· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul PURElor Rautaceoase Mov-Oranj-Blio 35
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul PURElor Rautaceoase Mov-Oranj-Blio 35  |
DK

|
06.01.2010 11:21 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: ---------- DK a scris: lapte cu oo suna kind of nashpah  ----------
de ce fa? ca e bun pentru gat, daca te doare sau ai ceva in el ----------
daca te doare, iti vari peria aia pi iel... nu mai fa tu consumatie, ca si-asa ti-ai spanzurat banii pe la Harods, cu duamna Diuc 
|
sus |
 |
|
|
AdrianaSimion

|
06.01.2010 11:21 |
|
| |
|
---------- DK a scris: ---------- puimihai a scris: plec in vastele mele bucatarii sa-i pregatesc feciorului papica (pastrav , daca sunteti curioase)...mai vb ----------
si eu am halit pastrav, afumat, in cetina de brad... bun o mai fost... cetina am lasat-o sa acoperim cuibu cand o veni gerul  ----------
mai bine o punem sub popou sa nu ne inghete 
|
sus |
 |
|
DK

|
06.01.2010 11:22 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: ---------- DK a scris: ---------- puimihai a scris: plec in vastele mele bucatarii sa-i pregatesc feciorului papica (pastrav , daca sunteti curioase)...mai vb ----------
si eu am halit pastrav, afumat, in cetina de brad... bun o mai fost... cetina am lasat-o sa acoperim cuibu cand o veni gerul  ----------
mai bine o punem sub popou sa nu ne inghete  ----------
stai linistita, nu ne ingheata, ca suntem pufoase it's a given!
|
sus |
 |
|
micutza_25

Locatie: vestul tariiCopii Alina- Georgiana: 13 ani, 4 luni Paula-Maria: 11 ani, 11 luni
|
06.01.2010 11:26 |
|
| |
|
Serviti.va!
Ptr voi am taiat si am facut si poza! 
|
sus |
 |
|
DK

|
06.01.2010 11:31 |
|
| |
|
Aoleu mai micutzo, ce bine arata!!!! E cumva si Alba ca Zapada pe-acolo? E preferata mea! 
|
sus |
 |
|
|
micutza_25

Locatie: vestul tariiCopii Alina- Georgiana: 13 ani, 4 luni Paula-Maria: 11 ani, 11 luni
|
06.01.2010 11:32 |
|
| |
|
da, este si aia! 
|
sus |
 |
|
puimihai

|
06.01.2010 11:33 |
|
| |
|
am luat 'pauza' din bucatarie pt ca- mi curge (iar) sange din trompeta si ce-mi vaz ochii....voi bagati prashituri colea...ati asteptat sa plec io sa va indopati numai voi, recunoasteti , rautaceoaselor 
|
sus |
 |
|
DK

|
06.01.2010 11:34 |
|
| |
|
---------- puimihai a scris: am luat 'pauza' din bucatarie pt ca- mi curge (iar) sange din trompeta si ce-mi vaz ochii....voi bagati prashituri colea...ati asteptat sa plec io sa va indopati numai voi, recunoasteti , rautaceoaselor  ----------
Aoleu mai pui, cum adica iti curge sange din trompeta??? 
|
sus |
 |
|
mamistef

Locatie: MontrealCopii Tudor: 15 ani, 8 luni Maria: 12 ani, 3 luni
|
06.01.2010 11:40 |
|
| |
|
mai Micutzo maiiii ce prashituri faine si pofticioase ai facut,nu ti-ar fi rusine....pune-le rapijior la pretenara virtuala,sa saliveze lumile !!!
si mie imi curgea singe din trompeta,sau din trompa,sau din nanau,sau din nasete,sau din nas-caranas,cind eram embarasada si pregnanta
|
sus |
 |
|
Teodora29

