|
|
autor |
Clubul PURelor Rautaceoase mov-oranj-blio 36  |
duke_meadows

|
06.01.2010 3:53 |
|
| |
|
stai ca trag di un peste sa manac.
boon. ce sa va zic? ca statui 2 zile pe aeroport la plecare ca ni s-a anulat zboru' si ca romanii n-au vrut sa platesca hotelul pt 170 de oameni si au preferat sa anuleze zborul cu tatul? in fine...
in romania o fost bine. nitel cam cald si soare pt placerea mea... da am mancat un porc, am beu damigiane de vin si sticle de tuica si am vizitat tati rubedeniilii....o fost tari ghini....

|
sus |
 |
|
|
DK

|
06.01.2010 3:54 |
|
| |
|
Haidi pupezo, ca ti-o facut sinteza zilei... poti pleca linistita acasa... las' sa ajunga fumeea back in biznis si si-o mai dezlega ea liNba... la o tuica, ceva 
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
06.01.2010 3:57 |
|
| |
|
amu de-ali noastre... ori is io pi coclauri ori o inebunit lupu'..... adica iti zice dc sa-i dai somnifer/antidepresiv la bebe si tu inca te mai intrebi daca sa o faci in loc sa-i dai cu diploma in cap la dc ala dastept... pe zi ce trece cred ca o sa fiu o mamica tare buna si normala cand citesc atatea minuni ... si nici macar nu-s laudaroasa. parol! 
|
sus |
 |
|
DK

|
06.01.2010 4:01 |
|
| |
|
Diuc, numai ce-am citit si eu... stii, e o vorba care pare pentru unii "overrated" dar mie mi se pare foarte reala: "mare-i gradina lui Dumnezeu si multi nebuni mai sar gardul" 
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
06.01.2010 4:06 |
|
| |
|
da-o in colo, ca unele o si rupt di tat gardu si-si dau cu sipca in cap 
|
sus |
 |
|
|
DK

|
06.01.2010 4:06 |
|
| |
|
bre Diuc, cata rabdare ai... se vede ca te-ai odihnit. 
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
06.01.2010 4:08 |
|
| |
|
ii fumu di la tuica.
bai cat am beut... si afinata. o facut mama parca are 10 copchii...draga de ea. ci ne-am mai pupat....
lasa ca am avut discutii in contra si cu niste 'stiutori' de prin romania in privinta copiilor. 
|
sus |
 |
|
DK

|
06.01.2010 4:19 |
|
| |
|
bre Diuc, sa-i zici lu mama ta sa-mi trimita si mia neste afinata, ca avusei nevoie de Craciun si iaca n-am avut... 
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
06.01.2010 4:20 |
|
| |
|
dapoi ii zic. are si afinata si visinata. de care vrai 
|
sus |
 |
|
DK

|
06.01.2010 4:21 |
|
| |
|
Afinata ca-i mai buna la burti mergande 
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
06.01.2010 5:51 |
|
| |
|
m-am trezit si io. o fost ziua lu' teo?
cum zic inglejii teo, belated happy birthday! adicatelea, urari intarziate....sa ai parte numa de bucurii si sa te fericeasca minunea blonda pan' la adanci batraneti. ti pup fruntuzasti ca o data'n an te serbam

|
sus |
 |
|
Teodora29

|
06.01.2010 5:57 |
|
| |
|
mai serbam si azi de vrei, diuc
eu facui doua ore de condus si ceva kilometri, nici o busitura, monitoru' zice ca-i bine om trai si om vedea
noh, pierdui siru' iara, ma duc sa scotocesc sa vad si eu despre ce e vorba in propozitiile voastre 
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
06.01.2010 5:59 |
|
| |
|
serbam cum nu, io inca-s cu aburii de la afinata in cap.
hai ca in vichend ma pui si io la condus. ferea
|
sus |
 |
|
Teodora29

|
06.01.2010 6:01 |
|
| |
|
bun asa....
in week-end de am permisul, zbor sa fac magazinele, au inceput soldele la noi 
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
06.01.2010 6:04 |
|
| |
|
si la noi e nebuneala. bine ca mi-ai amintit ca vazui o fusta zilele trecute .... 
|
sus |
 |
|