· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul PURElor Rautaceoase Mov-Oranj-Blio 29
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul PURElor Rautaceoase Mov-Oranj-Blio 29  |
puimihai

|
16.12.2009 1:36 |
|
| |
|
nu cred ca se adevereste presimtirea...dar oricum nu e un secret, ca sunt destule de "pamfila" ...sau tu te referi la o etnie...n-are a'face, important e ca ea voia sa semneze cu cifre si acu' imi pare rau ca nu am fost pe faza sa-i zic sa semneze asa 
|
sus |
 |
|
|
bursucitza

|
16.12.2009 1:37 |
|
| |
|
---------- puimihai a scris: nu cred ca se adevereste presimtirea...dar oricum nu e un secret, ca sunt destule de "pamfila" ...sau tu te referi la o etnie...n-are a'face, important e ca ea voia sa semneze cu cifre si acu' imi pare rau ca nu am fost pe faza sa-i zic sa semneze asa  ----------

|
sus |
 |
|
DK

|
16.12.2009 1:40 |
|
| |
|
---------- puimihai a scris: nu cred ca se adevereste presimtirea...dar oricum nu e un secret, ca sunt destule de "pamfila" ...sau tu te referi la o etnie...n-are a'face, important e ca ea voia sa semneze cu cifre si acu' imi pare rau ca nu am fost pe faza sa-i zic sa semneze asa  ----------
O chema Pamfila??? 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
16.12.2009 1:42 |
|
| |
|
sau profira?
|
sus |
 |
|
puimihai

|
16.12.2009 1:43 |
|
| |
|
PAMFILA ce nu pricepi? asa a botezat-o maica-sa...
|
sus |
 |
|
|
DK

|
16.12.2009 1:44 |
|
| |
|
Daca asa a zis ea... ce vrei? 
|
sus |
 |
|
puimihai

|
16.12.2009 1:47 |
|
| |
|
dar oricum, in topul numelor intalnite in domeniu ramane "pizdruntz maria" ...ala da nume ! si nu se sfia deloc fimeia...ba au mai fost si altele mai rele...dar nu le pot scrie aci ca aterizez in cuibul pe care adminul l-a pus intentionat in josul paginii de start 
|
sus |
 |
|
DK

|
|
micutza_25

Locatie: vestul tariiCopii Alina- Georgiana: 13 ani, 4 luni Paula-Maria: 12 ani - La Multi Ani!
|
16.12.2009 1:50 |
|
| |
|
---------- puimihai a scris: PAMFILA ce nu pricepi? asa a botezat-o maica-sa... ---------- 
|
sus |
 |
|
micutza_25

Locatie: vestul tariiCopii Alina- Georgiana: 13 ani, 4 luni Paula-Maria: 12 ani - La Multi Ani!
|
16.12.2009 1:51 |
|
| |
|
O, Doamne!
De unde atatea ideiutze? 
|
sus |
 |
|
puimihai

|
16.12.2009 1:56 |
|
| |
|
---------- micutza_25 a scris: O, Doamne!
De unde atatea ideiutze?  ----------
huh ci zici???
|
sus |
 |
|
micutza_25

|
16.12.2009 1:57 |
|
| |
|
---------- puimihai a scris: ---------- micutza_25 a scris: O, Doamne!
huh ci zici??? ----------
ideiutze de nume! 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
16.12.2009 1:58 |
|
| |
|
---------- puimihai a scris: ---------- micutza_25 a scris: O, Doamne!
io am citit iedutze 
|
sus |
 |
|
puimihai

|
16.12.2009 1:58 |
|
| |
|
aaaa..nume...romanu' a fost si o sa moara inventiv...nu cred ca mai gasesti natzie cu atatea variante de nume crede-ma ca stiu ce spun...sau daca o mai fi cineva care lucreaza in domeniu sau evidenta populatiei poate sa confirme !
|
sus |
 |
|
micutza_25

|
16.12.2009 2:00 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: ---------- puimihai a scris: ---------- micutza_25 a scris: O, Doamne!
io am citit iedutze  ----------
ciocul ie vina!
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|