· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul PURelor Rautaceoase, Moveo-Portocalii 21
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul PURelor Rautaceoase, Moveo-Portocalii 21  |
topsecret

|
08.12.2009 7:40 |
|
| |
|
uf,cat ati mai scris!!!!
eu sunt mai rau ca melcul din bancul urmator:
un melc bate la usa unui urs.iese ursul,se zgaieste,nu vede pe nimeni,se uita in jos si da de melc.enervat il ia pe melc de guler si-l arunca foarte departe.dupa 6 luni,iarasi melcul bate la usa ursului.melcul nervos:'ia asculta,ba,ce-a adineauri?
|
sus |
 |
|
|
duke_meadows

|
08.12.2009 7:47 |
|
| |
|
hai ca am mai auzit una.
cum merg in romania cu avionu' si n-am loc de tati bumboanele pe care mi le-o comandat mama am zis ca fac un pachet, si-l curierez pana plec. bun. sun oamenii - curieri ieri , imi baga motto-u' ' door to door delivery' si ramane ca ne auzim . ma suna azi sa-mi zica ca stau prea central, nu au drum in zona mea in care orisicum nu locuiesc prea multi romani deci mi-ar face o favoare sa vina aci si ca singura data cand pot veni e joi la orele 4. cand noi suntem in campu' muncii evident. 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
08.12.2009 7:53 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a apuc cu mainile de cap.
cum va zisei, facem petrecere. si e o vantatura pe-aci prin birou, nu va pot esplica. care fusta sa fie mai scurta, care masca sa fie mai impopotonata. ma doare capu' si ochii'n el.
basca , azi am auzit cica e o moda... se face coada de domnite bunavoitoare sa-i zica 'helau' la CEO. sa mor de nu. adica se pun in sir indian, dau noroc cu sefu', ii mai arata o buca si alta la rand.
rad ca zaluda de ele si tot incearca sa ma convinga sa vin si eu 'la coada' . le-am zis ca io numa cu pupezele ma vaz la coada. n-or gustat gluma of cors. ai muica! ----------
tre sa stau si eu la coada la CEO?
hai bine ne-am regasit in noul cuib moveo-orange 
|
sus |
 |
|
DK

|
08.12.2009 8:40 |
|
| |
|
Bueeeeey ce destrabalare gasesc eu iar aci!!!! Ete asa imi place! Vedeti, nu pot sta deoparte si gata!
Diuc, ma inviti si pi mini la Clisma's Party? Hai ca imi pun ropitza roshe si ma dau si cu ruj Basca imi pun si caciulitza de Craciun.
La mine slabe sanse sa ma imbat, din simplul motiv ca nu beau. Daca am luat o gura de beutura, deja s-a tre sa ma culc neaparat. Deci pe mine sa nu va bazati. In spatiul Carpato-Danubiano-Pontic n-aveti cu cine va pune, cel putin din punctul meu de vedere... luati si beti maica acolo la voi pan' Frantzia, Marea Bretanie...
Booon, vaz ca pupeza o aterizit cu bini in cuib, luata de cineva - a i-as mai zice freo doo si la o alta, care desi si-o loat-o in freza meserias, o sustine si-o bate pe umar pe-asta.
Cred ca e cu berea si popcornul in brate si asteapta runda a mardeala.
a aia inalta cu picior. Este o reala problema, cred ca va trebui sa ma duc la consiliere psihologica. Voi ce spuneti?
a va rog sa nu aberati, vreau doar sfaturi pertinente. 
|
sus |
 |
|
DK

|
08.12.2009 8:44 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a---------- duke_meadows a domnite bunavoitoare sa-i zica 'helau' la CEO. sa mor de nu. adica se pun in sir indian, dau noroc cu sefu', ii mai arata o buca si alta la rand.
rad ca zaluda de ele si tot incearca sa ma convinga sa vin si eu 'la coada' . le-am zis ca io numa cu pupezele ma vaz la coada. n-or gustat gluma of cors. ai muica! ----------
hai bine ne-am regasit in noul cuib moveo-orange  ----------
Mai pupezo, CEO e pupaza sa se vada Diuc cu el la cuada?
a o fermecat-o pe floricica innamorata vertual? 
|
sus |
 |
|
|
micutza_25

Locatie: vestul tariiCopii Alina- Georgiana: 15 ani, 4 luni Paula-Maria: 14 ani
|
08.12.2009 8:45 |
|
| |
|
Despre ce se discuta?
Nu mai am timp sa urmaresc toate SB
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
08.12.2009 8:45 |
|
| |
|
deci, pana la urma am beut o tuica fiarta
aterizai cu bien home, am fost luata de un coleg cu masina, am ajuns cu creasta in vant si am aterizat derect la cosmetica, mi-am aranjat sprancenele pentru sarbatori
io vreau o pijama party, cand s-o muta Teo la casa ei

|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
08.12.2009 8:46 |
|
| |
|
---------- DK a---------- AdrianaSimion a---------- duke_meadows a domnite bunavoitoare sa-i zica 'helau' la CEO. sa mor de nu. adica se pun in sir indian, dau noroc cu sefu', ii mai arata o buca si alta la rand.
hai bine ne-am regasit in noul cuib moveo-orange  ----------
Mai pupezo, CEO e pupaza sa se vada Diuc cu el la cuada?
a o fermecat-o pe floricica innamorata vertual?  ----------
aaa?
|
sus |
 |
|
DK

|
08.12.2009 8:46 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a un coleg cu masina, am ajuns cu creasta in vant si am aterizat derect la cosmetica, mi-am aranjat sprancenele pentru sarbatori
 ----------
Hai sa-ti fie di ghini pupezo!
Bre, ai fost la cozmetica si n-ai prestat un refresh la brasilien? Ntztztztztz, te credeam fumee serioaza bre! 
|
sus |
 |
|
DK

|
08.12.2009 8:47 |
|
| |
|
---------- micutza_25 a un coleg cu masina, am ajuns cu creasta in vant si am aterizat derect la cosmetica, mi-am aranjat sprancenele pentru sarbatori
 ----------
Hai sa-ti fie di ghini pupezo!
Bre, ai fost la cozmetica si n-ai prestat un refresh la brasilien? Ntztztztztz, te credeam fumee serioaza bre!  ----------
fac pe sestache, sa nu se prinza duamna diuc 
|
sus |
 |
|
DK

|
08.12.2009 8:49 |
|
| |
|
Aidi bre nu ne dezamagi! Diuc, scoate guma din gura ca sa zica pupeza c-o fost si si-o aranjat si brasilienul, ca ne abureste cu niste sprancene... hmmm 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
08.12.2009 8:52 |
|
| |
|
refresh, refresh 
|
sus |
 |
|
DK

|
08.12.2009 8:53 |
|
| |
|
F5 F5! 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|