|
06.01.2010 11:48 |
|
| |
|
---------- puimihai a scris: vad ca aseara ati papat bun-bun dat de teo...si am si io o intrebare inocenta acela e sotzul din dotare daca da, scot jobenul si fac o reverenta adanca, pura si decenta ......felicitari dUamana teo , am zis ! ----------
viu si eu cu raspunsurile in intirziere
da' ala e consortul cu plete, cirlionti, ochelari si burta 
|
sus |
 |
|
Teodora29

|
06.01.2010 11:56 |
|
| |
|
---------- citat: Teooooo... maicaaaaaaaa... ci di bunataturi pi-acoloshaaaaaaaa!!! Le-ati termenat pe tuate, sau mai aveti? Ioti bre, vin si io la munci si iaca ci gasesc... pileala "a la difficulte"
----------
va iau pe rind
DK, ce difficulté mei????? volonté voiai sa zici
yuh, pileala se gaseste, am ceva sticle de vina dunate, astept la vara sa mai dau o fuga prin Alsace, sa le iau direct de dupa vie si mai astept sa am cava (aia de tre' sa-i schimb acoperisul, da' nu-i bai, ca nu ploua in ea , e de piatra)
bunataturi mai am prin frigider, ca deh numa' prajitura e pentru opt persoane (cam asa fac eu de mincare cind e vorba de petreceri)
micutzo, ma teleportez la tine, ca salivez aicea
Alba ca zapada zic ca fac de vreo citeva saptamini, nu mai apuc
da' pina una alta ma indop cu niste Ferrero Rocher aduse de-o prEtena (reala )....no, cind incepe deci regimul meu??? (tinind cont ca simbata ne chefuim iara la...."cuscrii" adica parintii lu' Zazia, la chérie d'Elouan)
|
sus |
 |
|
DK

|
06.01.2010 12:03 |
|
| |
|
---------- Teodora29 a scris: ---------- citat: Teooooo... maicaaaaaaaa... ci di bunataturi pi-acoloshaaaaaaaa!!! Le-ati termenat pe tuate, sau mai aveti? Ioti bre, vin si io la munci si iaca ci gasesc... pileala "a la difficulte"
----------
va iau pe rind
DK, ce difficulté mei????? volonté voiai sa zici ----------
Nu, nu... "a la difficulte" e traducerea mot-a-mot, in gluma, a expresiei romanesti "la greu". N-am vrut sa zic nimica nimicutza de volonte 
|
sus |
 |
|
puimihai

|
06.01.2010 12:05 |
|
| |
|
asa cum zicea mamistef, trompeta=nas (prost) din care curji cu regularitate sangele din dotare ...probabil ca e prea mult
teo, dupa cum ziceam, felicitari ! chiar si cu burta, e un exemplar de care tre' sa fii mandra
iar despre prajituri, de ciuda ca voi nu mi-ati dat savarina si postati pe ascuns prajiturici, am pus o budinca cu branza la cuptor na ! sa va fie sa va stea ! 
|
sus |
 |
|
Teodora29

|
06.01.2010 12:23 |
|
| |
|
héééé, am sa-i zic, puiule, ca el se considera tare ...uritel
da' mie-mi place asa cum ii, mai ales ce are in cap si-n suflet
DK, nu te supara, frate
tot aia e, sau pe-acolo, is eu prea serioasa 
|
sus |
 |
|
puimihai

|
06.01.2010 12:28 |
|
| |
|
---------- Teodora29 a scris: héééé, am sa-i zic, puiule, ca el se considera tare ...uritel
da' mie-mi place asa cum ii, mai ales ce are in cap si-n suflet
----------
'ubito, zii asa, parerea mea, unui barbat in primul rand nu-i trebuie frumusete, ci farmec, iar el are (asa vad eu) si exact cum ai punctat si tu, mai conteaza ce-i in interior, exteriorul de obicei e de ....fatada. si ca sa fiu cinstita pana la capat, barbatii cu plete gen al tau, intotdeauna mi s-au parut exceptionali, curajosi, gata da orice oricand...lucru pe care sunt convinsa nu multe dame il aproba...dar eu asa gandesc 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|