· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Fluturasii verii 2008 (38)  |
sailor_moon

Copii Christinica-Prajiturica: 12 ani, 6 luni Catalina-Bubulina: 8 ani, 3 luni
|
27.12.2009 1:56 |
|
| |
|
La multi ani, Daria-Stefania !
La multi ani , minunatul si frumosul nostru Robert-Stefan! Chris iti trimite mii de pupici!

|
sus |
 |
|
|
sailor_moon

|
27.12.2009 2:09 |
|
| |
|
Chris s-a impacat cu bradul dupa ce tati s-a jucat cu ea , globuletele si beteala aseara. A acceptat si jucariile, mai putin una pe care deja am ascuns-o si o va mai vedea peste o luna, probabil. Sper sa ii placa atunci. Are si un globulet preferat-are un spiridus pictat pe el.
Azi am fost la nasi si s-a comportat ok, chiar daca nu dormise la pranz (de focul noilor jucarii, binenteles), ba chiar a fascinat-o bradul lor Poate e mai frumos decat al nostru, nu?
Fetelor, tocmai am vazut cu sotul filmul lui James Cameron - Avatar! Super scenariu, super efecte, super film!!! L-as mai vedea o data chiar in seara asta, desi dureaza vreo 2 ore si ceva. Chiar mi-a potolit "pofta" de un film excelent. Nu ma asteptam sa fie chiar asa de bun, desi e vorba de regizorul care a facut Terminator, Titanic, Alien...Sper sa castige multe Oscaruri!
Maine mergem la finii nostri ca sa petrecem impreuna cu finii lor Am cei mai de treaba fini! In loc sa vina la nasi, sa faca deranj si sa ne "impiedicam" de parintii mei si de strabunic, mergem noi la ei, le facem deranj si ne simtim cu totii super! Ce ne pasa de traditii! 
|
sus |
 |
|
sailor_moon

|
27.12.2009 2:10 |
|
| |
|
Noapte buna, mamici si pitici! 
|
sus |
 |
|
gaby2007

|
27.12.2009 10:28 |
|
| |
|
Nico, mi ai focatut pofta de un film bun...singurul care l am vazut in ultima vreme(nu se pun cele cu Mosul)...a fost 2012
La Multi Ani Roby Stefan 
|
sus |
 |
|
gaby2007

|
|
|
|