· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul PURElor Rautaceoase Mov-Oranj-Blio 31
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul PURElor Rautaceoase Mov-Oranj-Blio 31  |
AdrianaSimion

|
17.12.2009 3:04 |
|
| |
|
---------- DK a scris: ---------- AdrianaSimion a scris: ---------- DK a scris: Bre, io nu sunt jeloasa pe pupeza ca-si arata cucu-n public, numa ca mi-e frica ca mi-or aresta-o pentru exhibitionism
Bai Diuc, ia gaseste-ti alt cuib, nu te vara peste pupeza mea ca ti-o ei!
A proposito... despre ce vibrator este vorba, de ce e roz si ce si cum faci cu el? ----------
invarti in supica cu el si daca ii pui un pamatuf in varf, poti sa stergi mobila de praf cu el ----------
Da bine mai, tu numa la curatenie ma pui! :P ----------
stai fa, ca mai urma
poti sa te speli pe dinti cu el si sa-ti faci parul moatze si sa iesi in club Dupe aia 
|
sus |
 |
|
|
puimihai

|
17.12.2009 3:05 |
|
| |
|
DK io-s suCtila din educatia primita cu onor di la dUamna dirijinta ! sa traiasca !!
iar la treaba nu te pune pupeza, faci mata, fin;ca esti fata simtzita , cu educatie aleasa si intr-un cuib pur nu puteti sta 3 pasari (pupeza, matale si cucul) fara curatenie eGZemplara eGZecutata cu drag si spor !!!
|
sus |
 |
|
DK

|
17.12.2009 3:06 |
|
| |
|
---------- puimihai a scris: DK io-s suCtila din educatia primita cu onor di la dUamna dirijinta ! sa traiasca !!
iar la treaba nu te pune pupeza, faci mata, fin;ca esti fata simtzita , cu educatie aleasa si intr-un cuib pur nu puteti sta 3 pasari (pupeza, matale si cucul) fara curatenie eGZemplara eGZecutata cu drag si spor !!! ----------
Da bre, da sa puie mana si pupeza, sa puie mana si cucu... 
|
sus |
 |
|
DK

|
17.12.2009 3:06 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: ---------- DK a scris: ---------- AdrianaSimion a scris: ---------- DK a scris: Bre, io nu sunt jeloasa pe pupeza ca-si arata cucu-n public, numa ca mi-e frica ca mi-or aresta-o pentru exhibitionism
Bai Diuc, ia gaseste-ti alt cuib, nu te vara peste pupeza mea ca ti-o ei!
A proposito... despre ce vibrator este vorba, de ce e roz si ce si cum faci cu el? ----------
invarti in supica cu el si daca ii pui un pamatuf in varf, poti sa stergi mobila de praf cu el ----------
Da bine mai, tu numa la curatenie ma pui! :P ----------
stai fa, ca mai urma
poti sa te speli pe dinti cu el si sa-ti faci parul moatze si sa iesi in club Dupe aia  ----------
De mare finete si angajament... numa daca avem canapele silver, pruasto! 
|
sus |
 |
|
puimihai

|
17.12.2009 3:07 |
|
| |
|
sa puie mana...pi ce?? ca ai uitat sa mentionezi si-s nelamurita 
|
sus |
 |
|
|
AdrianaSimion

|
17.12.2009 3:07 |
|
| |
|
---------- DK a scris: ---------- puimihai a scris: DK io-s suCtila din educatia primita cu onor di la dUamna dirijinta ! sa traiasca !!
iar la treaba nu te pune pupeza, faci mata, fin;ca esti fata simtzita , cu educatie aleasa si intr-un cuib pur nu puteti sta 3 pasari (pupeza, matale si cucul) fara curatenie eGZemplara eGZecutata cu drag si spor !!! ----------
Da bre, da sa puie mana si pupeza, sa puie mana si cucu...  ----------
da, si mamistef, ca si ea e in cuib cu noi...cateodata, cand vrea ea 
|
sus |
 |
|
puimihai

|
17.12.2009 3:08 |
|
| |
|
da; G stie ca si ea e la voi in cuib????????
|
sus |
 |
|
DK

|
17.12.2009 3:08 |
|
| |
|
Pai ti-ai gasit fraierele: eu deretec prin cuib, mamistef asuda la bucatarie, si tu stai cu cucu digeaba! 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
17.12.2009 3:09 |
|
| |
|
---------- puimihai a scris: sa puie mana...pi ce?? ca ai uitat sa mentionezi si-s nelamurita  ----------
cine sa puna mah? cucu?
|
sus |
 |
|
DK

|
17.12.2009 3:09 |
|
| |
|
---------- puimihai a scris: sa puie mana...pi ce?? ca ai uitat sa mentionezi si-s nelamurita  ----------
Pi cuc, sa-l deie afara din cuib, sa ne incapa canapelele silver 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
17.12.2009 3:10 |
|
| |
|
---------- DK a scris: Pai ti-ai gasit fraierele: eu deretec prin cuib, mamistef asuda la bucatarie, si tu stai cu cucu digeaba!  ----------
noi cujetam la idei de afaceri pentru a scoate ciubu din criza
|
sus |
 |
|
mamistef

Locatie: MontrealCopii Tudor: 15 ani, 8 luni Maria: 12 ani, 3 luni
|
17.12.2009 3:11 |
|
| |
|
---------- VaPUpaJEana a scris: hello!
uraaaaaaaa ce de pasarici am vazut!f frumoase micutzo!
eu zau daca mai inteleg ceva.cu internet explorer nu ma pot loga pe nici unul din conturi.cu firefox pot doar cu acest cont.
bafta teo! ----------
incearca si cu google chrome
bafta Teeeeo,te-eeeee-o
|
sus |
 |
|
DK

|
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: ---------- DK a scris: Pai ti-ai gasit fraierele: eu deretec prin cuib, mamistef asuda la bucatarie, si tu stai cu cucu digeaba!  ----------
noi cujetam la idei de afaceri pentru a scoate ciubu din criza ----------
Yeah, yeah, yeah... si marmota invelea ciucalata-n staniol... am mai auzit noi de-astea 
|
sus |
 |
|
puimihai

|
|
| |
|
DK ...crezi mata ca esti pura si blonda-cred- ca sta pupeza si cucu digeaba.........
pupezo, consoarta matale zicea sa pui matale mana ...si cucu sa puna mana...da; n-a specificat pe ce sa puna....
|
sus |
 |
|
DK

|
|
| |
|
---------- mamistef a scris: ---------- VaPUpaJEana a scris: hello!
uraaaaaaaa ce de pasarici am vazut!f frumoase micutzo!
eu zau daca mai inteleg ceva.cu internet explorer nu ma pot loga pe nici unul din conturi.cu firefox pot doar cu acest cont.
bafta teo! ----------
incearca si cu google chrome
bafta Teeeeo,te-eeeee-o ----------
Nu tzipa la ia, ca sa sparie si calca acceleratia in loc de frana! 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|