· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul PURelor Rautaceoase Mov-Oranj-Blio 34
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul PURelor Rautaceoase Mov-Oranj-Blio 34  |
topsecret

|
05.01.2010 8:24 |
|
| |
|
helou!
da shi fashi bursucica de nu dormi?o semana tiza mea atat de mult cu mine? eheeeei si eu cate nopti pierdeam in tinerete .hai la multi ani lui tanti socrela!
neatza zburdatoarelor!
|
sus |
 |
|
|
bursucitza

|
05.01.2010 8:26 |
|
| |
|
ei bre deci shi matale pierdeai noptzicelele? apoi nu stiu daca tiza o semana da asta mare (ca de amu asa e nu?) siiigur seamana cu tatsu... la 3bre s culca... la 3 
|
sus |
 |
|
topsecret

|
05.01.2010 8:31 |
|
| |
|
mie mi-e dor de cuana diuc.cand se intoarce in UK?
ma intreb ce o face duamna teo
am de gand sa o ciufulesc pe aia mica pt ca zise ca intra mai des anul asta
este f bun ness-ul cu lapte pe care il beau acum 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
05.01.2010 8:34 |
|
| |
|
deci la ciufulitu lu amaimica ma bag si io
bursoaca, sa-ti traiasca soacra si ...sa stea cuminte elena azi 
|
sus |
 |
|
bursucitza

|
05.01.2010 8:35 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: deci la ciufulitu lu amaimica ma bag si io
bursoaca, sa-ti traiasca soacra si ...sa stea cuminte elena azi  ----------
acusi acusi aflu ce are de gand da pana una alta sa te auda DD
dala ciufulit ne bagam si noi cat suntem inca la pachet 
|
sus |
 |
|
|
puimihai

|
05.01.2010 9:23 |
|
| |
|
voi nu sunteti normale, de la prima ora o luati cu beuturili si mai mergeti si la birou sau mai rau, zburati cu autoturismele pi bulivarde... am sa va fac planjiri la militzie
de ciufulit nush ce v-a apucat sa ciufuliti beata fumee, ca-i si ea micutza si amarata...nu va mai legati de puful ei, ca acu vine vara si-l da singura jos
iote ca mie nu-mi dadu prin creasta ca poci sa intru in forum nopticelele cand lumile normale dorm iar cele anormale (ca mine si bursoaca) stau cu ochii in tavan si numara becurile din lustra .... poate de acu aplic si io metoda.
burucitzo, vrei sa-ti urez" la multi ani" pt socrella? sau asta seamana a injuratura pt urechile tale cum vrei ... eu, din politete, ca asa m-a facut mama (o bine-crescuta si o modesta cu precadere) pot sa ii urez "multa sanatate si bucurii" iar tie" sa-ti traiasca ! sa te bucuri de ea pana la loc comanda !"
azi is rea, se vede...ce face nesomnul si foamea din om (sau oama, mai bine zis) 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
05.01.2010 9:23 |
|
| |
|
no, azi o sarbatorim pe duamna TEO
o asteptam cu drag azi sa ne dea de beut si haleala
La Multi Ani draga mea, sa fi sanatoasa, iubita si sa se implineasca toate visele tale...si sa ne inviti pe toate in noua casa
un pur sange arab in dar, pour toi 
|
sus |
 |
|
topsecret

|
05.01.2010 9:27 |
|
| |
|
Joyeux anniversaire!!!!!!!!!
Many pour toi!(nu stiu cum se scrie pupici in fr )
|
sus |
 |
|
puimihai

|
05.01.2010 9:52 |
|
| |
|
Haoleo...e ziua lu'madame teo ... ne dregem glasul si tzinuta, spunem voios Multi ani fericiti ! si adaugam un cadou pufoshel ...
si un buchetzel movuliu pe ici pe colo, prin partile esentziale , precum si un strop de shampanie, ca tot s-a dat tonul de la prima ora, plus un bonbon, sa ne dregem la gusticel ...
Laaaa muuuulti aaaaani !!!!!!!!!!!!!!
|
sus |
 |
|
DK

|
05.01.2010 9:55 |
|
| |
|
LA MULTI ANI puri, draga TEO!!! Iti doresc sa fii sanatoasa in primul rand, sa iti iei carnetul de sofer si sa te plimbi non stop cu masina (asta inseamna ca vei avea si bani sa pui benzina si sa intretii masina ), sa te bucuri de tot ce e frumos alaturi de cei dragi inimioarei tale!
Si acu... asteptam haleala si pileala!
Ii mai zis La multi ani si suacrei bursucai, sa-ti traiasca si sa te ajute! Nu stiu de ce dar am impresia ca e o soacra atipica, ca e o femeie de treaba, asa ca s-o tina Dumnezeu sanatoasa si voioasa! 
|
sus |
 |
|
DK

|
05.01.2010 9:56 |
|
| |
|
Purelor, eu ma bucur s-o vaz pe Pui vesela! Chiar de n-a prea dormit ea mititica, dar vaz ca e toata o ciripeala, si asta ma bucura! Way to go puiule! 
|
sus |
 |
|
Teodora29

|
05.01.2010 9:57 |
|
| |
|
bisous, topule!!!
sarumina tuturor (is pe net pe furate....da' indata pleaca seful iar prin reuniuni, si oricum azi ma lasa de capul meu )
ioi, Adriana, ce-mi facusi...n-ai idee cum visam noi la niste caluti_ dintr-astia, dar buzunarele nu ne lasa
asa ca ramin doar cu privitul....
de invitat va invit, da' stati sa ma mut, sa ma aranjez....si-apoi in vara asta mai mult ca sigur viu eu peste voi, in cuiburile voastre (ei, de ma primiti)
asa...incepui ziua bine, cu straie noi primite aseara is gri astazi, cu negru
luat o galette des rois (traditia, hum, si-apoi is delicioase) pentru la munca si comandat o prajitura (trois chocolats....miam ou mliaaammmm cum zice Elouan ) pentru diseara, ca parca vad ca iar a invitat V ceva lume fara sa stiu (de citiva ani asa face de fiecare data)
e soare si e frig de crapa pietrele, eu-s in rochie la -10 grade (mi-o trebuit ceva curaj sa ma decid de dimineata)
va pup si revin
haleala si pileala deci mai pe seara, ca aici nu-i rost 
|
sus |
 |
|
mamistef

|
05.01.2010 10:18 |
|
| |
|
joaiozaaaniiiverseeeer,joaiozaaaniverseeeer
inimioare fara numaaaar,fara numaaaaar
sa fii sanatoasa Teoooo,Te-ee-ee-oooo si sa te bucuri de baietii tai!!!! 
|
sus |
 |
|
puimihai

|
05.01.2010 10:21 |
|
| |
|
ce-s io pusa pe ciripeala, dar priveste la mamistef !!! e in forma de zile mari ! am prins si ritmul in care a cantat TE-eee-eee-oooo 
|
sus |
 |
|
mamistef

|
05.01.2010 10:22 |
|
| |
|
bonjurica,burtica!!! 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|