· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Mamici si pici de toamna-iarna 2008 (47)  |
CLAUDYA-MARIA

Locatie: VasluiCopii Claudia Maria: 15 ani, 5 luni Teodora Stefania: 12 ani, 2 luni
|
17.11.2009 8:39 |
|
| |
|
Buna seara doamnelor si domnilor
Criss, ti-am spus mai de pe la inceputuri ca-s indragostita de fii-tu ala mare, da' stau si sufar in tacere ca-i dragoste neimpartasita si PURA Doamne ce frumos poate sa fie Felicitari pt ambitia de a face tort, chiar daca e neterminat, asta inseamna ca stiu baietii tai ce-i bun
Steff eu zic sa-ti faci bagajelul si s-o tai la Bucale, ca te tradeaza Maia uite si tu ce tandreturi intre ea si Denis
Cuscra, eu stau conectata toata ziua si pe mess si aici pe forum, dar nu pot sa ma asez in fata tastaturii.....stiti voi de ce dau mereu refreshuri, as vrea atunci pe moment sa raspund la fiecare, dar........nu ma lasa stapana care s-a facut o terorista si jumatate, foarte posesiva, vrea sa-i fiu dedicata 100%
Legat de problema dintisorilor.....si Claudia mi-a zis odata ca i se clatina unul, dar am incercat si nu era asa. Eu cred ca a zis asta dupa ce am incercat sa-i povestesc cum 'or sa-i cada dintisorii astia, ii ia Zana Maselutza si-i aduce altii mai frumosi si mai puternici......probabil ca a incantat-o si a vrut sa se intample evenimentul mai repede
Am auzit de copii carora li s-au schimbat chiar si la 4 ani (sunt rari, desigur), dar stiu ca undeva in jurul vartei de 6 ani e "regula". Eu zic sa nu te ingrijorezi, mai ales ca faceti controale regulate.......uite eu nu am dus-o niciodata pe Clau la dentist
Logic am uitat ce vroiam sa va spun la fiecare dar mi-am facut "curatenie" in telefon si am gasit neste poze unele-s mai vechi, dar sunt si mai recente.
Asta e facuta duminica........pe vreme de criza impart pana si gaura de la covrig
Asta a facut fata mea azi......a se observa cum aratam fiecare in parte: ea, e tipul Babei Cloantza din poveste, sora-sa parca e rahitica, ma-sa cat casa iar tac-su tras prin inel daca asa ne vede cupila

|
sus |
 |
|
|
adytza_84

Locatie: Ramnicu Sarat , BuzauCopii MARIA ANDREEA: 12 ani, 3 luni am nascut deja!
|
17.11.2009 9:34 |
|
| |
|
Buna seara Mandra mea a adormit mai devreme in seara asta de obicei pe la 10 jum se culca , cred ca e obosita
Mirela e o scumpa Denisa cum papa ea singurica
Cris arata foarte bine tortul tau
Andreea multumesc duoamna ca mi l ai aratat pe ginerele meu scump si cuscra mea frumoasa( s a vopsit )
Tei placinta de dovleac si mere bale bale bale
Alina pup mica terorista si surioara ei Frumos desen
Fug sa spal vasele 
|
sus |
 |
|
tei

Locatie: ctaCopii Iona: 23 ani, 8 luni Christian: 12 ani, 1 luna
|
17.11.2009 11:48 |
|
| |
|
Heeee....frumoasa familie are Claudia ......si imi place tare desenul, pt varsta ei este mai mult decat ok
De papusi.....mai e ceva de spus....doua inimioare!!! Si una papa si gaura la covrig 
|
sus |
 |
|
yazmine

