORM (nu intelegeti altceva, doar ma stiti PURA! )
Duminica, somn de voie pana la 10.30 apoi cumparaturi... bre, nu mai merg never ever la Carrefour duminica... cuib de gripa porcina si alta nu!
By the way, mamistef... n-aveau forme de muffins decat din hartie... Unde gasesc io din silicoooooon????
Aidi, va pup... dati drumul la hora! 
|
sus |
 |
|
andreea_andreea

|
16.11.2009 9:35 |
|
| |
|
neata
si ceamaimaica e pe aici la prezenta
va poftesc sa stati la coada la cafea

|
sus |
 |
|
Krystyne

|
16.11.2009 9:37 |
|
| |
|
neatza
tzup tzup si eu la apel...
o zi minunata va doresc
|
sus |
 |
|
DJ

|
16.11.2009 9:49 |
|
| |
|
Fal Fal Fal Fal
aterizai din zborul pur sa imi las sacosa la coada la cafea! Sa nu care cumva sa se bage cineva in fata ca il PURific la coafura... 
|
sus |
 |
|
micutza_25

Locatie: vestul tariiCopii Alina- Georgiana: 13 ani, 4 luni Paula-Maria: 11 ani, 11 luni
|
|
Krystyne

|
16.11.2009 10:03 |
|
| |
|
aleg caine...
explicatie: strica doar canapeaua....nu si tv si parchet si canapeua 
|
sus |
 |
|
lordy80

Copii Nectarie Ioan: 10 ani, 2 luni
|
16.11.2009 1:05 |
|
| |
|
salut purinele!
-eu le vreau pe amandoua.. catzel am..sa vina si ala micu..si suntem o gasca de gasca..
-feti..azi de dimi am gasit la pragul usi un cutzu.. am fost la veterinar..are in jur de 5-6saptamanii..e corcitura intre rotwailer si ciobanesc si asa mi de drag ca dupa ce i-am gasit o familie..nu mai vreau sa-l dau.. de parca nu-mi mananca urechile cel pe care il am.. sa vad..poate il fentez pe husbent sa fie de acord cu inca un cutzu.. 
|
sus |
 |
|
DK

|
16.11.2009 1:09 |
|
| |
|
---------- lordy80 a scris: salut purinele!
-eu le vreau pe amandoua.. catzel am..sa vina si ala micu..si suntem o gasca de gasca..
-feti..azi de dimi am gasit la pragul usi un cutzu.. am fost la veterinar..are in jur de 5-6saptamanii..e corcitura intre rotwailer si ciobanesc si asa mi de drag ca dupa ce i-am gasit o familie..nu mai vreau sa-l dau.. de parca nu-mi mananca urechile cel pe care il am.. sa vad..poate il fentez pe husbent sa fie de acord cu inca un cutzu..  ----------
Lordy, iti tin pumnii! Te rog sa-l tii pe cutzu mic, nu e intamplator ca la usa voastra s-a oprit din lungul sau peripluu. Sa va aduceti noroc reciproc! 
|
sus |
 |
|
DJ

|
16.11.2009 1:24 |
|
| |
|
lordy si eu zic sa-l ti pe cutu!
Se PURifica cineva cu un pilaf cu pui si mar? Sau ma sacrific singura...
|
sus |
 |
|
DK

|
16.11.2009 1:31 |
|
| |
|
Cu mar??? Ia baga acilea, sa vaz cum ie! 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|