· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > La cafenea! (cap.31)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
La cafenea! (cap.31)  |
angicut

Locatie: BucurestiCopii Diana Alexandra: 17 ani, 8 luni Ilinca Gabriela: 14 ani, 8 luni
|
26.12.2009 10:52 |
|
| |
|
Craciun Fericit cu sanatate !
Domnul sa va dea de toate : un strop de fericire, unul de iubire, unul de noroc, toate la un loc !
Sarbatori fericite in continuare ! 
|
sus |
 |
|
|
pupy

Locatie: Pe alte meleaguri....Copii Anna: 14 ani, 11 luni am nascut deja!
|
|
babyboy

|
28.12.2009 7:59 |
|
| |
|
Va doresc Sarbatori Fericite doamnelor, cu copilasii vostri minunati si familiile voastre, si-un an nou mai bun, cu sanatate si spor!
|
sus |
 |
|
junioru

Locatie: rm sarat buzau Copii bogdan alexandru - 10 ani daria andreea - 3 ani si 5 luni
|
31.12.2009 9:35 |
|
| |
|
Cafegioaicele mele dragi eu va doresc ca 2010 sa fie un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. La Multi Ani! 
|
sus |
 |
|
pupy

|
|
|
KiKilinis

Locatie: BucurestiCopii JR: 14 ani, 3 luni MICA: 9 ani, 11 luni
|
03.01.2010 2:50 |
|
| |
|
La multi ani, 2010!
Sper ca ati petrecut bine, doamnele mele. Sa aveti un an nou bun, plin de sanatate, iubire si impliniri.
va pupam cu drag.
|
sus |
 |
|
eleonida

Locatie: iasiCopii david - pufosul 13 ani, 3 luni : 7 ani, 4 luni
|
03.01.2010 3:23 |
|
| |
|
la multi ani cu sanatate si tot ce va doriti in acest an sa vi se implineasca dragele mele, 
|
sus |
 |
|
pupy

|
04.01.2010 8:38 |
|
| |
|
Neata,fetele!
Sper sa aveti parte de o zi cit mai buna!
Vine si cafeluta
Astazi si maine mai dau cafeluta pe urma va faceti singurele cafeluta ca io o sa lipsesc un pic ...sper sa ne punem cit mai repede posibil netul in casuta cea noua....am sunat deja si la telefon si la internet...dar io stiu cit de repede se misca aia ......Oricum ...sper sa nu lipsesc prea mult de la cafenea
O zi faina sa aveti 
|
sus |
 |
|
KiKilinis

Locatie: BucurestiCopii JR: 14 ani, 3 luni MICA: 9 ani, 11 luni
|
04.01.2010 9:01 |
|
| |
|
neatzaaaa!
toata lumea e pregatita de munca?
eu nu... sunt adormita, pt ca am reinceput trezirea la 6 si cu zapada asta de afara... uffff. pana acum nu putea sa ninga?
nu e nimeni la apel?
pupy, esti cu impachetatul acum, nu? mutare rapida si sa fiti fericiti in noua voastra casuta.
|
sus |
 |
|
Connie_drg

Locatie: BucurestiCopii Bianca Antonia: 12 ani, 9 luni am nascut deja!
|
|
gypsy

Locatie: bucurestiCopii Minunea mea cu ochi albastri-R: 15 ani, 9 luni Rares-Adrian:A doua minune din: 12 ani, 2 luni
|
04.01.2010 10:07 |
|
| |
|
Neata!
La multi ani si un an nou muult mai bun decat cel care a trecut
Connie foarte frumoase poze,se vede ca v-ati distrat
Noi de Craciun am petrecut cu familia,am fost in vizite si ne-am plimbat si prin Herastrau.
Revelionul l-am petrecut cu niste prieteni iar seara de 1 spre 2 ianuarie ne-am distrat pe partia de la Predeal.
Va pup 
|
sus |
 |
|
polin

Locatie: BucurestiCopii Stefan: 13 ani, 3 luni Emilia-Maria: 11 ani, 3 luni
|
05.01.2010 10:23 |
|
| |
|
La multi ani! scuzati intarzierea
Sa aveti un an exact cum va doriti!
Spor la mutat patroana noastra scumpa! 
|
sus |
 |
|
Connie_drg

