· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul PURelor Rautaceoase mov-oranj-blio 37
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul PURelor Rautaceoase mov-oranj-blio 37  |
duke_meadows

|
07.01.2010 3:04 |
|
| |
|
io nu tiu nici o sarbatoare bre.
tre sa-mi fac baie zilnic nu stau sa ma imputesc de dragu' la vreun sfant. si fac si treaba .... si mai fac si amor in zi de sarbatoare na
am mancat salata . buna buna da cam mica. 
|
sus |
 |
|
|
DK

|
07.01.2010 3:05 |
|
| |
|
Ete faci amor... nu asa se cheama bre... se cheama impreunarea barbatului cu femeia lui
PS: Nu vrai matale sa treci pi ciat? 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
07.01.2010 3:06 |
|
| |
|
---------- DK a scris: Ete faci amor... nu asa se cheama bre... se cheama impreunarea barbatului cu femeia lui
PS: Nu vrai matale sa treci pi ciat?  ----------
nu ma provoca ca cine stie ce mai zic si io 
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
|
| |
|
mititico vezi ca ti enervasi digeaba mai divremi, ca cica nu intelegem noi pi unile. asta era baiu'
pai daca nu vb pasaricesti ca noi cum doamne iarta-ma sa le intelegem.
neintelegatoarelor! 
|
sus |
 |
|
DK

|
|
| |
|
recunosc: am vrut sa provoc. sa vad cat instinct aveti. si daca aveti ceva simt stomatologic in voi. 
|
sus |
 |
|
|
duke_meadows

|
07.01.2010 3:08 |
|
| |
|
io am un simt pur si CEO sa nu ne uitam radacinile 
|
sus |
 |
|
zuzalina

Copii Thea Ana: 16 ani, 4 luni
|
07.01.2010 3:09 |
|
| |
|
eu am luat aghiazma aseara cind am laut fata de la gradi....se lauda nenea ala ca butoiul ala a fost sfintit de 3 ori, ceea ce mie nu mi-a stirnit nici o mirare, ca ma durea in git si ma durea si-un dinte....banuiesc ca trebuia sa fiu oarecum extaziata....si ce se face cu aghiazma asta? ca eu am baut din ea, am dat si fetei, am fat si lui taxo si restul am bagat in frigider
daca le mai intreb pe maicute multe referitoare la ce si cum se face, cind se spala si cind nu, cind trebuie musai sa tin post si s-astea, imi ramine copilul fara gradinita ca ne declara pagini, clar!
|
sus |
 |
|
DK

|
07.01.2010 3:09 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a scris: io am un simt pur si CEO sa nu ne uitam radacinile  ----------
si mai esti si dezmatata ca te impreunezi cu barbatul! 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
07.01.2010 3:10 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a scris: io am un simt pur si CEO sa nu ne uitam radacinile  ----------
si sa nu uitam de lampa, totusi 
|
sus |
 |
|
zuzalina

Copii Thea Ana: 16 ani, 4 luni
|
07.01.2010 3:12 |
|
| |
|
fata s-a intimplat de Paste ca atunci s-a nimerit perioada "aia" si deja eram in intirziere cu o luna si nu eram luati pe vremea aia....se pune ca am facut-o nasol de tot, huh?! 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
|
| |
|
---------- DK a scris: ---------- duke_meadows a scris: io am un simt pur si CEO sa nu ne uitam radacinile  ----------
si mai esti si dezmatata ca te impreunezi cu barbatul!  ----------
fata, nu se zice asa.....se zice altfel..da nu poci
|
sus |
 |
|
DK

|
|
| |
|
---------- zuzalina a scris: eu am luat aghiazma aseara cind am laut fata de la gradi....se lauda nenea ala ca butoiul ala a fost sfintit de 3 ori, ceea ce mie nu mi-a stirnit nici o mirare, ca ma durea in git si ma durea si-un dinte....banuiesc ca trebuia sa fiu oarecum extaziata....si ce se face cu aghiazma asta? ca eu am baut din ea, am dat si fetei, am fat si lui taxo si restul am bagat in frigider
daca le mai intreb pe maicute multe referitoare la ce si cum se face, cind se spala si cind nu, cind trebuie musai sa tin post si s-astea, imi ramine copilul fara gradinita ca ne declara pagini, clar! ----------
Zuzo, timp de 9 zile beti dimineata din ea, inainte de a manca. A, si important, sa-ti faci igiena orala inainte, ca cica nu e voie sa scuipi dupa ce ai luat aghiasma. Ce va ramane, tineti in casa, e buna pentru vremuri grele, necazuri etc...
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
07.01.2010 3:13 |
|
| |
|
---------- zuzalina a scris: fata s-a intimplat de Paste ca atunci s-a nimerit perioada "aia" si deja eram in intirziere cu o luna si nu eram luati pe vremea aia....se pune ca am facut-o nasol de tot, huh?!  ----------
se cheama ca esti PURA zuzo 
|
sus |
 |
|
mamistef

|
07.01.2010 3:13 |
|
| |
|
---------- DK a scris: Ete faci amor... nu asa se cheama bre... se cheama impreunarea barbatului cu femeia lui
----------
Intr-un mod foarte cuviincios de altfel.
|
sus |
 |
|
DK

|
07.01.2010 3:14 |
|
| |
|
---------- mamistef a scris: ---------- DK a scris: Ete faci amor... nu asa se cheama bre... se cheama impreunarea barbatului cu femeia lui
----------
Intr-un mod foarte cuviincios de altfel. ----------
Desigur... nu cum a facut Zuza, carele vaz ca e si ea foarte dezmatata si pura! 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|