· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul Purelor Rautaceoase Mov-Oranj-Blio 23
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul Purelor Rautaceoase Mov-Oranj-Blio 23  |
DK

|
10.12.2009 2:02 |
|
| |
|
Stie de cuib, ca s-o saturat sa ma vada hlizindu-ma si el sa nu stie di ce. Asa ca i-am zis... o zambit ingaduitor la mine si si-o vazut di meci. 
|
sus |
 |
|
|
AdrianaSimion

|
10.12.2009 2:03 |
|
| |
|
---------- DK a scris: Stie de cuib, ca s-o saturat sa ma vada hlizindu-ma si el sa nu stie di ce. Asa ca i-am zis... o zambit ingaduitor la mine si si-o vazut di meci.  ----------
So, I'm IN 
|
sus |
 |
|
DK

|
10.12.2009 2:06 |
|
| |
|
You are always IN 
|
sus |
 |
|
puimihai

|
10.12.2009 2:11 |
|
| |
|
pasari cu radaru' defect mai primiti? adica ratacite ...asa ca mine bre, io cand am plecat erati doar mov si oranj acu' va gasesc si blio...io zic sa schimbati denumirea in "curcubitacee" (desi inseamna cu totul altceva, prescurteaza -in mare- informatia legata de atatea colori de care au penele noastre )
cre'ca sunt datoare cu eGZplicatii, da' ca sa nu va stric ziua si cheful zic doar atat: daca ma ajuta DD -ca de fiecare data - o sa trec si peste astea...sper... se complica viatza mea, dar pe de alta parte incerc sa ma gandesc "zambeste, maine poate fi mai rau !"
vad ca doua duamne bine di pi acilea si-au facut viza de flotant in acelasi cuib dezmatz total ... altele isi dau randul la.... no, clar de luna ca nu v-atzi facut bine niciuna zglobii si ciriparetze cum bine va shade. si fin'ca nu va vazui de mult, na un pup de la pui pentru toata suflarea pura, mov, orange, bleu......... 
|
sus |
 |
|
DK

|
10.12.2009 2:13 |
|
| |
|
Eiiii... acu ca ne-am linistit in privinta aparitiei Puiului Jordan, putem sa ne mutam in cuibul de pe Craca 24 
|
sus |
 |
|
|
bursucitza

|
10.12.2009 2:13 |
|
| |
|
---------- puimihai a scris: pasari cu radaru' defect mai primiti? adica ratacite ...asa ca mine bre, io cand am plecat erati doar mov si oranj acu' va gasesc si blio...io zic sa schimbati denumirea in "curcubitacee" (desi inseamna cu totul altceva, prescurteaza -in mare- informatia legata de atatea colori de care au penele noastre )
cre'ca sunt datoare cu eGZplicatii, da' ca sa nu va stric ziua si cheful zic doar atat: daca ma ajuta DD -ca de fiecare data - o sa trec si peste astea...sper... se complica viatza mea, dar pe de alta parte incerc sa ma gandesc "zambeste, maine poate fi mai rau !"
vad ca doua duamne bine di pi acilea si-au facut viza de flotant in acelasi cuib dezmatz total ... altele isi dau randul la.... no, clar de luna ca nu v-atzi facut bine niciuna zglobii si ciriparetze cum bine va shade. si fin'ca nu va vazui de mult, na un pup de la pui pentru toata suflarea pura, mov, orange, bleu.........  ----------

|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|