Locatie: Vatra DorneiCopii Vlad - sufletul nostru 11 ani, 9 luni
|
17.11.2009 11:52 |
|
| |
|
Buna seara!Foarte greu v-am ajuns din urma!
MamiS la multi ani impreuna!
La multe lunite Elisa!
Superbe poze si copilasi! Maia, Maria, Steff, Denisa, Teo,Criss,Vlad.....
Felicitari albastrel dezmotat!
La noi e de groaza!Nu mai sta deloc singur si plange intr-una!E fff nervos si iritat si parca nimic nu-i convine! In plus vrea numai in brate si sa nu stau jos!
Sunt franta!Noaptea plange fff mult si des ba mai sta si cate o ora treaz si se joaca asa pe la 2-3 noaptea!
Offf parca-i din ce in ce mai rau!Iar eu simt ca nu mai fac fata!
Sanatate la copilasii bolnaviori, rabdare si putere mamiyasmi ca si eu am trecut si mai trec prin momente din astea!La fel si pt Alina...Se pare ca si eu tre sa-mi urmez sfaturile
O noapte linistita!
|
sus |
 |
|
mamistef

Locatie: MontrealCopii Tudor: 15 ani, 8 luni Maria: 12 ani, 3 luni
|
18.11.2009 8:28 |
|
| |
|
Buna dimineata,dragelor!
Am senzatia ca mi-a explodat capul....dar e vb doar de lipsa de odihna si de sinii durerosi si suspinele Mariei.Of Doamne.
am vazut poze absolut minunate din urma,dragele mele!!!si niste copii dulci,dulci de tot,si tortul cuscrei,numai bunatati,de pupat sau de papat!!! va pup (pap) pe toate!!!
sa avem o zi grozava!
|
sus |
 |
|
|
LILIMARLENE

Locatie: bucurestiCopii Letitia-Elena - gargarita 12 ani, 2 luni
|
18.11.2009 8:46 |
|
| |
|
ma bag si eu 2 min. cat se uita la desene.......... pana afla unde sunt si nu ma mai lasa.
mandra mea a racit putin doar niste mucisori si stranuturi, dar suficient cat sa-i creeeze disconfort ca nu poate respira. de batista bebelusului fuge ca de . i-am dat oscilo si sper sa treaca pana vineri cand voiam sa-i facem vaccinul. offfffff...........
Alina daca stau sa analizez desenul Claudiei psihologic ar trebui sa fii mandra draga mea. pai ea te-a facut mare nu ca ai fi grasa ci pt ca pt ea esti cea mai importanta din familie. tati e slabut pt ca ocupa un loc mai putin important pt ea. asa ca nu e cazul sa fii suparata. oricum e f frumos........... iar pozele cu ratustele la baie sunt super.
De Maia si Denis ce sa zic........eu cred ca s-au indragostit unul de altul Steff.........fii atent.
Yasmine........daca te incalzeste cu ceva sa stii ca si mie imi vine sa-mi iau campii cateodata.
Tei
Crisa chiar ca arata f. bine tortul si sunt convinsa ca a fost si f. bun.
gata m-a gasit......... 
Ultima modificare efectuata de catre LILIMARLENE la 18.11.2009 8:48, modificat de 1 data in total |
sus |
 |
|
mami_mary

Copii Stefan - printul familiei: 18 ani, 3 luni Chris - minunea mica ,sufletel: 12 ani, 2 luni
|
18.11.2009 8:47 |
|
| |
|
Yupiiiiiiiiiiiiiii..................mi-au intrat retroactiv alocatiile
ma scuzati dar va dati seama ce bucurie pe mine care din iunie n-am mai primit un leu pt Darius ,iar din august nici la Christiana nimik,asa ca acuma ma bucur
|
sus |
 |
|
mami_mary

Copii Stefan - printul familiei: 18 ani, 3 luni Chris - minunea mica ,sufletel: 12 ani, 2 luni
|
18.11.2009 9:03 |
|
| |
|
Buna dimineata,
la cafea va rog,
facem cinste ,avem bani

|
sus |
 |
|
mamistef

Locatie: MontrealCopii Tudor: 15 ani, 8 luni Maria: 12 ani, 3 luni
|
18.11.2009 9:07 |
|
| |
|
bravoooooo Otilia,iata o veste buna de tot!!!!
Lili,si a mea vad ca s-a trezit mucoasa.O iau dn start cu aerosoli,pt ca si tuseste putin.Probabil i-a adus T ceva de la gradinita,pt ca el a avut ceva muci zilele astea. Asa ca ma pun pe treaba sa nu o scap la vreo raceala mai serioasa.
sanatate multa!!!!!
|
sus |
 |
|
LILIMARLENE

