· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Clubul PURelor Rautaceoase - Capitol aniversar 10  |
bursucitza

|
19.11.2009 2:02 |
|
| |
|
Kama Sutra
Stilul Andreea Marin
Partenera isi lasa iubitul sa ejaculeze inauntru dupa care ii sopteste tandru : “Surpriza! Nu mi-am luat anticonceptionalele…”
Pozitia Emil Boc
Este aceea in care partenerul ofera sex oral iubitei stand amandoi in picioare…
Pozitia Gigi Becali
Este o derivata a pozitiei capra si se numeste “oaia”. Se apuca partenera cu o mana in jurul soldului si se mulge bine pana la obtinerea unei satisfactii mioritice. Apoi se penetreaza si, in momentul eliberararii, partenerul va exclama : “Pac! Pac! Pac! pac! PAAAAAC! Ohhh… M-ai inteles?!”
Stilul Giovani Becali
Inainte de actul sexual, femeia trebuie scuipata pentru o mai buna lubrifiere…
Stilul Mihaela Radulescu
Trebuie avut grija… Partenerul este foarte fragil. Totul se petrece cu o tandrete usor materna spre a nu-l speria. Dupa consumarea actului, partenerul trebuie leganat si asezat la loc in patutul lui…
Pozitia Irinel Columbeanu
Supra-numita si pozitia 0. Pentru ca nu se obtine erectia, partenera este dezmierdata verbal si material. Mangaierile si sexul oral este indicat. Apoi, se cheama soferul.
Stilul Traian Basescu
Barbatul isi face curaj cu o sticla de vodca si apoi isi aseaza partenera pe biroul acesteia si o satisface in timp ce foloseste dirty-talking : “Tiganca imputita”, “Gaozaro” etc
Pozitia Mircea Solcanu
Partenera este intinsa pe o parte, cu picioarele usor departate iar partenerul o patrunde asezat in spate si cu trupurile bine lipite. Asta dupa ce, in prealabil, se stabileste cine este partenerul si cine partenera…La naiba!
Actul sexual “Fernando de la Caransebes”
Femeia se apuca bine de urechi si se pompeaza la ea o ora la viteza in timp ce este dezmierdata pe un ton ferm cu apelativul “Sunt idolu’ la femei”. In momentul ejacularii i se aduce la cunostiinta faptul ca ”Nu sunt gay!”
Pozitia Nikita
Este o pozitie recomandata celor care practica sado-masochismul. Partenera isi apuca iubitul de testicole, ii aduce jigniri si-l complimenteaza cu doi pumni in ficat. Apoi alterneaza momentele de brutalitate cu cele de gingasie. Partenera poate lua in mana penisul pentru a-l complimenta: “Vai ce cap mare si rozaliu are domnu’ Dan…”.
|
sus |
 |
|
|
puimihai

|
19.11.2009 7:22 |
|
| |
|
'nadimineata! dame bine si cu chef de shaga...
s-o iau militareste,
primo: mi-a placut tare surpraisu' de la inceputul capitolului...sunteti niste artiste care v-ati gresit vocatia si vorba lu' madam pupaza, bag si fro doua inimi, ca m-am emotionat
secundo: dupa o poezie plina de "purism" si "voalata" ca un film alb negru cand deschizi aparatul Smena ...vine traSnetul din pagina 2 pe mine una m-a palit , eu care sunt o pura zau...taman io a trebuit sa citesc a' la' primera ora asa chestii ...siropoase
astept sa va treziti sa-mi spuneti careva de deochi, ca m-am speriat rau
Io, ca sa nu ma dezmint si sa nu-mi ies din ritm si mai ales sa va conving ca-mi merit porecla, azi am alt seminar neanuntat...mai dragutz decat cel de ieri, medicina legala...ceva mai nasol de atat nici ca se poa. Azi noapte am visat numai accidente, urme si avorturi hai tanti Top intra si zi-mi ceva la cap, ca cica matale ai har de gipsy 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
19.11.2009 8:40 |
|
| |
|
neatzaaa
asa deci pui, azi ai fost si tu primaa , la citit din Kamasutra
si azi imi reiterez dragostea eterna fata de doamna dropie de Mehico 
|
sus |
 |
|
puimihai

|
19.11.2009 8:44 |
|
| |
|
somnoroase pasarele !!!! bine ai venit tanti pupazo, ca mi-era urat singura pe lac, nu pot sa zic copac intrucat pasarea mea nu sta in copaci matale iti placu fro' poSitie din cele de mai sus?
|
sus |
 |
|
micutza_25

