· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul PURelor Rautaceoase Mov-Oranj-Blio 28
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul PURelor Rautaceoase Mov-Oranj-Blio 28  |
karina1976

Locatie: BrasovCopii Paul: 18 ani, 7 luni Patricia: 13 ani, 2 luni
|
15.12.2009 6:11 |
|
| |
|
---------- monica77 a scris: a, si de mine sa nu va fie dor niciodata, ca-s nashparlie.  ----------
da' tu de unde stii?
|
sus |
 |
|
|
Teodora29

|
15.12.2009 6:17 |
|
| |
|
monica, somno, nu sinteti singure
da' pe mine m-o luat ameteala de dinainte de a ajunge acasa
asa ca....."pooooopppppp" aka "stopppp" pe pasareasca lui fiu-miu
am pierdut sirul
si n-am vreme sa recuperez marile discutii, ca-s cu treaba pe cap
aia a casei, breee 
|
sus |
 |
|
monica77

|
15.12.2009 6:19 |
|
| |
|
---------- citat: karina1976 : 15.12.2009 19:11 titlu:
--------------------------------------------------------------------------------
----------
monica77 a scris:
a, si de mine sa nu va fie dor niciodata, ca-s nashparlie.
----------
da' tu de unde stii?
----------
pai de la mine, io nu ma suport deloc, cum drak sa ma suporte altii si altele, fomei seriuase si imPURe????
ooo,si mamistef avu un vis cu Hrusca
ete dom-le ca venira si intariri, iva si eleonida, bine ati venit!
si cand te gandesti ca citesti pe la alte subiecte si zici ca e femei serioase, care mai de care de pe aici... si ele abereaza in culori pastelate! capitolu si ziua!
ce ma bucur ca o primit DK setu ala si se asorteaza si cu bigudiurile...fataa, ce mistooooo!
pui, ti felicit pentru decizia de al duce fetita la cresa ca sa iti vezi pe urma nestingherita de serviciu si as mai aduga io de viata si studii, ca ce pana mea, doar n-o sa stai cu ea acasa pana la 2 ani!!!??? Ce, o sa se descurce ea sa ceara o gura ( tzatza) de lapte, nuuu???!
|
sus |
 |
|
mamistef

Locatie: MontrealCopii Tudor: 15 ani, 8 luni Maria: 12 ani, 3 luni
|
15.12.2009 6:22 |
|
| |
|
---------- micutza_25 a scris: Ar fi cazul...
Aici nu se vb despre copii, despre activitatile de zi cu zi...aici ...intr.un cuvant...suntem PUR barfitoare!  ----------
Mai,acuma ca sa fiu precisa precum marmota,eu birfitoare nu ma consider.Insa subiectul asta il vad ca un loc unde pot sa nu fiu asa de profunda si de serioasa ca la restul subiectelor,unde spun lucruri ce tin de copil,de sanatate,de alaptare, de alte chestiuni "de mama".
Asta nu inseamna ca asta o fi vreun subiect superficial in care cica ne aratam "adevarata fatza".Chiar m-a deranjat asta azi.E ca si cum as fi vreo duplicitara,si NU-i asa.Cine imi stia simtul umorului sau libertatea in exprimare,nu era nevoie sa mi-o descopere acum.Nu consider ca aici facem nici circ,nici club de birfa.
Am spus mai demult ca atunci cind am chef de o "hahaiala soft",de glume cu substrat,de glume mai deocheata dar nu porcoase,vin aici.
dar daca vad discutii fara sens despre rufe, activitati casnice si alte lucruri de care chiar n-am chef sa discut aici,atunci imi bag....batista-n buzunar si spun "pa"
|
sus |
 |
|
monica77

|
15.12.2009 6:30 |
|
| |
|
mami, asta as spune si io cu cuvintelili meli, zau!
practic si eu consider subiectul asta un subiect relaxant, cu subtilitati si ironii fine dar nu malitioase. Si sa nu ne atacam reciproc, ca-s periculoasa rau...fug de-mi rup picioarele!!! 
|
sus |
 |
|
|
duke_meadows

|
15.12.2009 6:42 |
|
| |
|
hai noroc.
astazi zac. am facut o indigestie alimentara si sunt cu rotile in sus.
n-am mancat nica, nici apa nu pot bea.
vaiiiiiiiii viata mea.
va pup printre 2 drumuri la baie, a voastra pura, da pura rau ca scoteai tat din mini azi, diuc.....
|
sus |
 |
|
monica77

