· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul PURElor Rautaceoase Mov-Oranj-Blio 32
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul PURElor Rautaceoase Mov-Oranj-Blio 32  |
mamistef

Locatie: MontrealCopii Tudor: 15 ani, 8 luni Maria: 12 ani, 3 luni
|
19.12.2009 3:59 |
|
| |
|
si noi te compatimim,daca ai ajuns sa-ti versi frustrarile aici 
|
sus |
 |
|
|
monica77

|
19.12.2009 4:32 |
|
| |
|
arapule, daca ai ajuns sa citesti ce scriu niste gaste, apoi esti mai rau ca noi, zau! nu, n-avem viata reala, sociala, suntem niste lenese care stam toata ziua la computer, n-avem prieteni si asteptam sa ne salveze cate o persoana inteligenta asa, ca tine, sa ne emancipam si noi un pic. happy???
aa, si atentie, aici este totul un pamflet...nu vrei sa fii urmatorul nostru subiect , crede-ma.
|
sus |
 |
|
puimihai

|
19.12.2009 6:56 |
|
| |
|
cu onor domnului arapu ! -cel a carui viata sociala tumultuasa l-a aruncat in forum si mai ales in cuibul gastelor. matale ai habar cine a salvat Roma ? gastele nene ! hai sa-ti mai zic una, dintr-un cos de oua de cate neamuri de pasari vrei matale, gasca va fi singura care isi va deosebi oul si il va duce in cuibul sau asa ca daca ai incercat sa ne jignesti ai dat chix ! gastele aci prezente n-au nevoie de compatimirea ta si asa cum ziceam in postul adresat tie mai la amiaza, citeste cuvantul inainte ! vei realiza ca n-ai picat unde trebuie ! tot capitolul e de jocuri, dar in special acesta este un pamflet la care poate participa cine este dispus la asta ! ca avem sau nu viata sociala, asta cred ca e problema fiecaruia cum si cand alegem sa o traim si cand sa luam o pauza de 'vorbe dulci" matele ce cauti pe forum? ?! galceava? vorba monicai, daca nu iti doresti neaparat sa devii gansacul ispasitor al urmatoarelor 20 de capitole, lasa-ne pe noi asa, in cardul nostru si mergi de compatimeste la alte cuiburi!
|
sus |
 |
|
Teodora29

|
19.12.2009 7:44 |
|
| |
|
unii n-Are (sic, sic, sic) ce face dom'le
puneti-i omului in mina dictionar, poate nu stie ce-i ala "pamflet"
si peste toate astea, voi ce faceti????
unde-s restul zburatoarelor, v-ati strins la cuiburi??
|
sus |
 |
|
arapu

|
19.12.2009 7:51 |
|
| |
|
Bai tanti, omul stie ce-i acela "pamflet"
Dar ce sa-i faci daca la subiectul asta sunteti cu toatele adunate , cele cateva care gagaiti aiurea?
Vreti sa ma adresez la fiecare in parte pe la fiecare subiect? Prea mare osteneala si prea scurt timpul meu...
Numai de bine!
|
sus |
 |
|
|
mamistef

|
|
Teodora29

|
19.12.2009 7:55 |
|
| |
|
ai eludat taman chestiunea esentiala: ce anume cauti de n-ai timp sa citesti?
si de n-ai timp sa citesti, atunci ce te bagi in vorba fara sa stii ce anume gagaim noi?
acest subiect ce are in comun cu alte subiecte?
mda, revine la ce ziceam, numarul de mesaje motiveaza al naibii
mic plus, macar tu scrii aici in loc sa aberezi prin alte subiecte fierbinti
|
sus |
 |
|
arapu

|
19.12.2009 8:01 |
|
| |
|
Perspicace esti
M-am intors cam dupa 2 ani pe acest forum...mai fac doua, trei postari si castig ce
Esti amuzanta...
|
sus |
 |
|
mamistef

|
19.12.2009 8:03 |
|
| |
|
ziceai ca e prea scurt timpul tau...serios,nu are sens sa iti consumi energia cu noi 
|
sus |
 |
|
micutza_25

Locatie: vestul tariiCopii Alina- Georgiana: 13 ani, 4 luni Paula-Maria: 11 ani, 11 luni
|
19.12.2009 8:26 |
|
| |
|
Seara buna zburatoarelor!
Super"cuibul" pe care ti l-ai tras ,mamiS!
Ce va consumati ?
arapu/le , de ce anume te.ai intors dupa acesti ani? Motivul? Si tocmai la acest subEct ai nimerit! 
|
sus |
 |
|
monica77

|
19.12.2009 8:28 |
|
| |
|
baai, nerecunoscatoarelor, s-a intors fiul ratacitor!!!Dupa 2(0) ani, va dati seama... inca nu si-a gasit dragostea si linistea sufleteasca, sarmanul...tot tulburat e 
|
sus |
 |
|
micutza_25

Locatie: vestul tariiCopii Alina- Georgiana: 13 ani, 4 luni Paula-Maria: 11 ani, 11 luni
|
19.12.2009 8:30 |
|
| |
|
---------- monica77 a scris: baai, nerecunoscatoarelor, s-a intors fiul ratacitor!!!Dupa 2(0) ani, va dati seama... inca nu si-a gasit dragostea si linistea sufleteasca, sarmanul...tot tulburat e  ----------
si.a intrat aici sperand ca o va gasi? 
|
sus |
 |
|
monica77

|
19.12.2009 8:36 |
|
| |
|
mai micuto, nu-l intrebam, ca n-are timp sa stea pe forum cu toate gastele... Poate daca-l ignoram, pleaca singur, asa, cum faci cu un bondar care te tot bazaie, daca dai din maini, mai de-a drak vine la tine.
eu n-am de gand sa las pe nimeni sa imi strice bucuria de a scrie la subiectul asta, ca-l fac arsice!
|
sus |
 |
|
quin13

Copii prichindel nazdravan: 11 ani, 10 luni am nascut deja!
|
19.12.2009 9:53 |
|
| |
|
Ce dati ca sa va spun un secret??? Arapu e sotu' celei cu dresajul... hai ca v-am spus, nu mai vreau nimic in schimb...m-am razgandit... 
|
sus |
 |
|
monica77

|
19.12.2009 10:09 |
|
| |
|
quin.... 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|