Locatie: vestul tariiCopii Alina- Georgiana: 13 ani, 4 luni Paula-Maria: 11 ani, 11 luni
|
19.11.2009 8:46 |
|
| |
|
fal, fal , fal....si eu! Neata!
CU ce sa va servesc?!
|
sus |
 |
|
|
puimihai

|
19.11.2009 8:48 |
|
| |
|
nu asa tu...uite asa tre' sa zici"
CU CI va servesc?

|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
19.11.2009 8:48 |
|
| |
|
---------- puimihai a scris: somnoroase pasarele !!!! bine ai venit tanti pupazo, ca mi-era urat singura pe lac, nu pot sa zic copac intrucat pasarea mea nu sta in copaci matale iti placu fro' poSitie din cele de mai sus? ----------
pui draga mea, daca ma provoci sa zic ceva, zau de nu pic rau de tot in pacat
io as vrea un frappe 
|
sus |
 |
|
puimihai

|
19.11.2009 8:51 |
|
| |
|
io...nush sigur ce vreau...ceva sa mearga la pufuletzii pe care tocmai ii pap aveti?!
|
sus |
 |
|
micutza_25

Locatie: vestul tariiCopii Alina- Georgiana: 13 ani, 4 luni Paula-Maria: 11 ani, 11 luni
|
19.11.2009 8:58 |
|
| |
|
ezecutatt comanda!
sa catam ceva si pentu, pui!
|
sus |
 |
|
micutza_25

|
19.11.2009 9:05 |
|
| |
|
gasit bautura pentu pui!
Multamita?
Si.o salata, mere?

|
sus |
 |
|
micutza_25

|
19.11.2009 9:08 |
|
| |
|
In cazul in care ai problimi cu sistemul imunitar...mai ales ca esti graviduta.... ti sfatuiesc sa servesti de.acilea

|
sus |
 |
|
puimihai

|
19.11.2009 9:12 |
|
| |
|
mmm...prima varianta e apetisanta...imi curg balutzele pe ecran....inclusiv onionu' e apetisant n-am crezut s-o spun vre-o data, ce face gravidenia din fumee
aia cu mierea..ntz, ca nu ma mai ridic de pe buda si nu poci, ca-s la scarbici, dar mai ales nu cred ca se impaca nenea hemoroidu' cu ceaiul cu miere 
|
sus |
 |
|
DK

|
19.11.2009 9:16 |
|
| |
|
Haidi neatza in capitolul aniversar... pe care presimt ca-l schimbam rapid azi!
Tare ma bucur ca v-a placut surpriza, aveam niste emotiiiii
Va intorc inzecit si va multumesc!
[Va multumesc si pentru ca existati! altfel n-as fi descoperit niciodata ce inseamna adevarata puritate! ]
Deci duamna Top, ai comis o prashitura denumita dupa mine... ce dragutz!
Diuc, bre, hai ca o sa incerc sa iti dau eu in castraveti... sper sa-ti zic ceva de popa al' di roshu care-ti pica la asternut. [mamistef si pupaza stiu de care asternuturi vorbesc ]
Pupazo, ti iubesc si ti ador mai, sa nu uiti de cuvertura, da? Pe mami n-am facut-o io papagal, ci dumneaei singurica... daca a zis ea!
Duamna Bursucu bine (ca) ati revenit pe meleaguri pure! Va multumim pentru Ying si Yang... ne-ati luat usor si ne-ati trantit-o p-orma de nu ne-am vazut. La urmatorul capitol propun un chestionar cu stilurile descrise la inceputul paginii 2
Puiule Jordan, imi pare bine ca nu te dezminti, ba mai si progresezi! Tin sa te anunt ca aseara, deshi imi pica ochile-n gura de somn, am facut un efort de m-am uitat la Si Es Ai (nu mai stiu daca New York sau Miami, da' creca prima varianta).
Eeeeeei... si tre sa va zic ca am fost aseara la Carrefour si plimbandu-ma pe la cozmetice, cautand o crema pt maini... pe ce firma mi-a picat mie ochile?
Celei ce raspunde corect i se va acorda the grand prize constand intr-o sedinta de ghiceala la duamna Top, sponsorul iemisiunii di azi!
Pi Es: Mami, in pana mea... tot n-am gasit forme de muffins... bre, m-apuc sa-i scriu lu' Moshu! 
|
sus |
 |
|
puimihai

|
19.11.2009 9:19 |
|
| |
|
PURINA cumva???
|