· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Mamici si pici de toamna-iarna 2008 (54)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Mamici si pici de toamna-iarna 2008 (54)  |
mami_mary

Copii Stefan - printul familiei: 18 ani, 6 luni Chris - minunea mica ,sufletel: 12 ani, 5 luni
|
10.12.2009 2:02 |
|
| |
|
Bursu emotionat ,parca i-ar spune Maria ,Elenei ceva...
|
sus |
 |
|
|
alina28

Locatie: satu-mareCopii EMMA SOFIA - iubirea mea 12 ani, 7 luni
|
10.12.2009 2:03 |
|
| |
|
Vaai ce frumos... zici ca se imbratisaza ... ce se iubesc ele doua inca de pe acum...... 
|
sus |
 |
|
CLAUDYA-MARIA

Locatie: VasluiCopii Claudia Maria: 15 ani, 8 luni Teodora Stefania: 12 ani, 5 luni
|
10.12.2009 2:04 |
|
| |
|
Salutare salutare, iaca-ta-ma si pe mine
Off.....cu ce sa incep......
Le doresc multa sanatate bolnaviorilor, iar parintilor putere si rabdare
Pup o bursoaca mica, ce se uita impreuna cu surioara la desene
Bursu, alunga-ti toate ideile alea urate din cap, ca nu are nici un rost, fetita ta este si va fi super-extra-mega sanatoasa si frumoasa, asemeni surioarei ei mai mare 
Pup un pui mic de marinar, sarbatoritul zilei si-i urez multa sanatate, noroc, fericire si tot ce-i mai bun pe lume
Am vorbit cu Mihaela (tei) acum si a zis ca va multumeste din suflet tuturor pt urari, stie ca va ganditi la ei, a facut poze, dar probabil o va ruga pe Em sa le posteze si ea va intra mai la noapte, ca are anuntati muuuulti musafiri
Cuscra, am vazut ca ai postat si tu un mesaj micut ieri, sa stii ca si domnul meu mai trage cu ochiul pe aici cateodata
Va pup pe toti si toate
|
sus |
 |
|
adytza_84

Locatie: Ramnicu Sarat , BuzauCopii MARIA ANDREEA: 12 ani, 6 luni am nascut deja!
|
10.12.2009 2:14 |
|
| |
|
Buna ziua si de la noi
La multi ani Stefanutz , pui de marinar multa sanatate si mult noroc in viata
Bursu foarte frumos filmuletul cum sta Marutz pe burtica scumpa de ea
Andreea pupam pe Maia sa n o mai chinuie maselutele si sa nu mai aibe mucusori
Va pup pe toate 
|
sus |
 |
|
adytza_84

Locatie: Ramnicu Sarat , BuzauCopii MARIA ANDREEA: 12 ani, 6 luni am nascut deja!
|
10.12.2009 2:35 |
|
| |
|
Spor la scris duamnelor
Sper ca n am uitat nici un dintisor 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|