· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul PURelor Rautaceoase Mov-Oranj-Blio 28
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul PURelor Rautaceoase Mov-Oranj-Blio 28  |
AdrianaSimion

|
16.12.2009 9:38 |
|
| |
|
puiul Jordan o fi reusit sa razbata nametii? 
|
sus |
 |
|
|
DK

|
16.12.2009 9:44 |
|
| |
|
creque da... oricum, la noi e minunant! aseara am reusit sa prind un taxi, cu un nenea care cred ca era scapat de la "fara clantza"... in primul rand, vorbeam si eu cu pupaza la telefon sa vaz daca nu i-o inghetzat creasta pe drum si s-o pun sa ciripeasca sa nu-i inghete barem coicu, si el vorbea non stop - a trebuit sa-l rog sa-mi ingaduie totusi sa vb la telefon...
p-orma... omu avea un fix: sa foloseasca frana... pe carosabil acoperit cu gheata si deasupra zapada de frana de motor nu auzise, desi era om cu par alb pe cap... noroc cu ABS-ul, si oricum am facut o pirueta misto fix in mijlocul bulevardului a vorbit non stop tot drumul... ma durea capu cand am coborat din taxi 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
16.12.2009 9:48 |
|
| |
|
deci cand m-a sunat duamna, eram in butic cautam pijamale si chilotzi, mai de iarna, cu blanitza.
si ieri am baut recordul la timpul necesar ajungerii acasa, 2, 5 h 
|
sus |
 |
|
DK

|
16.12.2009 9:51 |
|
| |
|
Iete ca mi-ai zis de pijamale, da' de chiloti nu mi-ai zis! Si certainly not de blanitza! Vezi, io ti-am zis s-o lasi mai moale cu brasilienul... da tu nu, nu si nu! 
|
sus |
 |
|
bursucitza

|
16.12.2009 9:52 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: deci cand m-a sunat duamna, eram in butic cautam pijamale si chilotzi, mai de iarna, cu blanitza.
si ieri am baut recordul la timpul necesar ajungerii acasa, 2, 5 h  ----------
1. nu stiu di shi mai dadushi bani pi defrisare daca amu iti cautzi blana
2. deshi una o ajuns in cuib cahui di cap cao mers cu taxeu si ona o ajiuns beuta ai???
3. va zic oficial o zi bunha si AMR 35 de zile maxim... pui jordan nu sari gardu la meternitate inaintea me
4. multumesc pur celor ceau intrebat di mini 
|
sus |
 |
|
|
micutza_25

Locatie: vestul tariiCopii Alina- Georgiana: 13 ani, 4 luni Paula-Maria: 12 ani
|
16.12.2009 9:53 |
|
| |
|
buna dimi'!
bai , da' rauteceoase va facurati...nu ca nu erati...dar parca acum va intreceti!
In loc sa fiti Pure si bune, sa intrati in spiritul Craciunului Pure voi va ganditi cum sa faceti ca sa va scada scorurile!
In perioada asta scorurile ar tb sa creasca 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
16.12.2009 9:54 |
|
| |
|
iete domle cum m-a ginit bursoaca
hai sa facem pariuri, cine va fi prima: puiul Jordan sau Bursoaca? 
|
sus |
 |
|
micutza_25

|
16.12.2009 9:56 |
|
| |
|
puiul jordan
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
16.12.2009 9:57 |
|
| |
|
---------- micutza_25 a scris: puiul jordan ----------
ce-i cu ea? 
|
sus |
 |
|
DK

|
16.12.2009 9:59 |
|
| |
|
---------- bursucitza a scris: ---------- AdrianaSimion a scris: deci cand m-a sunat duamna, eram in butic cautam pijamale si chilotzi, mai de iarna, cu blanitza.
si ieri am baut recordul la timpul necesar ajungerii acasa, 2, 5 h  ----------
1. nu stiu di shi mai dadushi bani pi defrisare daca amu iti cautzi blana ----------
Mdeah... pai cu asta o tot cucai si io la cap si coic, da nu vrea cuc in cuib si gata dom'le!
---------- bursucitza a scris: 2. deshi una o ajuns in cuib cahui di cap cao mers cu taxeu si ona o ajiuns beuta ai??? ----------
ioti ca nu mi-am dat seama ca o ajuns si beuta si tarziu acasa! pai normal ca a bagat motivul cu vremea era sa-mi inghete cuada-n cuib tot asteptand-o. bini macar ca si-o loat chilotzi cu blana sa n-o mai aud nemultumita... i-o prins bini sfaturili de la primi pe-acilea.
---------- bursucitza a scris: 3. va zic oficial o zi bunha si AMR 35 de zile maxim... pui jordan nu sari gardu la meternitate inaintea me ----------
haidi o zi buna si tie si da mai des prin cuib. ia, nu luati startul, stati barem sa pitrecem in formatie completa traditionala trecere dintre ani!
---------- bursucitza a scris: 4. multumesc pur celor ceau intrebat di mini  ----------
apai na, ci sa faciem daca esti indispensabila... pardon izmenabila? 
|
sus |
 |
|
micutza_25

|
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: ---------- micutza_25 a scris: puiul jordan ----------
ce-i cu ea?  ----------
prima la apel
|
sus |
 |
|
DK

|
|
| |
|
---------- micutza_25 a scris: buna dimi'!
bai , da' rauteceoase va facurati...nu ca nu erati...dar parca acum va intreceti!
In loc sa fiti Pure si bune, sa intrati in spiritul Craciunului Pure voi va ganditi cum sa faceti ca sa va scada scorurile!
In perioada asta scorurile ar tb sa creasca  ----------
Bre micutzo, deci nu scorurile tre sa creasca... ci kilogramele... ca tot am aflat ca as fi grasutza si cu mai multe fetze 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
16.12.2009 10:01 |
|
| |
|
---------- micutza_25 a scris: ---------- AdrianaSimion a scris: ---------- micutza_25 a scris: puiul jordan ----------
ce-i cu ea?  ----------
prima la apel ----------
aaaa, deja s-a deschis casa de pariuri?
punem la bataie un cozonac
|
sus |
 |
|
micutza_25

|
16.12.2009 10:01 |
|
| |
|
---------- DK a scris: ---------- micutza_25 a scris: buna dimi'!
Bre micutzo, deci nu scorurile tre sa creasca... ci kilogramele... ca tot am aflat ca as fi grasutza si cu mai multe fetze  ----------
pai o sa creasca si kikeke ca e multa halelala de sarbatori! 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
16.12.2009 10:02 |
|
| |
|
---------- micutza_25 a scris: ---------- DK a scris: ---------- micutza_25 a scris: buna dimi'!
Bre micutzo, deci nu scorurile tre sa creasca... ci kilogramele... ca tot am aflat ca as fi grasutza si cu mai multe fetze  ----------
pai o sa creasca si kikeke ca e multa halelala de sarbatori!  ----------
deci ale mele creste numa cand ma uit la amandinele tale micutzooooo 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|