· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul PURElor Rautaceoase Mov-Oranj-Blio 32
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul PURElor Rautaceoase Mov-Oranj-Blio 32  |
puimihai

|
19.12.2009 10:18 |
|
| |
|
---------- quin13 a scris: Ce dati ca sa va spun un secret??? Arapu e sotu' celei cu dresajul... hai ca v-am spus, nu mai vreau nimic in schimb...m-am razgandit...  ----------
explica multe...azi nu a vrut Duamna sa mai dea replica...asa ca a gasit unde sa posteze sub alt nick...
quin, fata de gashca , stol...te primim in colivie ca e loc pentru toti cei care stim sa ne distram 
|
sus |
 |
|
|
Teodora29

|
19.12.2009 10:44 |
|
| |
|
---------- arapu a scris: Perspicace esti
M-am intors cam dupa 2 ani pe acest forum...mai fac doua, trei postari si castig ce
Esti amuzanta... ----------
meiiii, multa vreme ti-a luat sa-ti dai seama
quin,
da' eu cred ca-l cunosc pe asta..... na, poate sa fie doar o impresie, chestia e ca deh, cunosc bine specia, e inconfundabila 
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
20.12.2009 12:18 |
|
| |
|
hai noroc gastelor
noroc cu gansacu' ca mureati nestiutoare.....
in stilul caracteristic, va anunt ca azi fusei scopodina si acu ma delectez cu o beutura.
vezi tu mai turcalete ca nu tati avem program de box cu masculi feroci ....
monico aterizez la bacau ori ba?
|
sus |
 |
|
Teodora29

|
20.12.2009 12:38 |
|
| |
|
ce facusi bun, diuc????
eu abia de luni cred ca ma arunc un pic mai mult la bucatarie; azi ma laud cu...trei ore de somn dupa-amiaza (avind in vedere ca pruncul o dormit patru)
la noi au inghetat toate cele, tot stam in cumpana de mergem miine in Alsace au ba (ar fi ultima zi in care putem)....ca se anunta -20 ca temperatura, plus ca strazile is inghetate si-avem muntii de traversat (na, bine ca nu am carnetul, ca eu una nu m-as fi riscat sa conduc drum lung, numa' dupa ce-am vazut azi cum scirtiie rotile prin viraje )
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
20.12.2009 12:43 |
|
| |
|
am facut curat, da imi face sotu' duck conffi ... e la cuptor.
bre vazusi la stiri, 5 trenuri fura anulate din franta. cica e prea frig la voi si cand intrara in tunel fu prea cald si se blocara tati celi.
o scos bietii oameni prin tunel. ce fel de trenuri sa nu reziste..... 
|
sus |
 |
|
|
Teodora29

|
20.12.2009 1:00 |
|
| |
|
da, am auzit si eu
nus' ce trenuri or fi si ce s-o fi intimplat
da'i ger rau de tot venit asa, cam peste noapte
asta-noapte ningea, azi peste zi s-a intetit frigul....parca vad ca petrec vacanta mai mult prin casa
na, asta daca ma lasa pruncul, ca azi l-am scapat in zapada si nu-l mai putea aduna...ce frig? ce gheata? nici in magazine nu voia sa intre cu noi (aveam prin fiecare magazinas ceva maruntisuri de cumparat), sa faca bulgari de zapada (cu care decorase apoi ferestrele de la clinica veterinara )
si eu tremuram pe linga el....hehe, am uitat cind eram tinerica si zvapaiata, mincam zapada cu pumnul, nu purtam niciodata caciula, de dresuri pe sub pantaloni sau pulovere de lina nici nu mai vorbesc...ce vremuri 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
20.12.2009 10:02 |
|
| |
|
La multi ani Stefana!!!!
un tort aniversar
si flori albe ca sa vezi ca dragostea e PURA
te umpim si ti pupam si io si dropia te tinem pe langa noi sa ne mai faci de-ale gurii in ciubusorul nostru de nebunii
|
sus |
 |
|
topsecret

|
20.12.2009 10:13 |
|
| |
|
sunt very very busy ~!
stefana LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!multa sanatate si fericire alaturi de familia ta.esti o persoana deosebita,ca si toate fetele de aici si sper sa reusesc sa iti urez un sincer la multi ani si peste 10ani,20,30...si tot asa!
arapu hai jet de aici!ai intrat ca neste chilotzei intre f3s3l3 unei vaci! 
|
sus |
 |
|
monica77

|
20.12.2009 10:45 |
|
| |
|
STEFANA, multi ani traiasca, multi ani traiasca, La Multi Ani!!!!!!
top, sanatate lui mami tau!
|
sus |
 |
|
micutza_25

Locatie: vestul tariiCopii Alina- Georgiana: 13 ani, 4 luni Paula-Maria: 11 ani, 11 luni
|
20.12.2009 11:15 |
|
| |
|
La Multi Ani , Stefana! Sa ai parte numai de bucurii si impliniri alaturi de familia ta!

Ultima modificare efectuata de catre micutza_25 la 20.12.2009 11:17, modificat de 1 data in total |
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|