· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Stelutele iernii 2007*2008 (17)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Stelutele iernii 2007*2008 (17)  |
Ramy_ra

Copii Rebela - Alina Ioana Haski - Maria Sofia Foxy -Iris Ana
|
29.12.2009 1:42 |
|
| |
|
Minunica mica
Minunelele
Iubire de sora mai mare
Se vede ca am slabit ?
Ana cu omul de zapada facut de tati si Maria
O sa povestesc cum i-a cantat Maria mosului, desigur...si cu poze, unde pui ca mosul a tinut si pe mami pe genunchi, nu numai pe fete ...dar...ce-i mult strica , asa ca va las sa va hodiniti 
|
sus |
 |
|
|
karmenutza74

Locatie: constantaCopii Andrei: 22 ani, 11 luni Malina-Ioana: 12 ani, 11 luni
|
29.12.2009 2:05 |
|
| |
|
Ramy ,oooofff...sincer,nu stiam absolut nimic despre necazul vostru ....imi inchipui prin ce a trebuit sa treci !?!.... ...sanatate maxima...cat despre micutele frumuseti....NO COMMENT...nici nu exista termen de comparatie...cat despre cum arati tu,mamico ...esti de invidiat ....promit si eu solemn sa pun poze,imediat ce se remediaza pb. ...multi,multi pupici
Simina ,voi ce mai faceti???...nici un semn?? ...sper sa fiti bine 
|
sus |
 |
|
aviatoarea

Locatie: iasiCopii GEANINA IOANA: 21 ani, 11 luni MARIA LUANA: 13 ani, 1 luna
|
29.12.2009 2:16 |
|
| |
|

Am pus si noi 2 pozici pt viitorul colaj 
|
sus |
 |
|
aviatoarea

|
29.12.2009 2:25 |
|
| |
|
Trimitem pupici la toti bebeii ce i-am vazut in poze! Sa va traiasca comorile sint unul si unul,nu am pe cine lauda in mod deosebit! Multa sanatate dorim si sarbatoritilor si un sincer La multi ani! 
|
sus |
 |
|
Claudia-Daciana

Copii mica balerina: 13 ani o mana de barbatel! : 10 ani
|
29.12.2009 4:48 |
|
| |
|
---------- Ramy_ra a scris:
Despre Alina...ppfff, credeam ca se stie...Nu am putere sa reiau povestea, a fost cumplit de greu (am ajuns la 50kg)... A contactat de la scoala ( ca jumatate din colegii ei, de altfel), virusul AH1N1.
----------
offff ramy, imi pare rau....bine ca ati reusit sa treceti peste! offfff
pupici la toate stelutele
|
sus |
 |
|
|
SiminaB

Locatie: SibiuCopii Bettina Maria: 13 ani, 1 luna Elisa Anna: 11 ani, 1 luna Abel Nikolas: 9 ani, 1 luna am nascut deja!
|
29.12.2009 5:36 |
|
| |
|
De azi suntem in carantina, daca stateam de ieri poate evitam necazul de azi dar... ...Betty e cu febra de aseara, are doar gatul usor inflamat (ne-a dat antibiotic pe care l-am refuzat) . Si eu am fost sapt trecuta 2 zile la pat tot cu febra si gatul inflamat. Acum speram sa nu ia si micuta ca nu avem cum sa stam separat si suntem toti gramada si Betty bineinteles ca e tot pe ea.
nelly un pupic special de la noi pt Cosmin 
|
sus |
 |
|
lnlaura

Locatie: ConstantaCopii alexandra: 28 ani, 6 luni veronica: 25 ani, 1 luna STEFAN-ingerasul nostru frumos: 12 ani, 11 luni
|
29.12.2009 7:55 |
|
| |
|
multumim fetelor la toate
karmenutza crede-ma ca n-ai ce pierde,am stat juma de ora si-am plecat de plictiseala,l-am dat pe Stef in vreo 2-3 masinutze si gata,parerea mea e ca avem cel mai urat Orasel din lume
ramy pupam printesele frumoase si pe mami care a mai slabit vizibil
restul fetelor si stelutelor 
|
sus |
 |
|
corina2007

