· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Stelutele iernii 2007*2008 (17)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Stelutele iernii 2007*2008 (17)  |
ella_rari

|
28.12.2009 3:46 |
|
| |
|
---------- lnlaura a scris: ella dupa masuratoarea noastra ar avea cam 1,55 h de ce?e inalt nu?ca toata lumea ma intraba daca a plecat pe 3 anisori...... si el n-are nici 2  ----------
da, se vede ca e inaltutz ! dar 1.55 ? poate ai vrut sa zici 105 intreb fiindca eu am 1.59, deci Stefanutz ar fi cam de inaltimea mea?
R nu stiu daca are nici 90, dar noi suntem mai micuti de inaltime, n-are cu cine semana inalt!
|
sus |
 |
|
|
lnlaura

Locatie: ConstantaCopii alexandra: 28 ani, 6 luni veronica: 25 ani, 1 luna STEFAN-ingerasul nostru frumos: 12 ani, 11 luni
|
28.12.2009 4:06 |
|
| |
|
da asa am vrut sa zic ella 1,05 dar il aveam pe Stef in brate si am scris aiurea
poze cu noi
[img]http://i305.photobucket.com/albums/nn228/LAURA-

|
sus |
 |
|
marle

Copii printisorul nostru: 13 ani, 1 luna print 2: 7 ani, 1 luna am nascut deja!
|
28.12.2009 4:50 |
|
| |
|
LA MULTI ANI SARBATORITULUI DE AZI: COSMIN STEFAN!!! SA CRESTI MARE SI SA AI O VIATA FRUMOASA SI IMPLINITA, IAR PARINTII TAI SA SE BUCURE DE FIECARE CLIPA PETRECUTA IMPREUNA!!! SI LA MULTI ANI SI PT SF. STEFAN!!!! PUPICI DULCI!!!
ce cadouri frumoase a primit cosminel, nelly??? tortul? ceva poze? asteptam cu drag!!!
LA MULTI ANI STEFANUTZ PUI DE LAURA!!! SA TRAIESTI SI SA FI SANATOS!!!
LA MULTI ANI KARMENUTZA, MULTA SANATATE SI FERICIRE, SA FI IUBITA SI SA IUBESTI, SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN PE LUME!!!
si te rog sa ma scuzi de confuziile pe care le mai fac...sunt fara intentie!!!
blue minunat cadou de la mosul...se vede ca a fost tare cuminte baietelul, nu? pupam minunea mica si frumoasa!!!
lauraura.....pupici dulcetei tale si multumim pentru poze...mai asteptam si altele!!!
arculetz, doamne ce minuni blondute ai tu!!! sa fie sanatoase...chiar imi era dor de ele!!! pupici
emma, sa iti traiasca si cea de-a doua nepotica...sa fie sanatoasa!!! pupan pe steluta cea scumpa!!!
va pupi pe toate!!! 
|
sus |
 |
|
EmmaT

Locatie: BucurestiCopii Nepotica: Maria Alexia: 13 ani Nepotica: Iris Miruna: 11 ani
|
28.12.2009 10:39 |
|
| |
|
Karmenutza LA MULTI ANI !!!
Arculetz ce papusi ai tu acolo
La multi ani !!! Cosmin sa fii sanatos si sa aduci parintilor tai numai bucurii!!!
voinicului stefan un pupic mare ... ahhh cate inimi o sa franga asa inalt si frumos
noi suntem bine...maine vine acasa si nepotica 2 o cheama Iris Miruna care este o grasunica si are niste falcute!!!
Va pup 
|
sus |
 |
|
EmmaT

Locatie: BucurestiCopii Nepotica: Maria Alexia: 13 ani Nepotica: Iris Miruna: 11 ani
|
28.12.2009 10:41 |
|
| |
|
Primiti cu sorcova?!?!