Locatie: BucurestiCopii Bianca Antonia: 12 ani, 9 luni am nascut deja!
|
06.01.2010 11:15 |
|
| |
|
'neatzaaa
ce pustiu pe aici, unde sunteti fetelor, inca in concediu sau ati inceput lucrul?
raluca ce bine ca ati fost la munte
paula te intelegem ca nu prea ai timp, ne bucuram cand dai cate un semn 
|
sus |
 |
|
angicut

Locatie: BucurestiCopii Diana Alexandra: 17 ani, 8 luni Ilinca Gabriela: 14 ani, 8 luni
|
06.01.2010 4:00 |
|
| |
|
La multi ani pe 2010 ! Sa aveti parte de un an mai bun ca cel trecut, cu sanatate, bucurii si multe realizari !
Am admirat pozele lui Connie, se vede treaba ca v-ati distrat de Sarbatori ! Super pozele ! iar Biencuta e o scumpa
Pupy, gata v-ati mutat? nu uita sa ne pui poze cu noul camin al vostru
Polin, bine ai revenit la noi ! ce mindrete de puiuti ai la avatar
Sa ne mai pui poze cu printesuca, sa o mai admiram
Eu abia azi am aterizat la servici, ieri m-am plimbat in Mall-ul de la Cotroceni cu barbatelul meu care a tinut neaparat sa ma duca la film .Am fost la sala VIP si am vazut Avatar -3D, a fost super misto; m-am facut si cu niste cizme maro de piele intoarsa (preferata mea), le-am luat la reducere cu 244 de la 630, nu as fi dat atita nici moarta .......
Noi am fost la munte de pe 28.dec pina pe 2 ian, unde a fost tare bine, avind in vedere ca e primul Revelion pe care nu-l facem acasa in Bucuresti de cind avem fetele, mereu am stat acasa ca ba a fost Diana micuta, ba Ilinca, ba am zis sa nu o lasam pe soacra-mea singura , ca e bolnava, bla bla...........dar uite ca s-a intimplat si minunea de a pleca si bine am facut!
Am stat 3 zile in Fagaras, la cabana primei bone pe care am avut-o la fete si cu care am mai tinut legatura, demult ne tot invita la ea ; ne-am simtit minunat, arau muntii aproape si un piriias, super, fara lume multa, mai salbatic si am zis ca la vara neaparat mergem o sapt din nou, dar nu o mai deranjam pe ea care o cabana cu 4 camere, dar nu o inchiriaza, dar vis a vis de ea este o pastravarie super care se inchiriaza si am zis sa ne luam o camera dubla acolo.............ma rog, sper sa ne tinem de cuvint . Apoi de 31dec am plecat la Plaiul Foii si am stat pina pe 2 ian seara, am fost 8 familii, fiecare familie cu cite 2 copii , deci va dati seama ce-a fost acolo .
Cam asta am facut de Sarbatori, m-am intors si cu vreo 2 kg in plus , puse oricum peste altele pe care le aveam mai demult, acum ma lupt cu mobilizarea pt o dieta.
Sper ca si restul fetelor v-ati distrat
Ieri am primit si o veste proasta, bona mea si-a gasit in alta parte cu carte de munca si m-a anuntat ca de la 1 febr nu mai vine ................asta e!....nu eram prea incintata de serviciile ei, dar buna rea era bine cu ea!..............acum tre sa vad cum ma descurc, ca alta femeie nu-mi mai bag in casa !
pupici
fug acasica
|
sus |
 |
|
polin

Locatie: BucurestiCopii Stefan: 13 ani, 3 luni Emilia-Maria: 11 ani, 3 luni
|
06.01.2010 10:53 |
|
| |
|
Wow Angi sunt geloasa ..te-ai distrat super..asa am si eu un chef de plecat singurica cu al meu macar o zi ..dar mai am de asteptat.Pupici la fete
Connie
Eu am inceput sa bantui noaptea pe net in cautare de amenajari interioare..abia astept sa ma mut in casuta mea
Va pun o pozica cu picii mei si ma retrag la cautat de gresie si alte chestii
Noapte linistita tuturor!

|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|