· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Minunile anului 2009(156)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Minunile anului 2009(156)  |
Pasunica

Locatie: la vre-o 30 km de Bucuresti si 1 km de padure :)Copii Mihai - Cristian: 11 ani, 7 luni Vlad - Alexandru - vesel, cel mai vesel! 9 ani, 10 luni
|
06.12.2009 10:40 |
|
| |
|
La multi ani pt toti sarbatoritii.
Eu i-am pus lui Mihaita o suzeta (altceva mai mic nu gaseam sa pun) in tenisii lui (pe care nu ii mai vazuse pana acum)... si a fost asa de incantat!!!!! A luat tenisul...a scos suzeta din el, s- auitat curios la ea... si i-a dat drumul. Apoi a inceput sa roada la adidas fericit . I l-am luat din manuta si se uita la mine trist. Dar si-a adus aminte ca mai avea unul. S-a intins fericit dupa el si l-a luat si pe el la ros.
|
sus |
 |
|
|
urschuletz

|
06.12.2009 10:44 |
|
| |
|
Pasunica, ce tare e
Meli , a primit scaun de cada, 2 pulovarase si 4 pijamale by mamaie si tataie,mami bilete la Stefan Banica si tati....un pupic
Alexya, mamica pricinoasa Lasa fata sa doarma ca e obosita!
|
sus |
 |
|
alexxya

|
06.12.2009 10:45 |
|
| |
|
Pasunica ce haios trebuie sa fi fost! Da-i un pupic si din partea mea. Sa-i faci poze ca lucrurile astea nu merita sa se piarda...o sa plangem de dorul lor.
|
sus |
 |
|
vanilla_baby

Copii Lia: 11 ani, 7 luni
|
06.12.2009 10:46 |
|
| |
|
neata
ralusule, ieri doar laptic, dar alalteri a incercat mango si i-a placut la nebunie, mie mi se pare cel mai bun fruct din lume
azi am sa-i fierb doua buchetele de brocoli si reluam mango mai pe seara sau cand mi se face mie pofta.
pup
|
sus |
 |
|
ankkka

Copii Antonia Maria : 11 ani, 6 luni
|
06.12.2009 11:35 |
|
| |
|
ursuletz ,nu are mucisori in kk ,dar ii miroase urina rau ,intepator ,ma gandeam ca e de la visol+calciu sau de la fier
Antonia o asteapta pe mamaica cu daruri de la Mosu ,e plecata la bucuresti la cumnata si vine azi ,de la mami a primit :morcovi ,pastranac ,mere si un ursuletz si de la tati faimoasa punga de portocale si banane ,mami a primit ........nimik si tati idem ii luasem un parfum dar nu i l-am mai dat asa ca il aduce Mos Craciun 
|
sus |
 |
|
|
ankkka

|
06.12.2009 11:40 |
|
| |
|
Vanilla ,Lia are doi dintisori ?? cand au iesit ?
pupik ,e tare dulce 
|
sus |
 |
|
bubulina77

Locatie: ClujCopii Thia: 13 ani, 5 luni Patric: 11 ani, 3 luni
|
06.12.2009 11:43 |
|
| |
|
Salutare dragele mele,vin cu nu foarte bune vesti,din pacate am fost internati in spital cu patric,a facut o bronsiolita urata mi-au zis medicii ca cei care sunt asa grasi ca el fac intotdeauna o forma mai urata de aceea ne-au tinut in spital,acuma e mai bine,mai tuseste dar tot mai putin,inca e sub tratament cu aerosoli,mi-a fost tare mila de el,a fost intepat,i-au pus branula plangeam de suparare vazand cum sufera saracul,noroc cu tzitzi ca acolo isi mai gasea alinare.Va pup,o sa mai intru cu vesti acuma plec ca ma cheama.
|
sus |
 |
|
alexxya

|
06.12.2009 11:53 |
|
| |
|
Bubu...imi pare as de rau/...in loc sa fie bucurie, uite ce se intampla... bine ca ati scapat si o sa faceti sarbatorile in liniste. Mi se pare asa ciudat, ca eu am mare incredere in lapticul de mama iar bebeii mai grasi ar trebui sa fie si cei mai sanatosi...asa vad eu problema...se pare ca nu a fost asa si-n cazul vostru bine ca s-a terminat cu bine. Acum sunteti acasa, nu?
|
sus |
 |
|
ankkka

|
06.12.2009 11:54 |
|
| |
|
Offf Bubu ,micutul Patric ,sanatate multa 
|
sus |
 |
|
gimiloasa

|
06.12.2009 11:55 |
|
| |
|
La multi ani Nicoleta si Nicu !
La multe lunite bebeilor sarbatoriti azi , sa fiti sanatosi si norocosi !
urschu ce de bunatati , se cunoaste ca a venit mosul , si eu vreau din toate
A venit si la noi mosul dim. , lui Bogdanel ia adus doua jucarele iar lui mami si tati nimik ca nu au fost cuminti , poate vine mos craciun si la ei
pasunica ce tare a fost Mihaita , si Bogdanrl era curios ca doar erau jucarele noi nu atia pe care s-o ia si pe care s-o lase ca nu putea sa le tina pe amandoua in manuta .
[/b]alexyaasa e , o sa ne fie tare dor de momentele astea chiar daca ei nu inteleg mare lucru acum , am facut poze sa-i arat cand o fi mare cum a fost de primul lui Mos Niculae
ankka nu mai fi suparata ca oricum iti mananca binisor pitica tinand cont ca are si mucisori . Cat despre tati , cunoastem si noi . Eu mereu zic ca am doi baieti de crescut si el nu ma crede .
roxy[b] exista opritoare pt. usi , dulapuri , protectii pt. prize etc.
http://www.bebelino.ro/articles.php?fil...-siguranta
|
sus |
 |
|
vanilla_baby

Copii Lia: 11 ani, 7 luni
|
06.12.2009 11:59 |
|
| |
|
bubulina imi pare rau
multa sanatate!!!
si ai incredere in lapticul tau in continuare!!
anca, da, avem dintzuci. primul coltisor i-a iesit la 4 luni 3 saptamani
acuma i-au crescut, musca cu ei in toata regula
uite iepurasa

|
sus |
 |
|
ankkka

|
06.12.2009 11:59 |
|
| |
|
Gimi nu avem muci deloc ,,mai tuseste cateodata ,dar cred ca se preface sa primeasca atentie 
|
sus |
 |
|
bubulina77

|
06.12.2009 12:00 |
|
| |
|
---------- alexxya a scris: Bubu...imi pare as de rau/...in loc sa fie bucurie, uite ce se intampla... bine ca ati scapat si o sa faceti sarbatorile in liniste. Mi se pare asa ciudat, ca eu am mare incredere in lapticul de mama iar bebeii mai grasi ar trebui sa fie si cei mai sanatosi...asa vad eu problema...se pare ca nu a fost asa si-n cazul vostru bine ca s-a terminat cu bine. Acum sunteti acasa, nu? ----------
da suntem acasa era f agitat la spital,a stat tot timpul la san.
|
sus |
 |
|
bubulina77

|
06.12.2009 12:02 |
|
| |
|
alexxya cat cantareste fetita ta??? al meu are 7300 este cam mult nu???dar papa numai san.
|
sus |
 |
|
gimiloasa

|
06.12.2009 12:05 |
|
| |
|
ankka scuze asa intelesesem
bubu imi pare rau , sanatate multa piticului .
vanila felicitari pt. dintzisori . Si noi avem la fel 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|