|
sus |
 |
|
|
ella_rari

|
28.12.2009 10:51 |
|
| |
|
emma, felicitari pt. nepotica cu nr. 2 din familie! asteptam poze cu ea!
fetelor, nu va suparati pe mine ca nu va nominalizez pe fiecare in parte, am citit tot ce ati scris si, mai ales, am vazut copiii superbi din poze! noi am venit aseara, azi toata ziua am despachetat, spalat, etc, etc, ca dupa plimbari......o sa va pun si eu poze din scurta noastra excursie, poate maine. important e ca Rares s-a simtit bine, chiar daca pt. noi a fost destul de obositor. ziceam ca ma odihnesc putin inainte de a incepe munca, dar se pare ca nu mi-a iesit. zilele astea mai pun la pct diverse prin casa, ca daca incep lucrul, sa fie aranjate.
INTREBARE:
cum se procedeaza cand se termina CIC-ul? trebuie sa anunt ceva la Directia de Asistenta Sociala, trebuie sa fac ceva demersuri? cum se procedeaza? ma refer la situatia in care CIC-ul este realizat in intregime.
eu, chiar daca incep munca de pe 4, o sa am actele oficiale facute de pe 15 ian, adica exact cand se termina CIc-ul, si vreau sa stiu daca am ceva drumuri de facut.
banuiesc ca, in prima faza, ar trb sa ma duc la firma de la care am intrat in CIC sa-mi iau actele.......
va rog, daca stiti ce si cum , luminati-ma si pe mine! mercic fain! 
|
sus |
 |
|
lauraura

|
28.12.2009 11:06 |
|
| |
|
nu trebuie sa faci nimik tu
firma la care seti angajata iti va face din nou actele de angajare , adica face cerer de reincepere munca si ei se ocupa mai departe
sper sa ma fi facut inteleasa
|
sus |
 |
|
ella_rari

|
28.12.2009 11:12 |
|
| |
|
merci, lauraura!
la mine situatia este ca incep munca la alta companie decat cea de la care am intrat in CIC.....banuiesc ca trebuie sa merg la fosta companie, sa suspende suspendarea (scuzati exprimarea ) contractului de munca si apoi sa-mi dau demisia de acolo.....
|
sus |
 |
|
Arculetz

Locatie: Cluj-NapocaCopii Andra-Camelia: 15 ani, 10 luni Carina-Patricia: 12 ani, 11 luni
|
28.12.2009 11:16 |
|
| |
|
EmmaT, sa-ti traiasca nepotica 2, sa creasca mare si frumoasa! Primim cu sorcova, primim, cum sa nu! La multi ani sorcovitoarei mici, ca tare frumos mai sorcoveste!
Ella, asteptam poze din excursie...
Pupam pe toata lumea!
|
sus |
 |
|
corina2007

Locatie: TulceaCopii ADRIANA-IOANA: 13 ani AURA MARIA: 10 ani, 5 luni
|
29.12.2009 12:37 |
|
| |
|
Emma ,din pacate eu nu reusesc sa vad delok filmuletul.. dar sunt sigura ca e o scumpica .Probabil(de fapt,mai mult ca sigur) ca e netul de vina...
|
sus |
 |
|
lauraura

|
29.12.2009 9:39 |
|
| |
|
---------- ella_rari a scris: merci, lauraura!
la mine situatia este ca incep munca la alta companie decat cea de la care am intrat in CIC.....banuiesc ca trebuie sa merg la fosta companie, sa suspende suspendarea (scuzati exprimarea ) contractului de munca si apoi sa-mi dau demisia de acolo..... ----------
pe perioada cIC este intrerupt contractul de munca, de aceea este nevoie de cerere de reangajare deci ar tebui sa se ocupe cei de la noua companie , ii poti intreba pe cei de la noua companie , sau mai este o varianta si te poate lamuri cineva intra pe avocat.net si intreaba acolo ,exista consilieri care te pot lamuri
A si daca pleci tb anuntata sc de la care pleci ca sa-ti incheia cartea de munca de la ei , deoarece ei au obligatia de a te primii inapoi
|
sus |
 |
|
corina2007

