· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul PURelor Rautaceoase mov-oranj-blio 37
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul PURelor Rautaceoase mov-oranj-blio 37  |
duke_meadows

|
07.01.2010 7:57 |
|
| |
|
senchiu senchiu.
n-am treaba cu babele aici, is educate, nu misca-n front de aia ma si mir peste ce soi o fi dat barbatu-miu azi de dimineata. aflu io detalii mai colea.
hai gata... mi-am strans bocceaua am fugit.
|
sus |
 |
|
|
mamistef

Locatie: MontrealCopii Tudor: 17 ani, 1 luna Maria: 13 ani, 8 luni
|
07.01.2010 7:59 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a
|
mamistef

Locatie: MontrealCopii Tudor: 17 ani, 1 luna Maria: 13 ani, 8 luni
|
07.01.2010 8:19 |
|
| |
|
bursoaco...tic....tic.....tic.....tic..................
|
sus |
 |
|
micutza_25

Locatie: vestul tariiCopii Alina- Georgiana: 14 ani, 9 luni Paula-Maria: 13 ani, 5 luni
|
|
AdrianaSimion

|
07.01.2010 8:29 |
|
| |
|
tac.....tac....tac.....tac................
|
sus |
 |
|
bursucitza

|
07.01.2010 8:34 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a i-am facutbaie si tot am o nelamuriri..
micutzo tu acu undi stai mai? in italia sau in arad? ca eu nu mai pricepi
deci is o bomba cu cias care are niste intepaturi usurele sa le spunem intro parte "jos" da nu i grav....deci ticai continuu
|
sus |
 |
|
micutza_25

Locatie: vestul tariiCopii Alina- Georgiana: 14 ani, 9 luni Paula-Maria: 13 ani, 5 luni
|
07.01.2010 8:43 |
|
| |
|
bursoaco, n.am gaduri de duca...asa ca sunt in Arad!
Dar din lipsa de ocupatie ma bag si eu in italia...asa cum ai facut.o si matalutza!
|
sus |
 |
|
bursucitza

|
07.01.2010 8:55 |
|
| |
|
pai scrisasi asa "de ce ai fost de acord sa ai un copil daca nu te poti acomoda aici?" si io nu mai intelegeam... oricum minti usor cand spui ca nu ai ganduri de duca.. mereu esti dusa... cu pluta 
|
sus |
 |
|
micutza_25

|
07.01.2010 8:56 |
|
| |
|
haoleuuuuuuu si unde ma duce pluta?!
cred c.am vrut sa scriu aci!
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
08.01.2010 9:01 |
|
| |
|
deci....
buna de dimineata
azi am avut un conflict "de interese" cu o baba in tramvai, am zis ca nu mai ajung au bureau. deci dupa ce ca vine greu tramvaiul, nu te poti urca de ele ca stau in usa cu explicatia ca ele coboara la prima
deci m-am infoiat rau azi, nu va zic ce-a aleg cu o vinataie pina la urma, sa vad diseara....altfel, domnul care dadea din coate cu simt de raspundere avea fatza de profesor universitar, cel putin....nu stiu daca v-am spus, dar urasc acest oras, cu toapele lui cu tot si cu mizeria de pe strazi si cu mizeria lui umana....vreau acasa, la ploiesti
bursucitzo, ceas usor, tu hai ca vine, doar n-o sta ca thea pina in sapt.41, sa iasa varsator....vine az-mine iti iei bocceaua si-l bati pe domnu' pin' la spital 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|
|