· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Mamici si pici de toamna-iarna 2008 (47)  |
bursucitza

|
19.11.2009 1:01 |
|
| |
|
bai da o cinste u face nimeni 
|
sus |
 |
|
|
mamistef

Locatie: MontrealCopii Tudor: 15 ani, 8 luni Maria: 12 ani, 3 luni
|
19.11.2009 1:07 |
|
| |
|
se face ca ploua 
|
sus |
 |
|
CLAUDYA-MARIA

Locatie: VasluiCopii Claudia Maria: 15 ani, 5 luni Teodora Stefania: 12 ani, 2 luni
|
19.11.2009 1:29 |
|
| |
|
Mda.....se da "prinsa" cuscra
L-o fi dus la vreun streptease pe albastrel ca cado' de ziua lui
|
sus |
 |
|
tei

Locatie: ctaCopii Iona: 23 ani, 8 luni Christian: 12 ani, 1 luna
|
19.11.2009 1:39 |
|
| |
|
Buna ziua, dragele mele.....
Va pupacim pe toate......de la mic la mare
Uffff, bine ca a iesit maseluta nazdravana....pupam fetita chinuita si sa nu o mai doara nici o maseluta
Mami....si eu am patit-o cu un curierat, exact asa ca tine ....dar nu era Fan curier ci TCM
Am vazut o devoratoare de banana mocca.....pupam rimelata cu genele ei lungi.
Si broscutele sunt taaaaare frumusele, si mami a lor pune poze destule si noua tot nu ne ajung ......Alina, ti-a zis cineva pana acum ca ai 2 fete superbe?!?! Taaaaare fericita tre' sa fii
Crezi ca e cineva in tot forumul care sa nu fi auzit de albastrel si de broscuta.....?!
Si, stai linistita, ca Rares cand va vedea ce i-am trimis va fi incantat pt ca isi va imagina ca este Teo ....peste cativa ani Las' sa-si clateasca si el ochisorii albastrei ......
Mimi, pey sa-i trasezi d-lui Moftoricescu culoar din patut in bucatarie , apoi spre baie si inapoi spre patut
Pupam bondarelul cretulin si sa ramana sanatos, sa nu mai aiba nici o problema orl-ista
Criss.... si eu sunt pro oscilo ..... de cand s-a nascut Steff si pana acum a fost singurul produs administrat ....exceptand Panadol de vreo 2 ori , deh ....dintocii
Mai voiam sa mai scriu ceva....dar imi aduc aminte in timp ce voi spala vasele
Andreea..... cam scurta ai fost aseara nu ai zis nimic de Maia 
|
sus |
 |
|
mamiyasmi

Locatie: iasi Copii yasmina maria: 12 ani, 3 luni ariana georgiana: 11 ani, 1 luna
|
19.11.2009 2:02 |
|
| |
|
Buna ziua si de la noi.
Am recuperat ce a-ti scris...
La multi ani Rares!!!Sa nu crede-ti ca Ralu se fofileaza de la cinste, dar am vorbit eu cu ea mai devreme si erau in vizita, asa ca...cand vine acasa sigur papam ceva bun virtual
Maria Ta , felicitari pt prima maseluta
Bursu, te pupam si suntem alaturi de tine, e greu sa pierzi pe cineva drag, la mine 2007 a fost anul devastator , in 2 luni mi-au murit bunicul si nana. Pupam si pe Elena sa fie cumintica in burtica lui mami
Alina, eu nu ma mai satur sa ma uit la fetele tale mi le imaginez si pe ale mele peste vreo 2 ani
Noi avem programare la ortoped la ora 16 asa ca dispar mai ales ca am si o tocanita de ciuperci pe aragaz. Sigur nu scapam de ghetute ortopedice, dar asta e....va scriu mai pe seara.
|
sus |
 |
|
|
mamistef

|
19.11.2009 2:06 |
|
| |
|
Bafta,Mamiyasmi!!!!! daca de asta e nevoie, o sa treceti voi si peste asta!!! 
|
sus |
 |
|
tei

