· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul PURelor Rautaceoase mov-oranj-blio 36
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul PURelor Rautaceoase mov-oranj-blio 36  |
duke_meadows

|
07.01.2010 12:16 |
|
| |
|
si io ma bag la o baie.
dichei in fata marii adunari iti cer iertare ca nu apucai sa-ti raspund la urari. sa-mi fie rusini.
ti pup si ti iubesc la nebunie [ pupaza stai blanda ca si pi matali ti iubesc da mai altfel] ... maini sunt singura la munci si in mod oficial va anunt ca stau pi messanger.
seara buna.
|
sus |
 |
|
|
AdrianaSimion

|
07.01.2010 8:16 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a scris: si io ma bag la o baie.
dichei in fata marii adunari iti cer iertare ca nu apucai sa-ti raspund la urari. sa-mi fie rusini.
ti pup si ti iubesc la nebunie [ pupaza stai blanda ca si pi matali ti iubesc da mai altfel] ... maini sunt singura la munci si in mod oficial va anunt ca stau pi messanger.
seara buna. ----------
deci mi-e frica sa ma gandesc cum altfel
hai neatza frumoaselor, chiparoaselor
La multi ani IOanelor, IOnilor!!!!
Sa vina pileala de dimineata si haleala mai la pranz
|
sus |
 |
|
topsecret

|
07.01.2010 8:26 |
|
| |
|
La multi ani de sf Ion!
De azi o sa fiu mai putin activa pt ca vine berbantu' acasa.
M-am speriat ce infoiata si ciufulita e cuana DK!
|
sus |
 |
|
puimihai

|
07.01.2010 9:18 |
|
| |
|
asta e pt. antreu ... ca-i totusi dis- de -morning
urmatoarea pentru fanele bauturilor non -alcoolice
pt. madam DK, dedicatie speciala (fara suparare nu fiti jeluase ca vini si pintru voi)
aci e beutura pi toate gusturile si plasherili, dupi cum va vini, poftiti va rog :
si acu o felie de tort(ura) conform topicului ...ne lipsea o cioara, asa ca m-am gandit ca ar da bine la atmosfera
si nishte floricele mov
si mai am o dedicatie speciala, mamistef fii pe faza
dupa cat am postat acu, cred ca pe ziua de azi nu mai aveti nevoie de prezenta mea, asa ca va tzuc, nu va imbatati prea tare, ca poate mai aveti de serbat si prin alte parti 
|
sus |
 |
|
micutza_25

Locatie: vestul tariiCopii Alina- Georgiana: 14 ani, 8 luni Paula-Maria: 13 ani, 4 luni
|
07.01.2010 9:49 |
|
| |
|
'mneata!
Eu sunt franta, moarta de oboseala..Cred ca diseara o sa.i dau piticii ceva de dormit ca sa ma pot ogini
Doamna diuc ce.mi recomanzi?
Eu nu pre am instincturi d.alea despre care se vorbeste in alte topicuri!
Hai ...noroc!
Multi, multi ani...daca avem sabatorit p.acilea! 
|
sus |
 |
|
|
puimihai

|
07.01.2010 9:55 |
|
| |
|
bre micutzo, nu fi rea, iti zisei si dincolo lasa fata nedrogata, te rog io ! o sa-i treaca...pe la fro 2 ani asa i-a trecut lu' a meu deci nici tu nu esti departe 
|
sus |
 |
|
DK