|
15.12.2009 7:12 |
|
| |
|
diuc, sanatate! si ia o lamaie, doo, trei...stoasa, supta, cum vreti matale
miroase a spartura pe aici? sper ca nu 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
15.12.2009 7:13 |
|
| |
|
---------- mamistef a scris: ---------- micutza_25 a scris: Ar fi cazul...
Aici nu se vb despre copii, despre activitatile de zi cu zi...aici ...intr.un cuvant...suntem PUR barfitoare!  ----------
Mai,acuma ca sa fiu precisa precum marmota,eu birfitoare nu ma consider.Insa subiectul asta il vad ca un loc unde pot sa nu fiu asa de profunda si de serioasa ca la restul subiectelor,unde spun lucruri ce tin de copil,de sanatate,de alaptare, de alte chestiuni "de mama".
Asta nu inseamna ca asta o fi vreun subiect superficial in care cica ne aratam "adevarata fatza".Chiar m-a deranjat asta azi.E ca si cum as fi vreo duplicitara,si NU-i asa.Cine imi stia simtul umorului sau libertatea in exprimare,nu era nevoie sa mi-o descopere acum.Nu consider ca aici facem nici circ,nici club de birfa.
Am spus mai demult ca atunci cind am chef de o "hahaiala soft",de glume cu substrat,de glume mai deocheata dar nu porcoase,vin aici.
dar daca vad discutii fara sens despre rufe, activitati casnice si alte lucruri de care chiar n-am chef sa discut aici,atunci imi bag....batista-n buzunar si spun "pa" ----------
asta fiind zise, si zise bine, si eu propun sa revenim la mutoanele noastre, parol
si serios, acum, si pe mine m-a deranjat tare aia cu "adevarata fata" , a sunat ca si cum am fi niste matracuci, scuzati expresia , care sunt delicate si suave pe la alte subiecte si aici dam cu mucii in fasole.
si sincer, suntem duamne serioase
sanatate maxima diuc 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
15.12.2009 7:16 |
|
| |
|
---------- monica77 a scris: diuc, sanatate! si ia o lamaie, doo, trei...stoasa, supta, cum vreti matale
miroase a spartura pe aici? sper ca nu  ----------
fato, te-ai lamurit cum arata brasilienu? 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
15.12.2009 7:30 |
|
| |
|
---------- monica77 a scris: a, si de mine sa nu va fie dor niciodata, ca-s nashparlie.  ----------
nu esti fata, ca ai zis ca te-ai dat pe varza 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
15.12.2009 7:37 |
|
| |
|
---------- monica77 a scris: bai, io propun neste alegeri, ca e vraiste aicisilea! da'de aseara ati consumat un capitol si jumate????? ce v-o apucat??????
io voiam sa pun o intrebare: e posibil sa am doua neuroni ( bruneta fiind din facere) ?Va rog, raspundeti cu da sau nu, ca daca e da, unu il trimit la studii si unu il tina casa sa duca gunoiu. Merci dulcel si frumusel si politicosel. ----------
DA
si justificarea
si ios bruneata 
|
sus |
 |
|
monica77

|
15.12.2009 7:42 |
|
| |
|
deci,da,e la fel cu brasilienu!
deci am doi neuroni, urraaaa!!! de aia ma simteam io umflata, care credeam ca e de la varza. Am fost cuminte si am primit unu' cadou, de la mosu'
pai adriana, daca zici ca si tu esti bruneta, si se poate...deci se poate! 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
15.12.2009 7:52 |
|
| |
|
ai vazut ca am fost pupaza buna si ti-am raspuns la toate intrebarile si nedumeririle 
|
sus |
 |
|
DK

|
15.12.2009 8:03 |
|
| |
|
---------- monica77 a scris: io voiam sa pun o intrebare: e posibil sa am doua neuroni ( bruneta fiind din facere) ?Va rog, raspundeti cu da sau nu, ca daca e da, unu il trimit la studii si unu il tina casa sa duca gunoiu. Merci dulcel si frumusel si politicosel. ----------
Raspuns pur: DA! 
|
sus |
 |
|
Teodora29

|
15.12.2009 8:07 |
|
| |
|
bai, deci imi faceti si mie rezumat???? svp, svp....
care-i treaba cu "adevarata fata"?
m-am prins eu ceva cumva, da' nu-nteleg pina la capat (asa-s de blonda in momentul asta )
si daca-i de destainuiri, sa va zic si eu una
mie mi-e drag cu voi aici
pot sa vorbesc vrute si nevrute, imi sterg oboseala cu un riset
nu-i vorba de vorba aiurea, in vint, nici de cratite si praf
doar ca ma simt bine pur si simplu
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|