|
19.11.2009 2:10 |
|
| |
|
MamiS....daca te "consoleaza" cu ceva....eti :
marti am dat comanda la o farmacie de termometru cu higrometru si mi-a zis ca a doua zi ( adica ieri) pot merge sa il ridic . Am fost si mi-a zis ca au uitat sa il trimita, si-au cerut scuze muuuulte si mi-au promis ca azi il vor avea. Azi ....stupoare l-a dat la altcineva.....
Si...."pe langa" , a trebuit sa le explic eu ce este un higrometru, si la ce imi foloseste, caci ele nu auzisera decat de hidrometru 
Ultima modificare efectuata de catre tei la 19.11.2009 2:14, modificat de 1 data in total |
sus |
 |
|
mamistef

|
19.11.2009 2:13 |
|
| |
|
---------- tei a scris: Azi ....stupoare l-a dat la altcineva.....  ----------
whattt??? si nu ai dat cu ei de toti peretii?/cum e posibil asa ceva?
|
sus |
 |
|
tei

|
19.11.2009 2:16 |
|
| |
|
in faza initiala....am ramas fara cuvinte .....apoi......am sarit de la o extrema la alta.
|
sus |
 |
|
alina28

Locatie: satu-mareCopii EMMA SOFIA - iubirea mea 12 ani, 4 luni
|
19.11.2009 2:20 |
|
| |
|
Buna...
Doarme sa stiti......... de aceea..eu......
Peyyy am vazut si eu doua broscutze minunate... si frumoase de pica...
Si am mai vazut si o cretzulina care papa banana... Mymy e superba fiica-ta ...rimelata si cretzulina...
Bursu Maria si Elena
Steff FELICITARI pentru primii pasi singur-singurel...baiat mare ce esti...
Maria-Bucuria FELICITARI pentru maselutza... si iti doresc sa iasa si celelalte ...dar asa ca nesimtitele

Lili ma bucur pt tine... pt ca ai avut o seara placuta , distractiva... 
|
sus |
 |
|
mamistef

|
19.11.2009 2:23 |
|
| |
|
Alina
eu m-am prins....doamna Gypsylina asteapta capitol nou dom'le....ia sa schimb capitolul 
|
sus |
 |
|
andreea_andreea

|
19.11.2009 2:24 |
|
| |
|
alina te rog pune poza veche daca o mai ai pt colaj ...eu cand mi s-a ars hardul am pierdut toate pozele,asa ca numai am nimic din trecut
am ceva pt voi,dar capitolul urmator ...
mami schimbi tu?
|
sus |
 |
|
liana76

Copii Radu Stefan: 12 ani, 3 luni
|
19.11.2009 2:27 |
|
| |
|
Salutare lume buna!
De vreo doua zile intrasem la recuperari dar tarziu m-am prins cae ca intr-un banc, adica pe o parte citesc, pe alta se umplu paginile asa ca am renuntat pe la pagina 5 a acestui capitol caci deja se schimba si asta....
Suntem bine merci, numai ca eu luni si marti am avut un job (am ajutat la o firma a unei prietene).Job din ala cu pauza de-o ora la fiecare alte doua... Puiul a stat cu mama dar bineinteles ca mai greu mi-a fost mie sa-mi iau vreo clipa gandul de la el.Am ajuns la concluzia ca nu pot nici macar doua ore sa rezist...
Cand am ajuns seara acasa s-a lipit de mine incat nici la wc, nici oriunde in alta parte nu m-a mai lasat. Ne iubim ca in prima zi sau poate mult mai mult... Si dupa experienta acestor doua zile a ajuns la concluzia ca daca ma tine strans de o mana iar cu cealalta trage de un sfarc nu mai pot pleca.Si asta e pozitia noastra de vreo doua zile.Nici macar la somnul de pranz nu ma dezlipesc usor ca sa pot inghiti ceva sau sa scriu vreo doua vorbe...
Sper sa ne intram in ritm, adica sa am macar voie la wc...
In rest toate bune si frumoase, nu-mi permit sa comentez pe langa dar incerc sa mai recuperez.
|
sus |
 |
|
alina28

|
19.11.2009 2:29 |
|
| |
|
Aaaaaa am uitat sa va zic ca am facut un bors super gustos... Bors de sfecla cu sunca afumata si smantana... Am reteta de la o prietena din Botosani... pe care am cunoscut-o in Irlanda... E pentru prima data cand fac... La noi in ardeal sfecla se foloseste in general la acrituri, muraturi... Dar si in supa e foarte buna... Gata m-am laudat... 
|
sus |
 |
|
alina28

|
19.11.2009 2:32 |
|
| |
|
Andreea las ca o pun next time... presupun ca faci un colaj nou special de craciun... 
|
sus |
 |
|
|
|