· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Il astept pe Mos Craciun cu Nemira si parinti.com  |
admin

|
22.11.2009 6:24 Il astept pe Mos Craciun cu Nemira si parinti.com |
|
| |
|
-10-lei" target="_blank" class="postlink">editura Nemira
Regulament concurs online
REGULAMENT OFICIAL
1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI si REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI
1.a Elisabeth Loesberg, in calitate de Director General.
Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficialâ€).
1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a PARTICIPARE
Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.
La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor SC Sanoma Hearst Romania si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.
PERIOADA de DESFASURARE
Concursul se va desfasura incepand cu data de 23 noiembrie 2009 si se va incheia la data 15 decembrie 2009. Inscrierile in concurs se vor opri la data 14 decembrie 2009. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.
. MECANISMUL CONCURSULUI
Cum se participa la concurs:
La concurs poate participa orice membru al site-ului www.parinti.com. care este inregistrat cu minim o luna inaintea inceperii concursului si are o activitate in forum de minim 50 de mesaje.Acesta trebuie sa posteze in topicul de concurs, creat in forum, o singura poza sugestiva a catre copil cu tematica "Il astept pe Mos Craciun" .Lucrarea poate fi desenata, pictata, colaje , craft , in plastelina, liste catre Mos Craciun etc .
Exceptie :
Orice doresc copiii insa NU ornamente de brad sau pentru casa. Pentru acestea va vom invita la un concurs diferit pe prima pagina.
. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
a concurs de concurs va fi alesi 5 castigatori de catre administratorii site-ului prin tragere la sorti , dintre utilizatorii care au postat in topicul de concurs..
b. Castigatorii vor fi anuntati pe www.parinti.com, in pagina de concurs, in termen de 7 zile de la desemnarea lor.
Premiile :
5 castigatori- 5 pachete cu cartile urmatoare (3) oferite de
-10-lei" target="_blank" class="postlink">editura Nemira
Aventurile lui Murdarici
Murdarici este un catelus neastâmparat, cu mult chef de joaca. Rastoarna cosul de gunoi, sare în galeata cu carbuni, trage de fata de masa si smotoceste pernele. În cele din urma, exasperata, stapâna îl da afara din casa.
ÃŽn curte, micutul nostru prieten îi invita pe rând sa se joace cu el pe cocos, pe ratusca, pe pisica cea rasfatata, chiar si pe distinsul cal, dar este refuzat de fiecare dintre ei. “Esti foarte murdarâ€, îi spun toti.
Va gasi oare Murdarici un prieten cu care sa se joace în voie?
Ziua In Care a
Ce-ar fi daca, intr-o buna zi, Somnul ar pleca definitiv?
si cum ar fi daca ne-am putea juca la nesfarsit, zi si noapte?
Alex si Ana, cei doi eroi ai povestii noastre, si-au pus aceasta nastrusnica dorinta chiar de ziua lor. Iar ceea ce a orice asteptari!
Hugo Pepper
Hugo Pepper a zapada si a Uriasii Zapezii. Era doar un bebelus. Harvi si Sarvi, l-au crescut, l-au invatat totul despre cresterea renilor si despre Nordul Inghetat. Ar fi putut trai asa o vesnicie, fericiti, in padurile din Nord, daca Hugo n-ar fi descoperit in obscuritatea sopronului „Busola Inimiiâ€, trasura aeronautica ce l-a ajunge in frematatorul oras Inaltimile Portului, unde intalneste personaje stranii: sirene care vand antichitati nautice, vanzatori de covoare zburatoare si chiar o celebra femeie-pirat, disparuta cu doua secole in urma. Tot aici il intalneste pe misteriosul Elliot de Mille, de la revista Licuriciul, care imprastie barfe rautacioase si zvonuri vatamatoare pentru a caute parintii.
Premiile vor fi revendicate in termen de 30 de zile de la data anuntarii castigatorilor si vor fi ridicate de la sediul Sanoma Hearst Romania SRL incepand cu ziua urmatoare anuntarii castigatorilor de catre cei cu domiciliul in Bucuresti si expediate prin curier/Posta castigatorilor cu domiciliul in afara Bucurestiului.
TAXE si IMPOZITE
Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII.
Premiile nu se acorda in bani, iar eventuale impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a
Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a
INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe adresa web www.parinti.com
. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.
PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a
Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a a folosite in viitor pentru a a de marketing.
La cererea scrisa a semnata, expediata pe adresa www.parinti.com – Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti nr. 85, Sector 1, Bucuresti, Departament New Media, organizatorul se obliga:
• Sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele personale ale solicitantului;
• Sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a
• Sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.
DISPOZITII FINALE
Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
Orice nerespectare a concurs duce la anularea automata a
Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.
Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a a la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.
Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti, nr. 85, Sector 1 Bucuresti, Departament New Media, pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nici o contestatie.
INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a
LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
Ultima modificare efectuata admin la 17.02.2010 10:21, modificat de 2 ori in total |
sus |
 |
|
|
admin

|
22.11.2009 6:25 |
|
| |
|
Lucrarile participante se incarca in acest topic.
Mult succes participantilor !
|
sus |
 |
|
angicut

