· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul PURelor Rautaceoase mov-oranj-blio 37
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul PURelor Rautaceoase mov-oranj-blio 37  |
zuzalina

Copii Thea Ana: 16 ani, 4 luni
|
07.01.2010 2:22 |
|
| |
|
am mincat asa: 2 samviciuri pe drum, ma ma rodea stomacul de foame
3 cani de ceai (d-ala chinezesc si soc)
2 covrigi d-aia uscati
si mai bag doo cani de ceai
si una de cafea
diseara sa vad ce prestez....da-s chit china&urss impreuna tre' dat jos...musai! 
|
sus |
 |
|
|
AdrianaSimion

|
07.01.2010 2:25 |
|
| |
|
si io doua sanvisuri, 1 bananutza si doua cani de cafea si una de vin fiert
ceai nu beau nici cand sunt bolnava
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
07.01.2010 2:36 |
|
| |
|
am citit eu pe net ca fac bine si te scapa de celulita ceaiul de soc....banuiesc ca nu se refereau la asta "cules" de pe raft din magazin, da' incercam 
|
sus |
 |
|
micutza_25

Locatie: vestul tariiCopii Alina- Georgiana: 14 ani, 8 luni Paula-Maria: 13 ani, 3 luni
|
07.01.2010 2:37 |
|
| |
|
iti trimit eu d.ala bun...l.am cules din gradina!
Ma plictisesc...fetele dorm, voi mancati...e sarbatoare...
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
07.01.2010 2:44 |
|
| |
|
---------- zuzalina a scris: am citit eu pe net ca fac bine si te scapa de celulita ceaiul de soc....banuiesc ca nu se refereau la asta "cules" de pe raft din magazin, da' incercam  ----------
si eu am citit lucruri bune despre ceaiul alb, da se gaseste mai greu
micutz0, mai fa o prashitura
|
sus |
 |
|
|
micutza_25

Locatie: vestul tariiCopii Alina- Georgiana: 14 ani, 8 luni Paula-Maria: 13 ani, 3 luni
|
07.01.2010 2:47 |
|
| |
|
Cini sa le manance...ca ma fac cat China?
S.poi e sarbatoare...
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
07.01.2010 2:51 |
|
| |
|
of, cu sarbatorile astea nu mai am plovere curate mai tine mult treaba asta?
da' de aspirat pot? ca-i un jeg in sufragerie de mi-e sila sa calc pe covor (ce m-oi fi facut asa sensibiloasa, oare, m-am molipsit de la soacra-mea, clar!!!)
|
sus |
 |
|
mamistef

|
07.01.2010 2:53 |
|
| |
|
da' eu am spalat intr-o veselie pe 4 si pe 5 ianuarie ,n-a fost nici o sarbatoare atunci ... sau da? 
|
sus |
 |
|
DK

|
07.01.2010 2:54 |
|
| |
|
Deci am lipsit si io cat sa mananc o prashitura cu gandul la voi desigur si ati umplut 5 pajini bre! Aveti limbaritza, sa va treaca di fuami am io empreseia.
Coana Zuzo, ci nu-ti place la coafura mea sauvage infoiata? Cica se poarta mai! No, ghini ca ti-ai gasit vocatia si te-ai facut pinguin, ca si-asa mi-s super simpatici.
Back to our story... the story of today... io v-am zis sa nu va mai bateti capetele si neuronii si bites di la calculator... ca dijeaba bre. O femee ideala are si forumul asta si va infigeti cu tuatele in ia!
Rusine sa va fie la obraz! (nota: la obrazul al' mare )
|
sus |
 |
|
DK

|
07.01.2010 2:57 |
|
| |
|
---------- zuzalina a scris: of, cu sarbatorile astea nu mai am plovere curate mai tine mult treaba asta?
da' de aspirat pot? ca-i un jeg in sufragerie de mi-e sila sa calc pe covor (ce m-oi fi facut asa sensibiloasa, oare, m-am molipsit de la soacra-mea, clar!!!) ----------
Raportez: dupe ce am bagat prashituri (cu gandul la voi, desigur ) am intrat la biserica de am luat aghiasma mare si mi-a zis tanti de acolosha ca 9 zile nu se spala diloc! Adica de azi incepand, 9 zile... Eu sper ca nu au pretentia sa nu se spele nici omul, ca se muta pupeza din cuib instant! 
|
sus |
 |
|
micutza_25

|
07.01.2010 2:59 |
|
| |
|
---------- mamistef a scris: da' eu am spalat intr-o veselie pe 4 si pe 5 ianuarie ,n-a fost nici o sarbatoare atunci ... sau da?  ----------
si eu am spalat atuncea....dar E unele babaciuni care spun ca nu e bine ca se murdareste apa inainte de botez
Apai...daca e asa...tb sa nu mai facem nici baie, sa nu mai mergem sa ne usuram....si multe altele,...
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
07.01.2010 3:00 |
|
| |
|
---------- DK a scris: ---------- zuzalina a scris: of, cu sarbatorile astea nu mai am plovere curate mai tine mult treaba asta?
da' de aspirat pot? ca-i un jeg in sufragerie de mi-e sila sa calc pe covor (ce m-oi fi facut asa sensibiloasa, oare, m-am molipsit de la soacra-mea, clar!!!) ----------
Raportez: dupe ce am bagat prashituri (cu gandul la voi, desigur ) am intrat la biserica de am luat aghiasma mare si mi-a zis tanti de acolosha ca 9 zile nu se spala diloc! Adica de azi incepand, 9 zile... Eu sper ca nu au pretentia sa nu se spele nici omul, ca se muta pupeza din cuib instant!  ----------
o sa ne miroasa copanele
da putem sa ne spalam cu vin..cred 
|
sus |
 |
|
micutza_25

|
07.01.2010 3:00 |
|
| |
|
da se mai poate lua si astazi>? ca nici eu n.am luat:(
a fost doar preotul cu botezul...eu n.am avut cum merge 
|
sus |
 |
|
DK

|
07.01.2010 3:02 |
|
| |
|
---------- micutza_25 a scris: da se mai poate lua si astazi>? ca nici eu n.am luat:(
a fost doar preotul cu botezul...eu n.am avut cum merge  ----------
Sigur micutzo, mergi la orice biserica si ia. Aici unde am fost eu, aveau 3 butoaie! 
|
sus |
 |
|
DK

|
07.01.2010 3:03 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris:
o sa ne miroasa copanele
da putem sa ne spalam cu vin..cred  ----------
Iete la ia! Vrea spalata si cu vin, mai nou! Baaaaaaaaaai... e crizaaaaaaaaaa! 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|