· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul PURelor Rautaceoase, diverse culori, fara instinct 38
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul PURelor Rautaceoase, diverse culori, fara instinct 38  |
zuzalina

Copii Thea Ana: 15 ani - La Multi Ani!
|
08.01.2010 11:57 |
|
| |
|
io-s nascuta iarna, si cica era zapada mare afara, fata-i nascuta pe viscol (si-a viscolit inca 3 zile), deci noi doo vrem zapada, fratele mieu, cit cuprinde
in alta ordine de idei...vedeti voi zapada aia de pe strada? e, asta-i poza facuta inainte sa intru la dus....cind am iesit, TOTUL era curatat, daca intelegeti ce vreau sa spun...deci e frumos si cu zapada, da' nu la noi 
|
sus |
 |
|
|
puimihai

|
08.01.2010 11:59 |
|
| |
|
fac eu ce fac si iar ma enervez....off..subiectul cu pricina e redeschis , minus vorbaria fara rost si injuriile gratuite... speram ca s-a terminat. solutia este deci sa nu mai deschid topicul de loc si sa ma dezabonez de la a-l urmari 
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
08.01.2010 12:01 |
|
| |
|
---------- puimihai a scris: de exceptie ! cutzu incaltat ! ACOLO SI ANIMALUL POATE FI RESPECTAT !!!! n-am un emoticon cu palarie, ca l-as posta ! ----------duamna, acolo daca nu-ti respecti animalul de companie te tiriie prin tribunale si poti face si pirnaie la o adica
mentionez pe aceasta cale ca, atunci cind am plecat, ma rugam la Dumnezeu sa fie ceva belea cu avionul si sa mai stam ina o zi cind au dezghetat aripile cu abur tuta aici de fata a crezut ca s-a bulit motorul si jubila ca tuta aci de fata nu face diferenta intre fum si abur ...n-a fost sa fie, am avuns in grafic 
|
sus |
 |
|
DK

|
08.01.2010 12:02 |
|
| |
|
Duamna Zuza, sa va mai duceti acolo si sa mai povestiti ce si cum... mi-a placut aia cu deszapezirea in timp ce tu faceai baie... tiii, ce-ai ratat! 
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
08.01.2010 12:02 |
|
| |
|
---------- puimihai a scris: fac eu ce fac si iar ma enervez....off..subiectul cu pricina e redeschis , minus vorbaria fara rost si injuriile gratuite... speram ca s-a terminat. solutia este deci sa nu mai deschid topicul de loc si sa ma dezabonez de la a-l urmari  ----------stai cucoana calma, vrei sa iasa copilu' crizat?! ietete la ea, se nerveaza pentru toate talimbele din univers.... 
|
sus |
 |
|
|
zuzalina

|
08.01.2010 12:04 |
|
| |
|
---------- DK a scris: Duamna Zuza, sa va mai duceti acolo si sa mai povestiti ce si cum... mi-a placut aia cu deszapezirea in timp ce tu faceai baie... tiii, ce-ai ratat!  ----------io visez sa-mi iau bilet numa' dus pentru zona cvu pricina intr-o vreme stringeam si bani de viza....noroc ca ne-au trimis astia in fara plata, ca s-au dus juma'te, ca nu stiu, zau, ce se intimpla 
|
sus |
 |
|
puimihai

|
08.01.2010 12:04 |
|
| |
|
asta e pentru "tuta aci de fata"
iar pt. respectul fata de animale...stiu, am vazut si io emisiuni tare interesante despre cum sunt tratate animalele de companie si nu numai in alte tari...dupa cum zicea o clasica in forum" in Ro nu se poate..." si tre' sa re cunosc ca mai e mult pana departe, dar si daca o sa stam cu mainile in san nu cred sa rezolvam ceva 
|
sus |
 |
|
DK

|
08.01.2010 12:06 |
|
| |
|
Eu era sa mi-o iau in freza de la un dobitoc pe care l-am intrebat ce are cu cainele in care daduse cu piciorul, asa de distractie... 
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
08.01.2010 12:07 |
|
| |
|
lege avem, atita ca n-o aplica nimeni.....
si bine face, ca ma trezeam amendata ca n-am vaccinat pisicu' nici acu', daramite control multianual si taiat de unghii la cabinet daca l-am deparazitat de n ori si de fiecare data s-a intimplat o nasoala si-am ramas fara bani, am considerat ca-i un semn si l-am lasat in plata Domnului... huo, rusine mie! 
|
sus |
 |
|
puimihai

|
08.01.2010 12:07 |
|
| |
|
tin sa va informez ca de nervi ce are maica-sa in corp, a inceput fiica-mea sa sughitze oare tre' sa deschid un topic si sa astept leacuri 4 ...???
|
sus |
 |
|
DK

|
08.01.2010 12:08 |
|
| |
|
da mai puiule, sa te tii sfaturi! 
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
08.01.2010 12:09 |
|
| |
|
---------- puimihai a scris: tin sa va informez ca de nervi ce are maica-sa in corp, a inceput fiica-mea sa sughitze oare tre' sa deschid un topic si sa astept leacuri 4 ...??? ----------naaa...intreab-o direct pe dasteapta de servici, ca te lamureste de nu te vezi 
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
08.01.2010 12:09 |
|
| |
|
da-i citeva picaturi de lamiie sa te vaz cum faci 
|
sus |
 |
|
DK

|
08.01.2010 12:10 |
|
| |
|
---------- zuzalina a scris: da-i citeva picaturi de lamiie sa te vaz cum faci  ----------
zuzo, sa fiu eu in locul Anei Maria, i-as trage niste picioruse in stomac, sa se invete minte sa-i dea lamaie alta data! dar na, asta-s eu... nu-mi place lamaia 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
08.01.2010 12:14 |
|
| |
|
pupexa pe portativ
imi vine sa-mi dau palme si sa-mi bag ceva, da sunt o duamna si ma aPtin
zuzo, te invidiez, in Canada n-am ajuns inca, da mai sper
puiule, vezi ca aia cu uleiul de ricin e adevarata, intreab-o pe micutza ca ea a baut o sticla inainte de nastere 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|