Locatie: TulceaCopii ADRIANA-IOANA: 13 ani AURA MARIA: 10 ani, 5 luni
|
29.12.2009 11:03 |
|
| |
|
Mamicile care ati nascut in decembrie am vrut sa va intreb demult ceva: luna asta ati mai primit indemnizatie?Sau ultima a fost in noiembrie???
|
sus |
 |
|
lauraura

|
29.12.2009 11:17 |
|
| |
|
am primit si in dec
intrebarea mea este mai primim si in ianuarie oare?
poate ne raspunde o mamica de noiembrie
de ec intreb imi aduc aminte ca mi-s-a spus ca prima indemnizatie o sa vina fara cele 11 zile din dec in cazul meu
iar acum mi-a venit indemnizatia exact cat venea normal
mai erau 10 lei in plus dar cred ca erau in cont deoarece imi vin pe card
|
sus |
 |
|
karmenutza74

Locatie: constantaCopii Andrei: 23 ani Malina-Ioana: 12 ani, 11 luni
|
29.12.2009 12:35 |
|
| |
|
buna ziua,tuturor!!!! ...va multumesc tare mult ptr. urarile facute...sunteti niste dragute mi-ati umplut inima de bucurie,cand v-am citit mesajele
Emma ,sa-ti traiasca cea de-a 2a nepotica si sa te bucuri de ea,iar grija si mangaierile pe care i le-ai oferit si oferi Mariei,sa i le oferi si ei
ella ,nici eu nu am habar cum e cu CIC-ul...la mine se ocupa contabila cu toate actele...mai problema e ca mi-a expirat,de vreo 2 ani,certific. de libera practica,iar din ianuarie,am ceva de umblat,sa rezolv pb. cu schimbarea lui ...multa bafta!!! o vei rezolva tu si pe asta ...
nelly ,ei,cum a fost ,mamico cu Cosminel,de ziua lui???...cadouri,tort,etc.,etc. ...ceva poze???
Arculetz ,ce frumuseti de fete ai!!!!...m-ai dat gata cu madrele tale...nu mai zic de carliontii lor,care ,pe mine,ma innebunesc ...
pe mine,de vreo 2 zile,m-a terorizat Malina....i-am sesizat "buba" : i-a aparut si cea de-a 6a maseluta (sau al 2lea molar)...nu papa,cum papa inainte,tipa cat o tin corzile vocale,nimic nu-i intra-n voie,iar suzeta este singurul prieten,singurul aliat,singura alinare....ce mai!!!!...simt ca imi vine,usor-usor,s-o iau de-a dreptul,pe aratura si sa nu ma mai intorc,dar n-am de ales ....asta e...trecem si de perioada asta,ca si de celelalte,poate mai rele
Ramy ,tu ce mai zici ,mamico????...ce-ti fac puisorii???...Alina cum se mai simte????...tot nu vrei sa ne explici ce-a avut??? ...sper sa fiti ok
laura ,ce bine ca,macar voi,ati ajuns in Orasel....ca eu nu stiu cand am sa reusesc sa duc copiii ...macar e ceva de capul lui??...sau tot acelasi a ramas?? ...pupam frumosul si cumintelul Stefanut
fetelor,va pupam si va uram o zi minunata,cu mult soare,atat afara cat si in suflete

|
sus |
 |
|
Ramy_ra

Copii Rebela - Alina Ioana Haski - Maria Sofia Foxy -Iris Ana
|
29.12.2009 1:27 |
|
| |
|
La multi ani stelute !!!
Pupam toate stelutele ce le-am vazut in poze. Ma uit si nu-mi vine sa cred cat de mari si frumosi sunt
Arculetz, cand am ajuns la pozele minunilor tale, Maria mea a pus mana pe ecranul monitorului si a sps" poza Maia, poza Maia" I-am explicat eu ca nu-i ea...dar n-a fost chip sa inteleaga
EmmaT, este minunata Maria ta si imi place ffff tare vocea ei Bun venit Irisucai
Karmenutza mami, LA MULTI ANI fericiti !!!Cand vine tati vostru, ca n-am mai vazut pe Malina si Andrei de ..nici nu mai stiu cand. Despre Alina...ppfff, credeam ca se stie...Nu am putere sa reiau povestea, a fost cumplit de greu (am ajuns la 50kg)... A contactat de la scoala ( ca jumatate din colegii ei, de altfel), virusul AH1N1.
Laura, chiar e inalt Stefanut!
Pfff, cu intarziere...uresz LA MULTI ANI TUTUROR STEFANILOR ! 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|