· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Fluturasii verii 2008 (38)  |
aalliinnuuttaa

Locatie: bucurestiCopii Emma Maria : 12 ani, 6 luni Robert Gabriel: 8 ani, 5 luni
|
23.12.2009 10:36 |
|
| |
|
am citit pe sarite dar recuperez maine
felicitari castigatorilor de la concursuri
grasana pune ceapa normala ca merge si asa
noapte buna
|
sus |
 |
|
|
oana-oana

Locatie: Bucuresti,RahovaCopii Nicholas Gabriel - Piticul de gradina 12 ani, 6 luni
|
24.12.2009 8:21 |
|
| |
|
Un inger alb p-un fulg de nea,
Va trece azi prin casa ta,
Si iti va spune bland,soptit......
Craciun fericit !!!!!!!!
Sa aveti un ajun cald si linistit si un craciun plin de dragoste si lumina ,sa va aduca diseara mosul sanatate, bucurii si tot ce va dorit fiecare.............va pupam pe toti si toate!
|
sus |
 |
|
GRASANA

|
24.12.2009 11:28 |
|
| |
|
salutare
printre sarmale si salaturi zic si eu doua vorbe
Alinuta cred ca drobul il fac de acum la Rev....ca nici prea multa papica nu vreau sa fac
ce fac fetele gospodinele??
pupicei si spor la treaba
Oana ..multumim la fel 
|
sus |
 |
|
GRASANA

|
24.12.2009 11:34 |
|
| |
|
gata ..am votat si eu fluturasii..ce sa facem daca noi suntem mai putine..mai putine voturi 
|
sus |
 |
|
gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 12 ani, 6 luni Denis Ciprian: 8 ani, 11 luni
|
24.12.2009 3:35 |
|
| |
|
Votat fluturasii
Intru mai pe seara!
|
sus |
 |
|
|
gaby2007

|
24.12.2009 5:50 |
|
| |
|
laura, tu i ai luta Mirunei febra in tot acest timp???? eu nu i am luat o pana asta seara(la recomandarea cuiva, ca mie nu mi se parea sa aiba febra) si surpriza 38.2 in fundic...stare subfebrila...sa fie oare de natura infectioasa, sa fie febra de la masele???????? sunt intr o mare dilema....am introdus si debridatul
Daca face febra mai mare ii dau sumetrolimul....sper sa nu fie cazul
Se pare ca vine Mosul cu vesti proaste...anul trecut pe vremea asta ma dadeam cu capul de pereti din cauza dermatitei...atunci era in floare 
|
sus |
 |
|
GRASANA

|
24.12.2009 6:36 |
|
| |
|
Gaby Miruna a facut febra 38, 5 in prima zi dupa nu a mai facut...multa sanatate
am terminat treaba de acumla baie si il asteptam pe mosu 
|
sus |
 |
|
GRASANA

|
24.12.2009 6:43 |
|
| |
|
Craciun Fericit dragele mele!
|
sus |
 |
|
tato

Locatie: dragasani.valceaCopii ANDREI : 15 ani, 9 luni MIRUNA: 12 ani, 5 luni
|
|
tato

Locatie: dragasani.valceaCopii ANDREI : 15 ani, 9 luni MIRUNA: 12 ani, 5 luni
|
24.12.2009 7:11 |
|
| |
|
La noi tocmai a venit mosul si a si plecat.A fost superb totul.O sa va pun si un filmulet cu el dar mai tarziu sau maine daca am timp.Va pup pe toate si va urez inca odata un Craciun fericit si un Mos incarcat cu troate cele bune!La multi ani!!!!
Imediat votam si noi fluturasii,noroc ca mi-ati amintit! 
|
sus |
 |
|
onix30

Locatie: timisoaraCopii Raul-Andrei: 14 ani, 5 luni Anastasia-Ioana: 12 ani, 5 luni
|
24.12.2009 9:21 |
|
| |
|
Craciun fericit ! Nasterea Domnului sa va aduca liniste sufleteasca,bucurii,fericire si multa multa sanatate voua si celor dragi.
Va pupam Anastasia,Raul,Lucian si Oana
si noi am avut o repriza de raceala.eu de cand am inceput lucrul am si mai putin timp.cand vin acasa copiii ma iau de odihnita si le trebuie parca mai multa atentie.La noi deja a avenit mosul si Anastasia a primit printre alte si alte maruntisuri si un carucior de papusa pe care l a plimbat 15 min ,a vrut sa urce si ea in el apoi a adormit. Raul inca se joaca.
sanatate la toata lumea. 
|
sus |
 |
|
ksde2000

Locatie: BotosaniCopii Ema Nicoleta-minunea mica: 12 ani, 6 luni Ana Lorena-bebelina: 8 ani, 7 luni
|
24.12.2009 11:09 |
|
| |
|
un craciun fericit va uram si noi...sa vina mosul cat mai bogat multi pupici de la Ema Alina si Daniel

|
sus |
 |
|
ksde2000

Locatie: BotosaniCopii Ema Nicoleta-minunea mica: 12 ani, 6 luni Ana Lorena-bebelina: 8 ani, 7 luni
|
24.12.2009 11:10 |
|
| |
|
un craciun fericit va uram si noi...sa vina mosul cat mai bogat multi pupici de la Ema Alina si Daniel

|
sus |
 |
|
gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 12 ani, 6 luni Denis Ciprian: 8 ani, 11 luni
|
25.12.2009 12:30 |
|
| |
|
Un Craciun Fericit si plin de daruri!
Pupici pentru Valdutz de la craciunitza Teea
Maine venim cu filmulete si povestiri de la intalnirea cu pomul si cu mosul.
|
sus |
 |
|
sailor_moon

Copii Christinica-Prajiturica: 12 ani, 6 luni Catalina-Bubulina: 8 ani, 3 luni
|
25.12.2009 1:41 |
|
| |
|
Craciun fericit tuturor!