Locatie: BucurestiCopii Diana Alexandra: 19 ani, 10 luni Ilinca Gabriela: 16 ani, 10 luni
|
23.11.2009 8:28 |
|
| |
|
Admin, multumim frumos pentru concurs! 
|
sus |
 |
|
GRASANA

|
23.11.2009 7:44 |
|
| |
|
Hai ca sparg eu gheata
Mosule uite ce am construit pentru tine:

|
sus |
 |
|
RELA

|
23.11.2009 9:03 |
|
| |
|
Draga Mosule,
eu sunt Vladut si anul asta te astept cu jucarii eu pe tine, dar nu ma supar daca imi aduci si tu mie cateva....
si un om de ..plastilina, ca din zapada mai greu
Te pup si te astept
Vladut
|
sus |
 |
|
|
admin

|
24.11.2009 6:11 |
|
| |
|
Rela o singura fotografie pentru concurs
Pot sa o consider pe ultima cea aleasa ?
|
sus |
 |
|
Uika

Locatie: BrasovCopii Matea-Tiana: 15 ani, 8 luni Ilinca Rebeca: 12 ani, 5 luni
|
24.11.2009 8:08 |
|
| |
|
un om de zapada........in asteptarea zapezii adevarate:

|
sus |
 |
|
RELA

|
24.11.2009 10:26 |
|
| |
|
Scuze Nu am citit cu atentie.
Ramane ultima fotografie pentru concurs.
|
sus |
 |
|
CLAUDYA-MARIA

Locatie: VasluiCopii Claudia Maria: 17 ani, 7 luni Teodora Stefania: 14 ani, 5 luni
|
24.11.2009 11:55 |
|
| |
|
Ce zici, Mosule, sunt dotata corespunzator si in trend

|
sus |
 |
|
ksde2000

Locatie: BotosaniCopii Ema Nicoleta-minunea mica: 14 ani, 8 luni Ana Lorena-bebelina: 10 ani, 9 luni
|
24.11.2009 1:00 |
|
| |
|
mosule sa stii ca eu sunt mica si nu pot sa-ti scriu scrisoare desi mi-a incerc sa invat sa scriu......dar poate totusi ai sa vii la mine chiar daca nu reusesc....ca altfel plang

|
sus |
 |
|
tato

Locatie: dragasani.valceaCopii ANDREI : 18 ani MIRUNA: 14 ani, 8 luni
|
24.11.2009 1:52 |
|
| |
|
Mosule,te asteptam sa vii in casuta noastra construita special pentru tine(e facuta din patura din pat si cateva jucarii )

|
sus |
 |
|
mamae

|
24.11.2009 6:21 |
|
| |
|
waw,suprrr concursul...abia astept sa pun si eu o pozica 
|
sus |
 |
|
ralus

Locatie: sighetCopii anna: 16 ani, 6 luni mara: 13 ani, 8 luni
|
25.11.2009 8:46 |
|
| |
|
Il astept pe Mos Craciun cu un portret pe care sa-l puna in rama, ca sa-si aminteasca mereu de mine. Nu pot sa-l fac sa semene cu Mosul, decat in viziunea mea!

|
sus |
 |
|
aalliinnuuttaa

Locatie: bucurestiCopii Emma Maria : 14 ani, 9 luni Robert Gabriel: 10 ani, 7 luni
|
25.11.2009 3:20 |
|
| |
|
Mos Craciun, Mos Craciun, te iubesc de-acum iti spun si te-astept orice ar fi, de-o fi noapte de-o fi zi.
Stiu ca tu esti tare bun si aduci ce toti iti spun, numai cumintei sa fim ca tu vii cu sacul plin.
Eu acum ti-am scris asa ca sa vii si-n casa mea sa-mi aduci o carticica, chiar daca sunt mica-mica.

|
sus |
 |
|
laura_feelings

Locatie: vranceaCopii Cristian: 12 ani, 11 luni Teodor: 16 ani
|
25.11.2009 6:50 |
|
| |
|
Venim si noi cu o poza. Am facut un om de zapada si acum suntem in asteptarea Mosului
Draga Mos Craciun,
Numele meu e Teo, sa stii ca eu am fost un baietel cuminte, mananc tot din farfurie si am invatat multe poezii si cantecele pentru tine asa te astept cu nerabdare sa vii.

|
sus |
 |
|
|
|