· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Lista gravidutelor (371)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Lista gravidutelor (371)  |
suzica

|
19.12.2009 4:57 |
|
| |
|
intru si eu asa pe fuga sa o felicit pe biencut
FELICITARI PENTRU PUIUT !!!!!!!!!!!!sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati de el.
biencut refacere grabnica si imi pare rau ca nasterea a fost una dificila
pupici 
|
sus |
 |
|
|
0911

|
19.12.2009 5:00 |
|
| |
|
Byu, ai o frumusete de burtik, sa cresteti mari, arati f.bine, nu prea pare sa te fi ingrasat mult, nu-i asa?
Laura , bine ai venit, sa-ti traiasca baietelul care seamana leit cu tine, e frumos ca vei avea fetita, veti avea o pereche, se bucura ala micul?
Va pup fetelor pe toate. si asteptam sa vina Mosul, nu...?
|
sus |
 |
|
ionelita

am nascut deja!
|
19.12.2009 5:24 |
|
| |
|
buna burtici
am venit de la dr. am dormit o ora, bebe Cosmin este bine nu au mai crescut ventriculi mulumim lui DD
ne-am hotarat greu cu ce sa mergem , dar am plecat cu trenul pana la urma, pt ca nu avem lanturi, si am auzit ca la intrare in Bucium este politie, si daca nu ai lanturi la masina nu te lasa sa treci ( te intoarce inapoi), si nu voiam sa riscam sa pierdem programarea
am ajuns cu picioarele inghetate ,dar nu mai conteaza acum, bine ca bebe e ok
aaaa.... si nu ne-a mai luat bani dr
citesc din urma si revin am de citit 4 pagini
|
sus |
 |
|
0911

|
19.12.2009 5:31 |
|
| |
|
ne bucuram Ionelita ca sunteti bine si tu, si feciorul, sa cresteti mari si sa fiti sanatosi, si noi mergem Luni la dr. ,abia astept sa vad cum a mai evoluat sarcina. va pupam 
|
sus |
 |
|
0911

|
19.12.2009 5:39 |
|
| |
|
Fetelor, la noi in Arad a inceput sa ninga super fain, ma pregatesc sa ies la op plimbarica, va pup
|
sus |
 |
|
|
vicky22

|
19.12.2009 5:58 |
|
| |
|
buna seara fetele
intru si eu repejor sa vad ce mai faceti
am fost cam ocupata:((
biencut...felicitari mami....sa fiti sanatosi amandoi si refacere grabnica
ionelita...ma bucur ca esti bine....deci nu mai sunt probleme:)
va pup fetele ....va doresc un weekend placut in continuare
nu stiu dak mai intru pe forum si maine..dar vedem

|
sus |
 |
|
ionelita

am nascut deja!
|
19.12.2009 6:04 |
|
| |
|
oauuu ce veste.......biencut mami felicitari din suflet ....refacere grabnica, imi pare rau ca a fost "groaznica"nasterea

byu felicitari pt cele 25 saptamani implinite, multumim de tratatie...foarte frumoasa pozik, creste burtik creste....ma repet , burticile noastre chiar seamana ....va pupam
luara esti o scumpa ....imi place tare poza de la avatar pupam mami curajoasa
puimihai sa cresteti mari incontinuare felicitari pt cele 35 saptamani
nicom multumesc iubita pt griji ma bucur ca esti mai bine, felicitari pt achizitiile bebelinei
claudis pupam mami harnicutza
vicky ,alina multumesc!!!
alina plimbare placuta ...eu m-am saturat de atata zapada
karina, suzi, bebe
anca ti-ai facut repede iesire cu forfecutza , asteptam pozici cu draperia ......o tremini pana la craciun?
|
sus |
 |
|
mireaadrianaflorina

Locatie: BucurestiCopii Ioana Daniela: 10 ani, 10 luni am nascut deja!
|
19.12.2009 6:48 |
|
| |
|
salutare fetele!
in primul rand a nascut biencut????????
sa fi sanatoasa si te asteptam cu detalii! pupam un bebe mic!
ancutza arati extraordinar de bine!
ionelita ma bucur fff mult ca sunteti bine si ca nu s-a modificat nimic, sper ca te-ai linistit acum!
byu ce burtica frumi ai! !
am ajuns la socrii si mergem acum sa papam, ca nu ma mai lasa sotul asa nemancata! vb maine! pup si o seara buna!
|
sus |
 |
|
corina2007

