· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul PURElor Rautaceoase si MOV - ** 17 **
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul PURElor Rautaceoase si MOV - ** 17 **  |
duke_meadows

|
04.12.2009 12:01 |
|
| |
|
v-am pupat am de facut curat, cumparaturi, somnu' de amiaza.....
|
sus |
 |
|
|
DK

|
04.12.2009 12:02 |
|
| |
|
---------- puimihai a scris: ---------- DK a scris: Pana acum, situatia sta cam asa:
.......
- Pui nu stim ce vrea, da' credem ca vrea totusi si ea ceva.
 ----------
ma autocitez, din capitolul anterior:
"io vreu sa-mi aduca moshu' o jentutza gata pregatita de nascatoare ca io n-am timp sa umblu sa o pregatesc iaca ce pura -s io, spre deosebire de voi care vreti "chestii" cu puf.... "
stiu ca nu-s pretentioasa, da' macar sunt modesta  ----------
Bini mai puiule, eu am vrut sa-ti dau sansa sa zici alta dorinta ascunsa a ta... ACUM, dar daca totusi ramai pe ideea gentutei, atunci asa sa fie! 
|
sus |
 |
|
puimihai

|
04.12.2009 12:03 |
|
| |
|
altceva nu-mi trebe, momentan, da' cand imi trece starea de gravidie...mai vedem ce dorinte pure oi mai avea....
|
sus |
 |
|
DK

|
04.12.2009 12:05 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a scris: v-am pupat am de facut curat, cumparaturi, somnu' de amiaza..... ----------
'Ai di capu' tau mai Diuc mai, cata treaba si ce osteneala pi capu' tau mai! Mai ales somnu' de amiaza e cel mai nasol... Of, te compatimesc, zau! 
|
sus |
 |
|
Teodora29

|
04.12.2009 12:07 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a scris: v-am pupat am de facut curat, cumparaturi, somnu' de amiaza..... ----------
in loc sa ma pupi, ia-ma si pe mine!!!!! (da' nu la facut curat, la ala te invit )
|
sus |
 |
|
|
puimihai

|
04.12.2009 12:14 |
|
| |
|
vaaaiii ...voi vreti sa dormiti impreuna?!? asa in vazul tutuLor ntz ntz ntz...iar vLeau sarurile 
|
sus |
 |
|
mamistef

|
04.12.2009 12:29 |
|
| |
|
meeeeei iar e dezmatz aciulea
nu poate face oama o fasola cu cirnat ca voi deschideti capitole noi si mov,vorbiti de secs, vreti sa faceti nani zusammen.... incep sa ma movulesc de indignatziune
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
04.12.2009 12:31 |
|
| |
|
STEFANA, ACUM, spune dorinta 
|
sus |
 |
|
puimihai

|
|
| |
|
mami, arunca o boaba si la mine, ca si io tot asta am in program pt. seara aceasta ...dar am lipsa chef...
|
sus |
 |
|
DK

|
|
| |
|
ACUM, Stefana, ACUM!
|
sus |
 |
|
mamistef

|
04.12.2009 12:32 |
|
| |
|
acum,acum?ce,maica? s-o spariet baba,statz oleac.....
dorintele pe anul 2010 sau ce? 
|
sus |
 |
|
DK

|
04.12.2009 12:33 |
|
| |
|
---------- mamistef a scris: meeeeei iar e dezmatz aciulea
nu poate face oama o fasola cu cirnat ca voi deschideti capitole noi si mov,vorbiti de secs, vreti sa faceti nani zusammen.... incep sa ma movulesc de indignatziune ----------
Pai bine mai duamno, tu faci fasole cu carnatz si te inmovulezi cand citesti ce-am debitat noi pe-acilea? 
|
sus |
 |
|
puimihai

|
|
| |
|
sunteti zuze rau !!! daca nu vrea fumeea ce avetzi voi cu ea na, nu vrea mushciu' ei si gata
|
sus |
 |
|
DK

|
|
| |
|
Remediu pentru nedumerirea lui mamistef:
---------- DK a scris: Continuam enumerarea de sub egida: "Ce v-ati dori sa va aduca Mos Nicolae in afara de masina Uarlpul" si va rog sa va esprimati aici asteptarile, emotiile, trairile de femei. Cu alte cuvinte: spune-ti dorinta ascunsa ACUM!  ----------
Ultima modificare efectuata de catre DK la 04.12.2009 12:34, modificat de 1 data in total |
sus |
 |
|
puimihai

|
04.12.2009 12:34 |
|
| |
|
---------- mamistef a scris: acum,acum?ce,maica? s-o spariet baba,statz oleac.....
dorintele pe anul 2010 sau ce?  ----------
nu mama, ce vrai de moshu' nic(i)olae....
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|