Locatie: TulceaCopii ADRIANA-IOANA: 13 ani AURA MARIA: 10 ani, 5 luni
|
30.12.2009 9:57 |
|
| |
|
Simi imi pare rau sa aud ca v-ati cam imbolnavit...sa speram ca va trece repede si fara prea multa bataie de cap,poate va fi ceva usor.
Eu una tusesc de o saptamana de-mi scuip plamanii,noptea nu-i chip de dormit..ziua nici atata asa ca-s zoombi dar mi-e teama sa nu-i dau adrianei ca...e un virus foarte urat,nu scapi delok usor de el,sotul a luat o saptamana augumentin si alte minuni si tot nu i-a trecut...
Laura macar aveti calusei in care sa va dati..noi nici atata nu avem!Topogane,leganute si....cam atata!
|
sus |
 |
|
micutza_25

Locatie: vestul tariiCopii Alina- Georgiana: 13 ani, 4 luni Paula-Maria: 11 ani, 11 luni
|
30.12.2009 11:38 |
|
| |
|
Ramy_ra minunate
iar tu arati asa bine.... 
|
sus |
 |
|
aviatoarea

|
30.12.2009 3:56 |
|
| |
|
Corina si Simi multa sanatate va dorim! Ramy imi pare sincer rau pt. cea mare Pupici la toata lumea 
|
sus |
 |
|
aviatoarea

|
31.12.2009 10:44 |
|
| |
|
Va doresc o oara de liniste,o zi de pace,o saptamina de soare,un an de iubire,un veac de sanatate si un mileniu de bani![url=http://www.glitter-graphics.com] [/url
Noi sintem cu treaba dar ne-am gindit si la voi,cei dragi noua Sa ne vedem cu bine in noul an si speram sa raminem uniti la bine si la rau asa cum am fost si anul acesta 
|
sus |
 |
|
karmenutza74

Locatie: constantaCopii Andrei: 22 ani, 11 luni Malina-Ioana: 12 ani, 11 luni
|
31.12.2009 10:46 |
|
| |
|
http://www.parinti.com/modules.php?name...c&start=30
LA MULTI ANI!!!! CORINUTEI pui de IonelaK ...sa fie sanatoasa si sa aiba parte numai de bucurii,impliniri,iar cararile vietii sa-i fie incununate cu zile senine si multa fericire:x
Ionela ,felicitari ptr. fetitele minunate si frumoase pe care ti le-a dat bunul Dumnezeu,sa te bucuri de ele si sa-ti aduca numai bucurii si impliniri
fetelor ,fie ca anul ce vine,sa fie un an mai bun,cu multe impliniri si realizari,sanatatea si norocul sa va calauzeasca la tot pasul,iar armonia sa fie paznicul casei voastre...va pupam si va uram din tot sufletul un sincer LA MULTI ANI!!!!

|
sus |
 |
|
lnlaura

Locatie: ConstantaCopii alexandra: 28 ani, 6 luni veronica: 25 ani, 1 luna STEFAN-ingerasul nostru frumos: 12 ani, 11 luni
|
31.12.2009 10:54 |
|
| |
|
UN AN NOU FERICIT SI DE LA NOI CU MULTE IMPLINIRI DAR IN SPECIAL CU SANATATE SI TOT CE VA MAI DORITI

|
sus |
 |
|
Ramy_ra

Copii Rebela - Alina Ioana Haski - Maria Sofia Foxy -Iris Ana
|
31.12.2009 10:55 |
|
| |
|
La Multi Ani Corina !
2010. Un An Nou, un nou inceput... Uitati ce a fost rau, bucurati-va de ce a fost bine! Va urez din inima sa aveti un an bun, norocos si fericit.
La Multi Ani!
|
sus |
 |
|
ella_rari

|
31.12.2009 3:29 |
|
| |
|

sa urez tuturor sa aveti sanatate in anul care vine, sa lasati in urma tot ce-a fost rau si luati cu voi doar ce-a fost bun, sa va bucurati de copiii vostri dragi si de familiile voastre frumoase!

|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|