· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul PURElor Rautaceoase Mov-Oranj-Blio 30
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul PURElor Rautaceoase Mov-Oranj-Blio 30  |
duke_meadows

|
16.12.2009 7:37 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: io duamna, io
cum esti? mai bolesti? fu buna supica? ----------
cum noi ne conversam in puncte.... sa nu stricam sistemu'
1. mai bolesc oleaca
2. supa o fost buna si acra numa bine o mers
3.cum rezista brasilienu' la zapada?
|
sus |
 |
|
|
duke_meadows

|
16.12.2009 7:38 |
|
| |
|
---------- topsecret a scris: hm,esti sigura ca tu esti diuc?
 ----------
iti arat boletinu' daca vrai
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
16.12.2009 7:39 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a scris: ---------- monica77 a scris: diuc, matali esti ca aerul, ca oxigenul, cand esti pe aici, e firesc, numa cand nu esti ne e greu fara tineeeeee
?? ----------
asa declaratie nu mi-o facut nici barbatu cand m-o luat de soata.
mai ca-mi vine sa-ti zic ' ai du '  ----------
dupa cum vaz io, matale vrei sa te srcori in cuibul abia format 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
16.12.2009 7:41 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a scris: ---------- AdrianaSimion a scris: io duamna, io
cum esti? mai bolesti? fu buna supica? ----------
cum noi ne conversam in puncte.... sa nu stricam sistemu'
1. mai bolesc oleaca
2. supa o fost buna si acra numa bine o mers
3.cum rezista brasilienu' la zapada? ----------
3. aseara mi-am luat chilotzi cu blanitzta detasabila, sa pot iesi din iarna
|
sus |
 |
|
topsecret

|
|
|
duke_meadows

|
16.12.2009 7:41 |
|
| |
|
daca dau din aripi va azvarl pi tati din cuib mai pupaza.... daca mai si misc din coada, va las pi tati nemaritate si fete mari 
|
sus |
 |
|
topsecret

|
16.12.2009 7:42 |
|
| |
|
ai beut redbull?ca vad ca-ti da aripi!
cat despre..fata mare,daca-mi dai tu bani,imi fac operatie de rejuvenare vaginala 
Ultima modificare efectuata de catre topsecret la 16.12.2009 7:43, modificat de 1 data in total |
sus |
 |
|
duke_meadows

|
16.12.2009 7:43 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris:
3. aseara mi-am luat chilotzi cu blanitzta detasabila, sa pot iesi din iarna ----------
bine, m-ai linistit. nu uita sa nu-i speli la masina, sa nu-i usuci pe sarma si sa nu ii dai cu spray....
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
16.12.2009 7:43 |
|
| |
|
---------- topsecret a scris: ai beut redbull?ca vad ca-ti da aripi! ----------
nu-mi placi redbull... aripi le-am avut de la nascare. 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
16.12.2009 7:52 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a scris: ---------- AdrianaSimion a scris:
3. aseara mi-am luat chilotzi cu blanitzta detasabila, sa pot iesi din iarna ----------
bine, m-ai linistit. nu uita sa nu-i speli la masina, sa nu-i usuci pe sarma si sa nu ii dai cu spray.... ----------
sa nu se intareasca blanitza, nu-i asa? 
|
sus |
 |
|
monica77

|
16.12.2009 7:54 |
|
| |
|
---------- citat: duke_meadows : 16.12.2009 20:36 titlu:
--------------------------------------------------------------------------------
----------
monica77 a scris:
diuc, matali esti ca aerul, ca oxigenul, cand esti pe aici, e firesc, numa cand nu esti ne e greu fara tineeeeee
??
----------
asa declaratie nu mi-o facut nici barbatu cand m-o luat de soata.
mai ca-mi vine sa-ti zic ' ai du '
----------
iu dont...trast mi! 
|
sus |
 |
|
monica77

|
|
DK

|
16.12.2009 8:33 |
|
| |
|
Duamnelor si damelor, stimate tovarashe si pretine... dupe cum am observat si avut confirmarea in aceasta minunaNta seara... este clar: sunt dependenta de voi!
Am lasat oleaque treaba si vin sa va vizitesc... Numai bine ca aparura si Diuc si micutza cinteza amandinoasa
Bre Diuc, zi drept ti-o facut berbantu supa din tuica? Eu asa cred... ca prea ti-ai revenit rapid... Nu arata fato bolentinu, ai innebunit? Daca-ti ia cenepeu si face credit cu iel?
Pupezo, se pare ca Diuc vrea sa intre in cuib si sa ne arunce din el, sa ne faca fete mari??? Eu nu mai vreau fata mare... as vrea daca se poate fata mica. Pliz. Multumezc.
Si pentru aceasta intentie a lu' Diuc, numa pupeza-i vinoveta, ca si-a bagat coicu in bulbu conjugal a lu Diuc Acu sigur vine si madam Teo si vrea si ea in cuib, ca te-ai aruncat cu coicu in oolele lu domnul Teo Tu ai provocat sitoatia, tu esti barbatu familiei, capul si coicul familiei, tu ai cuc, tu s-o rezolvi. Nu vreau sa ne mutam la Aneleu! Nu vreaaaaaaaaaau!
Ma scuzati ca ati asistat la o mica cearta conjugala, promitem sa ne loam bulbul si sa ne retragem sub curetura mov sau roz si sa rezolvam pe cale amiabila disputa.
Topo-Jeana lugojeana... intra cum vrei tu, numai intra!
Deci monicutzo maica, tot celibatara ai ramas... pai ce facem aici bre, scrieti aproape un capitol si tot nu v-ati gasit parecheaa? Ia uitati la mini si la pupeza ci cuplu superb si pufos formam.
Basca va da pupeza si zestre... tiiiiiiiii... d-apoi cand m-am maritat eu, ce zestre aveam! Aveam si plazma da n-o incaput in cuib
Bon, ma duc sa ma iau iar de carpele mele de praf, sprayuri de curatenie si tot tacamul... dupe cum vedeti, deretec cuibul... pupezo, vezi ca te paste un batut de covoare.
Diuc, ai zis ca vii luni incoacesha, da? Hai, te las marti sa te hodini dupe drum dar miercuri vii incoa sa calci fufele, da? Stiu ca e marea ta placere, asa ca nu ti-o pot refuza.
De mami mai stie cineva ceva??? Las c-o sun, cred ca e prinsa tare cu gatitul... 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
16.12.2009 8:36 |
|
| |
|
fata, tu scrie mesaje kilometrice si ma dai peste cap
io doar vin si apas butonul la masina de spalat, clar?
later edit: dupa cum bine vezi, m-am facut fata de casa, viu cu mancarea in coic 
|
sus |
 |
|
DK

|
16.12.2009 8:39 |
|
| |
|
Pupezo, iti zic si-n public si-n privat: iti sade tare bine noul look 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|