· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Minunile anului 2009(174)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Minunile anului 2009(174)  |
bursucitza

|
02.01.2010 9:37 |
|
| |
|
tamy si rome ce sa spun... bebe 2 a venit ca o surpriza ... maria avea 6 luni implinite (eu mai am 2 sarcini pierdute ) dar nu ne-am speriat... vedem dupa ce vine acasa
Dumnezeu ne da copii cand stie El ca suntem pregatiti nu cand vrem noi... so multumim lui Dumnezeu..
va pup pe toate si pe ai vostri copii frumosi si vadoresc numai sanatate
|
sus |
 |
|
|
gimiloasa

|
02.01.2010 9:38 |
|
| |
|
bubu la multi ani sanatosi !
tamy felicitari pt. curaj, eu nu cred ca mai vreau al doilea copil .
vladut ce frumos papi tu supica asa ne place si noua sa intram cu totul in castron
Superba caciulita de mos .
Mie nu imi iese branzica bine , e numai ''bobite'' . La voi cum iese e mai fina ?
|
sus |
 |
|
Loredana023

Locatie: piatra neamtCopii Rebeca-Alecsandra: 11 ani, 4 luni Erica-Teodora: 8 ani, 5 luni
|
02.01.2010 9:40 |
|
| |
|
Buna!!!
Waw ce bebei
Deci pot alapta in continuare pana nasc,chiar si dupa ce nasc sa alaptez ambii copii???
Bebe 2 va beneficia de colostru ca si primul bebe?
Ar fi prea prea super sa se poata asa
Fetelor a postat cineva mai demult o suzeta pt dentitie si chiar a zis ca a cumparat si ca e multumit bebe.Poate imi puneti si mie un link daca stiti despre ce vorbesc.
Va pup...plec ca ma cheama fata
Revin sa citesc despre alaptat 
|
sus |
 |
|
Loredana023

Locatie: piatra neamtCopii Rebeca-Alecsandra: 11 ani, 4 luni Erica-Teodora: 8 ani, 5 luni
|
02.01.2010 9:41 |
|
| |
|
bursucitza ce frumos 
|
sus |
 |
|
ankkka

Copii Antonia Maria : 11 ani, 6 luni
|
02.01.2010 9:45 |
|
| |
|
---------- gimiloasa a scris: Mie nu imi iese branzica bine , e numai ''bobite'' . La voi cum iese e mai fina ? ----------
Asa iese ,niste perlute de branzica ,eu am facut si cu lamaie si cu iaurtel si iese lafel !
|
sus |
 |
|
|
gimiloasa

|
|
vanilla_baby

Copii Lia: 11 ani, 7 luni
|
02.01.2010 9:51 |
|
| |
|
vladut super!!!!!
lore, da se poate alapta fara oprire, e chiar indicat, dar habar nu am de colostru buna intrebare
edit hai ca m-a lamurit rox
Typically the pregnant and nursing mother experiences a decrease in milk production sometime during second trimester, and then begins to produce colostrum sometime during third trimester. Colostrum production continues until about the third or fourth day after birth, when frequent nursing by the newborn baby brings in mother's milk. It is important during these first few days for the mother to limit the older nursling's time at the breast, to insure that the newborn receives plenty of colostrum."
deci scade treptat lapticul sa faca loc la colostru si apoi vine iar lapticul
nu e minunata natura?
|
sus |
 |
|
alexxya

|
02.01.2010 10:04 |
|
| |
|
Voi va ganditi serios la treaba asta cu bb2 vad eu va sustin. Daca-mi era gaza asta mai calma poate ma gandeam si eu la ceva asemanator, dar asa no way! nu as mai suporta inca un an ca asta, sincer. Poate nu-s facuta sa fiu mama 
|
sus |
 |
|
Loredana023

|
02.01.2010 10:05 |
|
| |
|
Merci merci Vanilla Oricum ma voi documenta bine.Asa e ,e minunata.Sper sa fiu sanatoasa si bebe 2 in burtica sa fie sanatos ca sa pot alapta si in timpul sarcinii.
Da am gasit suzeta...merci mult
Gata fug la fiica-mea.
Noapte buna !!! 
|
sus |
 |
|
alexxya

|
02.01.2010 10:06 |
|
| |
|
Cam cat plang bbii vostri intr-o zi? Eu m-am uitat la ceas acum cateva zile si cam o ora si jumatate la o repriza si are cam 3 (gresisem) sau doua reprize din astea pe zi. Nu e cam mult? La ce dr sa o duc? Pediatra imi spune ca e normal, dar nu stiu ce sa mai cred.
Ultima modificare efectuata de catre alexxya la 02.01.2010 10:07, modificat de 1 data in total |
sus |
 |
|
vanilla_baby

|
02.01.2010 10:06 |
|
| |
|
mai alexxya mananci bataie de la ganduri de-astea poti transmite nervozitate stii?
lia nu plange nicodata 
|
sus |
 |
|
alexxya

|
02.01.2010 10:12 |
|
| |
|
Lasa ca plange Diana si pt ea
Iar a inceput. Ma duc la culcare ca iar ma terorizeaza in noaptea asta.
Noapte buna!
|
sus |
 |
|
vanilla_baby

|
02.01.2010 10:16 |
|
| |
|
nu plange
in schimb maraie, tipa, striga, se screme, chiuie, rade, miauna, babaie, gagaie 
|
sus |
 |
|
sunshineme

Locatie: BucurestiCopii A mare: 11 ani, 8 luni Al mic: 8 ani
|
02.01.2010 10:34 |
|
| |
|
ema uneori mai da din maraiala in plans. o sucesc pe toate partile si nu o linistesc. singurul remediu e sa incep alerg cu ea in brate dupa catel. atunci devine subit fericita si uita de toate. rade pana nu mai poate.
gimi eu cand faceam branzica, imi iesea cremoasa si nu ramanea inecacioasa. fierbeam laptele dupa care storceam lamaie. lasam cateva minute sa se scurga bine si apoi bagam blenderul in branzica rezultata si mai puneam si putin mar copt sa ii dea un alt gust. de o saptamana am inceput sa ii dau iaurt si ii place f mult. mai mult as spune, desi branzica nu i-am facut decat de 2 sau de 3 ori.
|
sus |
 |
|
roxy_xyz

Locatie: BrasovCopii Vlad Andrei: 11 ani, 7 luni Radu Stefan: 8 ani, 3 luni
|
02.01.2010 10:52 |
|
| |
|
gimi mai este o varianta cum poti face branzica, atunci cand da in fiert lapticul poti adauga otet cam o lingurita si mai las tot asa ca la iaurt sau lamanie sa mai fiarba lapticul pana se separa bine branzica si ramane zeama galbuie. Si a noastra este putin inecacioasa dar daca o amesteci cu banana sau mar este ok, eu uneori daca mi se pare ca este cam groasa mai adaug putina apa sa fie mai usor de inghitit. Cel putin cand gag mixerul vertical in banana si branzica se face o crema super in care mai pun putina apa si imi vine si mie sa manac. 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|