· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Lista gravidutelor (377)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Lista gravidutelor (377)  |
ralucutza15

|
05.01.2010 4:37 |
|
| |
|
doamne! cand am vazut pozele cu bebelul acela mic nu mi-a venit sa cred....asa ceva voi aduce si eu pe lume? e incredibil, mai ales ca e prima data...nasterea e chiar o minune dumnezeiasca
si apropo de frici, si mie imi este mult mai frica de bebe decat de nasterea in sine, imi e frica ca nu o sa stiuce sa fac cu el, ca nu o sa il iubesc ca o sa am impresia ca nu e al meu, e al altcuiva, etc.
oricum, citind tot timpul ce scriati pe aici ma simteam ciudat, adica nu prea stiam ce sa scriu ce sa raspund avand in vedere ca sarcina e micuta, nici acuma nu simt ca sunt mai breaza dar parca am mai prins putin curaj....in plus...nu am mai avut pana acuma conversatii virtuale cu persoane pe care nu le cunosteam dianinte....
deci...spor la treaba tutror
|
sus |
 |
|
|
ionelita

am nascut deja!
|
05.01.2010 4:46 |
|
| |
|
ralucutza draga noastra...toate am fost ca tine , inainte sa postez pt prima data , am " spionat" cateva saptamani si apoi mi-am facut curaj, si la fel m-i se parea ca nu prea imi gasesc cuvintele , dar apoi....vin turnate cuvintele
|
sus |
 |
|
biencut

|
05.01.2010 5:59 |
|
| |
|
Offf, va raspunsesem la toate dar s-a luat curentul si am pierdut tot!
Bjulika, imi pare rau ca a fost asa ru cu ceza... Bine ca bb e ok. Aveti un scumpel. Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! Ma bucur macar ca ai avut laptic repede si indrumare buna. Macar aici sa nu te mai chinui.
Ralu, iti tinem pumnii! Sunt sigura ca totul e ok.
anika29...
Ionela asa e, toate am dat tarcoale pana am indraznit sa scriem prima data. Asa cum fac eu la mamicute...Am impresia ca deja cresc cavaleri si domnisoare si nu indraznesc sa ma bag prea mult in discutie caci nu ma simt complet integrata... 
|
sus |
 |
|
ionelita

am nascut deja!
|
05.01.2010 6:10 |
|
| |
|
[biencut ramai la noi aici noi nu ne suparam
oricum am de gand sa deschid un nou subiect ( o noua listutza ) " Minunile anului 2010" si incet incet sa mergem toate acolo, sa ramanem tot impreuna
|
sus |
 |
|
angelll

|
05.01.2010 6:13 |
|
| |
|
Buna burtici
Krmnn,am ramas asa cand am vazut ce preturi pt o nastere .mi se pare exagerat de scump
noi astazi am implinit 34 saptamani,incet incet ma apropii de final...parca nu mai am rabdare .
de cateva zile am inceput sa am niste senzatii f ciudate...simt ca si cum m-ar curenta jos la 'dansa' cand se misca fetita.mai ales cand cobor scarile si ma apuca aceste impunsaturi ,am impresia ca iese afara.voua ati patit asa ceva?
si cateva poze proaspete
pe burtica mi se pot numara f usor toate venele 
|
sus |
 |
|
|
ionelita

am nascut deja!
|
05.01.2010 6:17 |
|
| |
|
angell ce burtik frumoasa ai , si ce bine arati , vad ca nici tu nu ai linia neagra pe burtik, se vede ceva de la buric in jos, dar cred ca e de la ciorap....te pupam felicitari pt intrarea in saptamana 35
|
sus |
 |
|
angelll

|
05.01.2010 6:17 |
|
| |
|
bjulika,sa iti traiasca frumusetea de flacau
biencut,eu aseara la 2 citeam povestea nasterii puiului tau.imi pare rau ca te-ai chinuit atat insa trebuie sa recunosc ca la sfarsitul povestii am ras cu lacrimi de nu stia sotul ce am ,ma refer la faza cu galeata si materialul de deasupra ,daca era pe post de capac sau nu 
|
sus |
 |
|
angelll

|
05.01.2010 6:19 |
|
| |
|
ionelita,multumesc .am liniuta insa e doar de la buric in jos si e f deschisa la culoare(recunosc ca nu e de la ciorap)
|
sus |
 |
|
ionelita

am nascut deja!
|
05.01.2010 6:25 |
|
| |
|
da?? eu stiam ca apare si deasupra buricului , eu cand ma dezbrac am si eu de la burik in jos o dunga dar e de la ciorap
|
sus |
 |
|
angelll

|
05.01.2010 6:35 |
|
| |
|
eu o am asa de aprox. 2 luni.eu nu suport ciorapii deasupra burticii,trebuie sa ii tin sub burta ca altfel am impresia ca ma sufoc ,ciudata,nu?
|
sus |
 |
|
ionelita

am nascut deja!
|
05.01.2010 6:37 |
|
| |
|
nu ,angell ...daca nu suporti eu am o pereche mai largutza si-i trag peste burtik ( inca )
|
sus |
 |
|
angelll

|
05.01.2010 6:50 |
|
| |
|
bine zis,'inca'.oricum eu am luat in greutate nu gluma,20kg asa ca nu e de mirare ca nu mai suport ciorapii...incet,incet ma fac ca o minge ,decat sa fiu ocolita mai bine ma sare
|
sus |
 |
|
ionelita

am nascut deja!
|
05.01.2010 6:56 |
|
| |
|
dar nu arati deloc cele 20 kg care spui ca le-ai luat....chiar arati foarte bine.....e adevarat ca nu stiu cum erai inainte
am terminat programul pe ziua de azi am plecat acasa..te pup
|
sus |
 |
|
angelll

|
05.01.2010 7:06 |
|
| |
|
o seara frumoasa 
|
sus |
 |
|
krmnn

Copii S: 10 ani, 9 luni T: 8 ani, 6 luni
|
05.01.2010 7:47 |
|
| |
|
preturile de care v-am zis sunt de la maternitatea privata Gynia, din Cluj-Napoca...nasterea naturala e singura sub 1000 euro, restul doar peste...
stiu ca e mult, dar ma gandesc ca jumate din astia cel putin i-ai da si la stat , ca spaga la medic , anestezist si asistente...
doar ca eu una ma simt tare nasol sa trebuiasca sa stau cu banii prin pijamale si sa urmaresc cand trebuie sa-i inmanez ...ba mai mult e o chestie care m-ar stresa suficient de mult si inutil ..
asa ca am zis ca mai bine dau dublu, pe chitanta, fara alte plocoane si atentii pt toata lumea...
si in plus de asta conditiile sunt total diferite, curatentie, oameni care iti vorbesc omeneste etc.. si multumesc lui Dumnezeu ca pot sa suport cheltuiala asta...
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|