Locatie: bucurestiCopii Letitia-Elena - gargarita 12 ani, 2 luni
|
18.11.2009 9:21 |
|
| |
|
simt ca ma lasa nervii
azi am intalnire cu colegii la un pub. dupa ce ne-a trebuit o gramada sa ne intalnim ca fiecare avea treburi, azi nu merge metroul ca-s astia in greva. dupa ce ca au salarii mai mari decat media mai vor si marire pe criza asta. ma rog........ei sunt manipulati, dar asta e alta discutie.
ideea e ca nu am cu ce sa ajung, ca nu ma duc cu masina la unirii la 6 nici sa mor. trebuie sa iau taxi
vai cati dracusori am pus........acum am vazut.
Otilia ma bucur pt tine. multumim de cafea. spor la cheltuit 
|
sus |
 |
|
mami_mary

|
18.11.2009 9:32 |
|
| |
|
Lili nu prea am ce cheltuii,ca sunt datoare vanduta iti dai seama cat m-am imprutat in lunile astea.....
|
sus |
 |
|
crisalina31

Locatie: madridCopii vlad rares: 25 ani, 9 luni cristian viorel: 12 ani, 2 luni Luca Andreas: 8 ani, 7 luni am nascut deja!
|
18.11.2009 10:14 |
|
| |
|
Buna dimineata!
Dam dovada inca o data ca suntem o familie unita si suferim la greu Suntem raciti toti! Sper sa fie un virus de sezon ca am capul facut calendar cu porcina mediatizata Spania are la activ 86 de morti din cauza gripei A Dar, asa cum sesizase si Bursu, aici lumea nu este in alerta ca si In Rom iar spitalele nu sunt in carantina...probabil ca exista multa incredere in sistemul sanitar
Cris tuseste insa foarte urat ...vom merge la medic cu el Vlad are doar "mocoshi"
Prietenie mare la capitala! Maia si Denis sunt tare fericiti impreuna si se vede ca sunt obisnuiti unul cu altul Sunt tare frumosi! Bravo mamicilor ca se intalnesc...poate asa mai schimba si Andreea mesajul de la mess cu "Bad day"
Tei, sa-ti fie de bine placinta! Placinta cu dovleac si nuca o fac si eu foarte des ca-s inebunita dupa ea, da cu foi gata cumparate
Alina, cred ca abia asteapta broscutzele sa faca baie Si eu sunt convinsa ca te-a "ingrasat" Clau in desen pentru ca este dependenta de tine si esti cea mai importanta
Yazmine, Vlad se apropie de varsta critica a bebelusilor...8 luni. E normal sa aiba comportamentul asta... sa-ti simta prezenta continuu Ai sa vezi ca, de pe la 9 luni, va fi mai cuminte Pupici nazdravanului!
Otilia face chef! Multumim de cafea si de cinste! Bine ca i-ai primit retroactiv ca par mai multi! Eu n-am solicitat niciodata alocatiile copiilor desi suntem cetateni romani si este dreptul lor Uneori imi pare rau ca puteam astfel sa-i ajutam mai mult pe parintii lui R. Poate facem ceva in sensul asta in decembrie cand mergem acasa.
Am uitat sa va spun ca a inceput numaratoarea inversa pt mine! MERGEM IN ROM!!!!! Din 22 dec pana in 10 ian Abia astept! Vom sta cateva zile la ai mei-Zalau, cateva zile la ai lui-Nepos-Bistrita si cateva zile la finuti Brasov-Bucuresti! I-am zis lui R ca daca ma uita la mama eu nu ma supar
Lili, eu una am auzit la stiri ca greva de la metro tine pana la ora 16 Acum nu stiu cat e de adevarat Poate ai noroc si nu trebuie sa apelezi la Taxi
Multam de aprecieri Tortul chiar a iesit gustos Si cum iau banii cum fug la magazin sa ma dotez cu toate cele ca vad ca-mi iese ceva asemanator cu un tort Aaaa, s-a mancat tot intr-o ora si jumatate ...oricum nu era mare 
|
sus |
 |
|
gypsy

