· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul Purelelor *6*
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul Purelelor *6*  |
tei

|
16.11.2009 9:15 |
|
| |
|
---------- mamistef a scris: pai merge si un cocosh,ciupi ciupi pina ciuguleste tot cocosssul,pina termina Teiuleana vinuzul numa' bine e si bucataria luna de curatenie
hai noroc teiuleana!
faianta cum e, macar merge cu albastru??  ----------
da-da....merge bine....cu mobila ca e plina....e rosu inchis (grena)....
bine bine.....cocoshul cred ca ar fi mai eficace ( acu' fie vb intre noi, poate fi si o pupaza sau ..... ) ....ca este si in dulapul cu "surprize" , unde tin numai esente, arome, plicuri cu "de toate ", cutiute fel de fel....minunatii din astea marunte....si acum toate au aceeasi culoare - albastru 
|
sus |
 |
|
|
tei

|
16.11.2009 9:17 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris:
io cred ca te vei culca mai tei  ----------
ce frumos ar fi.....si maine dimineatza sa gasesc luna , da ?!
|
sus |
 |
|
DJ

Locatie: BucurestiCopii Ionut-Horia: 14 ani, 9 luni Ida Maria: 11 ani, 5 luni
|
16.11.2009 9:34 |
|
| |
|
pai sa vina zana cea buna sa faca curat, sau sa cheme pasarile cerului... ups, asta era in cenusareasa. da' merge ca tot poveste e...
topule mama ma lasasi fara replica. ai asa talente deosebite de te-ai putut alege cu asemenea amenda reprezentativa? ca pe mine ma lua cu fiori numa' cat citii. si nu erau din aia... premergatori...

|
sus |
 |
|
topsecret

|
16.11.2009 9:39 |
|
| |
|
eheeee,daca era dupa mine nu,dar asa e cand ai incredere in cine nu trebuie si vb gura fara el si sunt multe de spus,dar abia mi-a trecut durerea de cap si din vina lui tei ma aleg cu alta.
|
sus |
 |
|
mamistef

|
16.11.2009 9:41 |
|
| |
|
bai duamna top,pai matali ai editat mesaju,.ca prima data nu scria nik de marimea amendei!! nashpa,aiurea,cam nasol tinem pumnii sa fonctioneze contestatia
bag si neste inimioare daca-i loc 
|
sus |
 |
|
|
DJ

Locatie: BucurestiCopii Ionut-Horia: 14 ani, 9 luni Ida Maria: 11 ani, 5 luni
|
16.11.2009 9:42 |
|
| |
|
si de la mine inimioare 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
16.11.2009 9:45 |
|
| |
|
lamaia, unde-i lamaia? 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
16.11.2009 9:46 |
|
| |
|
---------- tei a scris: ---------- mamistef a scris: pai merge si un cocosh,ciupi ciupi pina ciuguleste tot cocosssul,pina termina Teiuleana vinuzul numa' bine e si bucataria luna de curatenie
hai noroc teiuleana!
bine bine.....cocoshul cred ca ar fi mai eficace ( acu' fie vb intre noi, poate fi si o pupaza sau ..... ) ....ca este si in dulapul cu "surprize" , unde tin numai esente, arome, plicuri cu "de toate ", cutiute fel de fel....minunatii din astea marunte....si acum toate au aceeasi culoare - albastru  ----------
adica sa dau io cu ciocu, nu? la matale in bucatarie
sa vina si coana dropia ca si ea are cioc, asta in cazul in care nu apare vreun cocoÅŸ la usa ta 
|
sus |
 |
|
mamistef

|
16.11.2009 9:47 |
|
| |
|
mi-o luat azi berbantul patru lamii....ii zisesem sa-mi cumpere doua dar el o fo' generos
eeee? barbatel ca al meu/nu mai are nimenea/ of of of si valeleu

|
sus |
 |
|
tei

|
16.11.2009 9:51 |
|
| |
|
si io, si io e bine Top ?! A mai trecut?! agiunge inimioarele ?!?!
Tinem pumnii sa fie cu folos contestatia, dar chiar m-ai facut curioasa.......asa suma mareeee
digei , ce frumos e cand crezi in povesti , imi amintisi de initiatoarea cu grecu' ...,,,,, 
|
sus |
 |
|
topsecret

|
16.11.2009 9:54 |
|
| |
|
olala,mai dragelor,in aer pluteste o dragoste pura si un sentiment de nedescris,zau de nu zici ca vad numai inimioare!
sa stiti ca acceptam si sa aruncati cu lamai 
|
sus |
 |
|
tei

|
16.11.2009 9:54 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: ---------- tei a scris: ---------- mamistef a scris: pai merge si un cocosh,ciupi ciupi pina ciuguleste tot cocosssul,pina termina Teiuleana vinuzul numa' bine e si bucataria luna de curatenie
hai noroc teiuleana!
bine bine.....cocoshul cred ca ar fi mai eficace ( acu' fie vb intre noi,poate fi si o pupaza sau ..... ) ....ca este si in dulapul cu "surprize" , unde tin numai esente, arome, plicuri cu "de toate ", cutiute fel de fel....minunatii din astea marunte....si acum toate au aceeasi culoare - albastru  ----------
adica sa dau io cu ciocu, nu? la matale in bucatarie
sa vina si coana dropia ca si ea are cioc, asta in cazul in care nu apare vreun cocoÅŸ la usa ta  ----------
am vrut sa scriu "pupaza sau dropie" dar uitasem numele imi venea in minte "dromader" asa ca am lasat "....." 
|
sus |
 |
|
mamistef

|
16.11.2009 9:56 |
|
| |
|
uuuu-haaaaa catfight!!!!!!
duamna DK!!!!!Teiuleana te-o facut dromadeeeer 
|
sus |
 |
|
tei

|
16.11.2009 9:58 |
|
| |
|
MamiStef:
eeee? barbatel ca al meu/nu mai are nimenea/ of of of si valeleu
foarte fericit prostit prostit prostit
---------- topsecret a scris: olala,mai dragelor,in aer pluteste o dragoste pura si un sentiment de nedescris,zau de nu zici ca vad numai inimioare!
sa stiti ca acceptam si sa aruncati cu lamai  ----------
eeeeee.... cine are, are.....
|
sus |
 |
|
tei

|
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|