|
07.01.2010 10:04 |
|
| |
|
Haidi neata la tuata suflarea inaripata! Beau din ce mi-o dat Pui si ma simt ghini La multi ani, la multi ani, la multi bani, sa fiti sanatoase/sanatosi (pentru sotii de zburatoare) si sa va umpleti de fericire, noroc si finante (ca tot incep reducerile)
Observ ca numa' Topulina a remarcat schimbarea mea de look... m-am infoiat bre... din instinct desigur. Promit ca intr-o viata viitoare ma fac stomatolog!
Duamna Diuc, tare ma bucur ca-ti dai drumu la ciripeala! Te astept cu aripile deschise, ca-n poza! Si ti pup asa cum zici tu... pupeza nu se supara, ca o iumpesti si pi ia si mergeti impreuna la Harrods, pe cand eu raman cu smotruiala pe acasa
Micutzo, nu te mai infoia a propos de instincte, ca pici dupe craca! Oricum nu rezolvati nimic... Lasati lumile sa-si "educe" copchii cum le trece prin cap... ca degeaba consumati bites si nervi, cel putin mie asa mi se pare... 
|
sus |
 |
|
micutza_25

Locatie: vestul tariiCopii Alina- Georgiana: 14 ani, 8 luni Paula-Maria: 13 ani, 4 luni
|
07.01.2010 10:06 |
|
| |
|
pai...poa' tu nu ai stiut ca exista licori...cum n.am stiut nici io la prima 
|
sus |
 |
|
topsecret

|
07.01.2010 10:10 |
|
| |
|
Niet,dk!pupeza a observat prima,ca doar ea e prima mereu 
|
sus |
 |
|
DK

|
07.01.2010 10:10 |
|
| |
|
Promit ca-mi fac stoc de xanax si prazolex... 
|
sus |
 |
|
DK

|
07.01.2010 10:11 |
|
| |
|
---------- topsecret a scris: Niet,dk!pupeza a observat prima,ca doar ea e prima mereu  ----------
Pai da mai, dar n-am mentionat, TOCMAI pentru ca ea e prima mereu si era normal sa fi observat PRIMA! 
|
sus |
 |
|
DK

|
07.01.2010 10:13 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: deci a mea mandra s-a infoiat tare. oare ce-a Inervat_o?  ----------
Si ca sa-i raspund, s-o linistesc... nu m-a inervat nimic... ca doar mi-am loat portia de xanax si prazolex... Doar ca mi-am tras un look sauvage 
|
sus |
 |
|
topsecret

|
07.01.2010 10:13 |
|
| |
|
doar ea e shpioanca 
|
sus |
 |
|
puimihai

|
07.01.2010 10:14 |
|
| |
|
micutza, eGZista !!!!! licori de tampit copiii, cum sa nu ...mie imi dadu pe retzeta o 'telectuala de doctora....dar cand ajunsei la drogherie mi-o zis tanti de acolo asa: "De cand ati descoperit epilepsia?" iar eu am raspuns ?!?!?!??!!" va multumesc, o seara buna !!! si am plecat de pe loc cu viteza a 5-a .... iar din acea seara mi-am revizuit viatza in functie de copchil, lucru pe care l-am inteles greu, dar bine ca pana la urma am facut-o ... asa ca dna., DK de aceea ne consumam neuronii (eu, micutza si altele)cu cate unele mamici pline de instincte...ca e pacat sa-si distruga bebeii fara ca macar sa-si puna intrebarea ce se va alege de ei..... 
|
sus |
 |
|
DK

|
07.01.2010 10:21 |
|
| |
|
Mai puiule, voi va dati peste cap pe pagini intregi... si ea intre timp poate da licoare copilului... eu sunt adepta chestiei: "iti spun o data, iti spun si-a doua oara, poate si a treia oara... dar daca nu intelegi... " E ca si cu zicala: "cand iti spune unul ca esti beat, nu-l crezi, iti spune si al doilea, iar nu-l crezi... dar cand iti spune si al treilea, te duci si te culci"...
Din ce am vazut eu de-a lungul timpului pe aici, ne consumam si ne dam cu capul de pereti, ca pana la urma tot noi sa iesim ca suntem rele, facem lumea de... pe forum si ne purgam cu gratie... Asa incat eu una ma rezum sa zic o data, de doua ori parerea pe care o am, dupa care ma abtin, nu cred ca insistentele si nervii pe care ni-i facem pot determina pe cineva sa tina cont de sfaturi... 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|