· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul PURElor Rautaceoase Mov-Oranj-Blio 29
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul PURElor Rautaceoase Mov-Oranj-Blio 29  |
puimihai

|
16.12.2009 1:13 |
|
| |
|
---------- bursucitza a scris: stiiiiiiiiiiiiiiiiiiiu ca nu ie locu aicida nu pot sa nu o avertizesc pe pui esti pregatita? sau ma lasi pe mine prima  ----------
fara amenintari de-aste subliminale, da?!
eu una, am avut un terorist in casa ani buni de zile...acum s-a transformat ca broscoiul din poveste in fecior gingas, bun si bland (fara misto) ...asa ca nu mi-e frica, parol ! cred ca eventual lu' taxu sa-i fie teama....desi nu cred ca il mai poate speria ceva mai rau decat a fost speriat cand a auzit ca sunt din nou gravida da i-am stuchit in san si i-a trecut 
|
sus |
 |
|
|
puimihai

|
16.12.2009 1:14 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: sunt la limita inghetului  ----------
hai stai la noi ! ca-i cald si ghini...oricum, dca-ti aduci mata aminte, la test te asteapta unu' cu furca si foc la talpi...si acolo-i cald 
|
sus |
 |
|
DK

|
16.12.2009 1:15 |
|
| |
|
---------- puimihai a scris:
io m-am rushinat complet...mi-a aratat cucu'....
felicitari dUamna pupeza, acu ai oficial scor 0-zero- la test !!!!!!!  ----------
I rest my case! Mai bine de-atat nici ca se putea spune!
Puiule, ya RULE! 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
16.12.2009 1:17 |
|
| |
|
belive me girls, totul e din coic 
|
sus |
 |
|
DK

|
16.12.2009 1:18 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: belive me girls, totul e din coic  ----------
Cu alte cuvinte, bufnitele nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi! 
|
sus |
 |
|
|
AdrianaSimion

|
16.12.2009 1:20 |
|
| |
|
---------- DK a scris: ---------- AdrianaSimion a scris: belive me girls, totul e din coic  ----------
Cu alte cuvinte, bufnitele nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi!  ----------
corect
si nici cucii nu sunt intotdeauana ceea ce par a fi 
|
sus |
 |
|
DK

|
16.12.2009 1:20 |
|
| |
|
Epzapt... ei e pupeze de fapt! 
|
sus |
 |
|
puimihai

|
16.12.2009 1:21 |
|
| |
|
breee...neamuleee.... de cand lucrez cu publicul nostru drag si zcump multe mi-au auzit urechile...da' asta le-a-ntrecut pe toate !!!! dadeam la semnat o declaratie lu; o tantica cocheta, imbracata ca un mic pom de craciun si venita din italica noastra cea de toate zilele ...si ma intreaba dintr-o suflare si cu zambetul pe buze rujate muuult peste:" cum sa semnez, cu litere sau cu cifre, de mana sau de tipar?" deci...eu....vorba dropiei...i rest my case...pe ziua de azi sunt KO, ce eram dimineata varza, acu' sunt in foi de vitza 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
16.12.2009 1:22 |
|
| |
|
---------- DK a scris: Epzapt... ei e pupeze de fapt!  ----------
si aici ai dreptate
si pot sa completez
ca Postasii suna intotdeauana de 2 ori
|
sus |
 |
|
bursucitza

|
16.12.2009 1:23 |
|
| |
|
io va cern ertare ca vine sarbatorile si e bine sa ne amintim de raposate
|
sus |
 |
|
bursucitza

|
16.12.2009 1:24 |
|
| |
|
---------- puimihai a scris: breee...neamuleee.... de cand lucrez cu publicul nostru drag si zcump multe mi-au auzit urechile...da' asta le-a-ntrecut pe toate !!!! dadeam la semnat o declaratie lu; o tantica cocheta, imbracata ca un mic pom de craciun si venita din italica noastra cea de toate zilele ...si ma intreaba dintr-o suflare si cu zambetul pe buze rujate muuult peste:" cum sa semnez, cu litere sau cu cifre, de mana sau de tipar?" deci...eu....vorba dropiei...i rest my case...pe ziua de azi sunt KO, ce eram dimineata varza, acu' sunt in foi de vitza  ----------

|
sus |
 |
|
DK

|
16.12.2009 1:24 |
|
| |
|
Puiule... dar sunt curioasa ce i-ai raspuns: "pune deshtu icisha proasto!"
Pupezo, deja devii cam prea profunda pentru mine
|
sus |
 |
|
puimihai

|
16.12.2009 1:31 |
|
| |
|
---------- DK a scris: Puiule... dar sunt curioasa ce i-ai raspuns: "pune deshtu icisha proasto!" ----------
io nu am putut decat sa ma uit ca pruasta la poarta noua si i-am raspuns" cum vreti ! " si a semnat asa...cam cum ai pune o funie in sac....si dup ce a ridicat pixul de pe hartie a pus si dpua puncte ! deasupra funiei aia cred ca sunt ochii care or sa ma urmareasca ceva vreme, pana uit....
|
sus |
 |
|
DK

|
16.12.2009 1:33 |
|
| |
|
---------- puimihai a scris: ---------- DK a scris: Puiule... dar sunt curioasa ce i-ai raspuns: "pune deshtu icisha proasto!" ----------
io nu am putut decat sa ma uit ca pruasta la poarta noua si i-am raspuns" cum vreti ! " si a semnat asa...cam cum ai pune o funie in sac....si dup ce a ridicat pixul de pe hartie a pus si dpua puncte ! deasupra funiei aia cred ca sunt ochii care or sa ma urmareasca ceva vreme, pana uit.... ----------
a pus si doo puncte... auzi, vrei sa-mi satisfaci curiozitatea si sa-mi spui cum se numeste duoamna, doar prenumele ... ca io am o presimTtire 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
16.12.2009 1:35 |
|
| |
|
---------- DK a scris: ---------- puimihai a scris: ---------- DK a scris: Puiule... dar sunt curioasa ce i-ai raspuns: "pune deshtu icisha proasto!" ----------
io nu am putut decat sa ma uit ca pruasta la poarta noua si i-am raspuns" cum vreti ! " si a semnat asa...cam cum ai pune o funie in sac....si dup ce a ridicat pixul de pe hartie a pus si dpua puncte ! deasupra funiei aia cred ca sunt ochii care or sa ma urmareasca ceva vreme, pana uit.... ----------
a pus si doo puncte... auzi, vrei sa-mi satisfaci curiozitatea si sa-mi spui cum se numeste duoamna, doar prenumele ... ca io am o presimTtire  ----------
o cheama MARINELA, stiu io 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|