Locatie: bucurestiCopii Minunea mea cu ochi albastri-R: 15 ani, 9 luni Rares-Adrian:A doua minune din: 12 ani, 2 luni
|
18.11.2009 10:19 |
|
| |
|
Neata!
Yupiiiiii am vazut poze cu mandrele mele Doamne ce frumoase sunt si cata veselie este la baita.
Maia si Denis sunteti foarte frumosi si va sta bine impreuna
Leti sanatate multa
Christa ma bucur ca ti-au intrat banutii..........eu nici acum n-am primit indemnizatia si intotdeauna pe 15 erau banii pe card
Crisalina foarte foarte frumos tortul
Cuscra sa nu crezi ca broscuta mea este mai cuminte,este de 10 ori mai nazdravan decat Robert.Seara cand vine Robert acasa si gaseste jucariile imprastiate de Rares ia o fata serioasa si ii spune,, sa pui mana sa strangi ca daca nu se supara mami si ne arunca jucariile" la care Rares incepe sa rada si Robert foarte furios ,, nu rade ca eu nu glumesc cu tine,ai inteles?"
Ieri a venit de la gradi cu o banana pt Rares si mi-a spus ca n-a vrut s-o pape pt ca isi doreste ca Rares sa creasca mai repede ca sa se joace mai mult impreuna. Doamne e atat de scump si mor de dragul lui cand vad cum se poarta cu Rares.
Bursu ce faceti?
Mamiyasmi cum te mai simti?
Gata pauza a luat sfarsit 
|
sus |
 |
|
alina28

Locatie: satu-mareCopii EMMA SOFIA - iubirea mea 12 ani, 4 luni
|
18.11.2009 10:25 |
|
| |
|
Neatza lume...
Am putin timp... Sofia inca doarme si mi-am facut putin timp sa-mi beau cafeaua cu voi....
V-am admirat puiutii... sunt frumosi , au crescut mari , sunt dragalasi... sunt ai nostrii si suntem mandre de ei... Au crescut foarte frumos si sunt in perioada cea mai frumoasa a varstei lor... cu prostioare, curiozitati... Incep sa spuna cuvinte sa faca lucruri noi... sunt tare dulci... mi-s tare dragi toti... Iubesc lumea piticilor...
Desenul Claudiei... e superb... Mami Alina... fiica-ta te-a dat de gol... Eu credeam ca tu esti o silfida pe cand tu de fapt esti maaare de tot...dar iti modifici pozele sa ne oftici pe noi cele "mici" Pup pictoritza... Abia astept sa-mi aduca si Sofi mazgalelile ei acasa si sa i le inramez... opere de arta...
Doresc muuuuulta sanatate piticilor bolnaviori...sa se faca bine repede si sa nu se mai prinda de ei nici o raceala niciodata...
Multumesc celor ce au intrebat de mine... Asa ma simt si eu importanta
Asa... o aud sa trezit si plange fuuug
|
sus |
 |
|
mymy2008

Locatie: bacauCopii MELISA-ELENA: 12 ani, 4 luni IANIS-STEFAN: 10 ani, 2 luni
|
18.11.2009 10:45 |
|
| |
|
buna dimi,adorm fata si in timpu asta va si citesc.ce-mi plac broscutzele cum stau la baie si se joaca impreuna.a mea nici acum nu-i place la baie nici in fund nu sta macar i-am pus jucarii,ratuste dar degeaba...
noi tinem sapt asta post si toata ziua fac mancare,sa aiba si sotu ptr servici si noi acasa..... treburi importante domle
M n-a mancat nimik ieri,nici n-a vrut sa deschida gura,mii de nervi imi fac...nu stiu ce sa-i dau sa-i placa si ei,dar suge....toata ziua.nu mai spun noaptea ce agitata e si se trezeste planggand de ma sperii si eu
gata,ca ma intind pupici la bebeii bolnaviori si sa auzim de bine 
|
sus |
 |
|
|
|