· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul PURElor Rautaceoase si MOV - Noos'pe
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul PURElor Rautaceoase si MOV - Noos'pe  |
puimihai

|
07.12.2009 12:28 |
|
| |
|
monico, si dupa ce ne unim (ca vin si io) ne facem MOV sau ORANGE ? ca eu una sunt VERDE momentan de nervi......
|
sus |
 |
|
|
Teodora29

|
07.12.2009 12:29 |
|
| |
|
monica, stai linistita, ca fac si eu parte din gasca
da'....despre morti numai de bine zice romanul, ce conteaza ce marci profunde mi-a lasat mie in suflet?
puiule, calm, calm, le scoti tu la capat pe toate 
|
sus |
 |
|
DK

|
07.12.2009 12:32 |
|
| |
|
Bre, voi v-ati obraznicit peste masura... scrieti care si cu ce coloare ii trece printre pene! 
|
sus |
 |
|
monica77

|
07.12.2009 12:36 |
|
| |
|
DICHEI, m-ai certat?!?!?!?
na, ca acu is si mai trista...
pui, ne facem strave(R)zii!
Ultima modificare efectuata de catre monica77 la 07.12.2009 12:38, modificat de 1 data in total |
sus |
 |
|
DK

|
07.12.2009 12:38 |
|
| |
|
---------- monica77 a scris: DICHEI, m-ai certat?!?!?!?
na, ca acu is si mai trista...  ----------
Te-am certat ca te plangi de mama ta. Eu mi-as dori sa o mai am pe a mea langa mine.
Acu sper ca nu mai esti trista...
|
sus |
 |
|
|
mamistef

Locatie: MontrealCopii Tudor: 15 ani, 8 luni Maria: 12 ani, 3 luni
|
07.12.2009 12:41 |
|
| |
|
hai mai fetelor,eu una de exemplu citesc subiectele cu soacre si mi-e ciuda ca nu ma pot plinge si eu de a mea(de parca as fi avut pt ce,dar macar asa,sa ma alint si eu ).
Asta e viata,fiecare are experientele lui,normal ca nu prea se aseamana .
|
sus |
 |
|
puimihai

|
07.12.2009 12:45 |
|
| |
|
mami putem sa adaugam si soacrele la vorba "despre morti numai de bine" ?? ca eu una....subiectul asta mi-ar mai lipsi azi
dropie, ai impacat-o pe monica si te-ai amarat tu.... un pup sa-ti treaca !
monica, eu stravezie ! HA! HA! fetitza, eu am opzashishapte de kile momentaL asa ca...orice numa' stravezie n-am cum !!!! eventual Elefantzie...inventam culori 
|
sus |
 |
|
monica77

|
07.12.2009 12:53 |
|
| |
|
dropiuta, ti pup. gata, nu mai zic nik aici. Las' ca ma mut la casa mea si n-o sa mai fim bot in bot toata ziua si poate o s-o apuce si pe ea dorul si dragul de mine.
pui, las' ca mergi incognito daca te faci stravezie.
va pup, merg sa -mi culeg piticul de la gradi.
|
sus |
 |
|
DK

|
07.12.2009 12:55 |
|
| |
|
Monico, pup si eu Imi pare rau, am actionat din impuls, la mine rana e recenta si cred ca nu se va inchide niciodata... Sa stii ca regret ca nu esti in cele mai bune relatii cu mama ta, dupa cate inteleg din ce ai postat... e mare pacat.
Mama mea a fost painea lui Dumnezeu... definitia mamei, cu adevarat. 
|
sus |
 |
|
puimihai

|
07.12.2009 12:58 |
|
| |
|
dropie DD sa o odihneasca pe mamica ta! iar tu sa ii multumesti lui DD pt. bucuria de a fi avut o astfel de mama ! cu siguranta si tu vei fi asemeni ei iata cum ma emotzionashi tu la ora asta....
|
sus |
 |
|
DK

|
07.12.2009 1:02 |
|
| |
|
Multumesc puiule, sper sa fiu si eu o mama buna, cand oi avea copii. Lasa, nu te mai emotiona, ca nu-i face bine Anei Maria 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
07.12.2009 1:07 |
|
| |
|
---------- DK a scris: Multumesc puiule, sper sa fiu si eu o mama buna, cand oi avea copii. Lasa, nu te mai emotiona, ca nu-i face bine Anei Maria  ----------
si io o sa fiu nasa 
|
sus |
 |
|
DK

|
07.12.2009 1:11 |
|
| |
|
O sa am o cumatra pupaza! Cu coic! 
|
sus |
 |
|
puimihai

|
07.12.2009 1:15 |
|
| |
|
iote ! boteaza motzata?! felicitocuri dUamna ! cam pe cand ?!
dropie, cum sa nu ma emotzionez, ca-s asa de ...cu nervii -n pioneze ca orice adiere ma emotioneza, dar azi am avut si o zi nashpa si plus de toate, nu mai departe de azi nopate visam (in putinul timp dormit) ca nascusem si fata mea sugea cu pofta si eu aveam o stare de fericire....deci subiectul cu mama evident ca m-a miscat. asa-s gravidele, tropaie hormonii in ele iar despre vise...prostul doarme prostii viseaza ! asa ca nu va apucati vre-una sa-mi talmaciti ca nu ascult !!! stiu eu mai bine ca-s superstitioasa de numa-numa, da' acu ' n-am chef sa stiu
oare a priceput careva ceva din tot ce-am scris 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
07.12.2009 1:18 |
|
| |
|
---------- DK a scris: O sa am o cumatra pupaza! Cu coic!  ----------
si-o sa vin cu oua de pupaza cado si muulte pene mov 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|