Locatie: TulceaCopii ADRIANA-IOANA: 13 ani AURA MARIA: 10 ani, 5 luni
|
19.12.2009 6:56 |
|
| |
|
Felicitari mami Biencutz!!!!!!!
Sa fiti sanatosi si papaciosi! 
|
sus |
 |
|
puimihai

|
19.12.2009 7:10 |
|
| |
|
ionelita, ma bucur mult ca a fost totul ok la dr! dar ar trebui sa ai mai multa grija si la tine, "am ajuns cu picioarele inghetate" ...ntz, ntz...obraznico
flacaul meu a fost cu taica-su la zapada cu sania, are niste obrajori acum a intrat in casa, ma duc sa-l dezechipez ...mai vb ! 
|
sus |
 |
|
ionelita

am nascut deja!
|
19.12.2009 7:40 |
|
| |
|
adriana multumesc!! si da, m-am linistit , sa ai pofta nu sta nemancata
puimihai ...riscam sa nu ajung la programare daca mergeam cu masina acum am "picioarele fierbintzi"
ce m-asi trage si eu putin cu sania
|
sus |
 |
|
eu_madyyy

Copii Luca: 10 ani, 6 luni
|
19.12.2009 7:44 |
|
| |
|
multumesc fetelor pt urari va pupacesc pe toate.felicitarile mele pt biencut,multa multa sanatate si refacere grabnica 
|
sus |
 |
|
bjulika

|
19.12.2009 7:49 |
|
| |
|
Buna, fetelor!
Sa fiti sanatosi si fericiti! Bebe mic sa fii cuminte, sa o asculti pe mami si sa bei laptic sa cresti mare si sanatos!
Vaaaai, eu am ramas acum prima in cap de lista.... ce maaa faaac? Sa stiti ca eu o sa stau ceva timp acolo, fetelor, nu simt inca ca se apropie momentul...
Byu, pupam pe Iulica-fara-frica si pe mamica lui frumoasa! Sa cresteti mari si sanatosi! Foarte frumos tortuletul si burtica din poza!
Puimihai, multa sanatate si voua, sa fiti fericiti...ne ajungeti acu'-acu' din urma...
Ralu, tinem pumnii, desi sunt convinsa ca o sa fie totul ok! Asteptam luni vesti bune!
Ionelita, ce ma bucur ca bebe Cosmin este sanatos!!! Gata, de-acum poti sa stai linistita pana la marea intalnire... 
|
sus |
 |
|
ancutza_anca

Locatie: Braila - Amalia, minunea noastra!Copii Amalia: 10 ani, 10 luni
|
19.12.2009 7:55 |
|
| |
|
a nascut biencut!!!!!!!!!!! nu-mi vine sa cred!!! felicitari biencut si ne pare rau ca a fost grea nasterea!!! insa acum ai si uitat! sa fiti sanatosi!!!!! vrem pozeeee!!!!
multumesc adriana! sper ca daca vei intra in concediu nu ne uiti si nu mai intri deloc pe-aici! cate zile mai sunt?!
ionelita ne bucuram ca totul este bine cu bebe! ai mai facut ceva poze?! (mi-am luat forfecuta dar am facut si ceva poze!) aaa si nu am niciun dubiu ca termin draperiile pana in ...ianuarie!!!!
laura foarte draguta esti! si unde zici ca ai pus cele kilograme?!
sunt prin preajma! 
|
sus |
 |
|
bjulika

|
19.12.2009 7:57 |
|
| |
|
Vai, ce m-ai emotionat Biencut! Imi pare rau ca au fost probleme la nastere, dar important e ca sunteti bine amandoi acum...
Ionelita, trece-o pe Madalina inaintea mea in lista...sunt generoasa, o las pe ea primal...
Eu azi am fost plecata toata ziua, de dimineata. Am mers prin zapada si ger, a fost frumos, dar acum sunt franta de oboseala...imi vine sa ma culc de acum.
Noi am fost de dimineata la un curs de prim ajutor pt bebelusi (si nu numai, adica, Doamne fereste sa fie nevoie vreodata, dar sunt bune informatiile si pt copii mai mari si adulti). Apoi am fost sa ducem si noi un cadou de Craciun unui copil bolnavior de la o asociatie de aici din Bucuresti, apoi am fost la niste cumparaturi...Am cam simtit eu niste impunsaturi prin burta cand mergeam prin zapada, dar cum am intrat la caldurica mi-au trecut 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|