· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Purele Rautaceoase, colorate, fara instinct, alergice 41
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Purele Rautaceoase, colorate, fara instinct, alergice 41  |
DK

|
12.01.2010 3:57 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: ---------- duke_meadows a scris: ---------- DK a scris: ---------- zuzalina a scris: ---------- DK a scris:
aoleu mai zuzooooo!! cum, a facut angioedem la 48 de h de la intzepatura??? si a cedat la antihistaminic si prednison (asa se cheama chestia aia la care nu tre sa mananci sarat - de fapt substanta activa e cortizonul). of mititica  ----------asa, cortizon, ca mereu uit cum ii zice brava, esti fata isteata, d-aia imi place de tine  ----------
Si mia imi placi di tini, asa sa stii (ca si io-s pi jumate ploiesteanca ) ----------
eti la ele ce declaratii isi fac las' ca vine pupeza si face curat intre voi de o sa va sara penili  ----------
bag vibratoru pentru teo intre ele si le linistesc  ----------
vibratoru e pentru top, pruasto! 
|
sus |
 |
|
|
duke_meadows

|
12.01.2010 3:57 |
|
| |
|
---------- DK a scris: Ci mai Diuc, ci, iesti ciudoasa? Eu n-am tradus pupeza... doar ca imi placi di zuza, iar pupeza e in asentimentul meu! Nah!  ----------
io-s responsabila cu ordinea si disciplina ep-aci, de cand mi-am perdut instinctu' macar ocupatia asta sa o am. 
|
sus |
 |
|
DK

|
12.01.2010 3:58 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a scris: ..sau mai bini vii matale in cuib la mini si petrecem in duo....  ----------
ba tu sa shezi mumos in cuibu tau si nu spaje cuiburili altora, da? ia, jos gheara dupe pupeza, ca e a mea!
ete la diuc bre, o auzit ca ia pupeza al 13-lea, ca-mi ia mia toyota, si si baga sa-mi sparga mia cuibu! eeeeeeeeeeeeei comedie! 
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
12.01.2010 3:59 |
|
| |
|
---------- DK a scris:
ba tu sa shezi mumos in cuibu tau si nu spaje cuiburili altora, da? ia, jos gheara dupe pupeza, ca e a mea!
ete la diuc bre, o auzit ca ia pupeza al 13-lea, ca-mi ia mia toyota, si si baga sa-mi sparga mia cuibu! eeeeeeeeeeeeei comedie!  ----------

|
sus |
 |
|
DK

|
12.01.2010 4:00 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a scris: ---------- DK a scris: Ci mai Diuc, ci, iesti ciudoasa? Eu n-am tradus pupeza... doar ca imi placi di zuza, iar pupeza e in asentimentul meu! Nah!  ----------
io-s responsabila cu ordinea si disciplina ep-aci, de cand mi-am perdut instinctu' macar ocupatia asta sa o am.  ----------
pi ie ordine si displicina, ba mai e si armonie si iumpire... ce mai putem cere mai diuc? of, tu esti nacajata ca n-ai instincte... of, lasa, ca nici noi n-avem... daunt uorii!
|
sus |
 |
|
|
AdrianaSimion

|
12.01.2010 4:00 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a scris: ..sau mai bini vii matale in cuib la mini si petrecem in duo....  ----------
aloooo, destrabalare se cheama
adica io stau cu cele 13 copane pi strasee si voi iesiti la cico?
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
12.01.2010 4:01 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: aloooo, destrabalare se cheama
----------
imi arati brasilienu? 
|
sus |
 |
|
DK

|
12.01.2010 4:01 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a scris: ---------- DK a scris:
ete la diuc bre, o auzit ca ia pupeza al 13-lea, ca-mi ia mia toyota, si si baga sa-mi sparga mia cuibu! eeeeeeeeeeeeei comedie!  ----------
 ----------

|
sus |
 |
|
DK

|
12.01.2010 4:02 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: ---------- duke_meadows a scris: ..sau mai bini vii matale in cuib la mini si petrecem in duo....  ----------
aloooo, destrabalare se cheama
adica io stau cu cele 13 copane pi strasee si voi iesiti la cico? ----------
fato, Diuc se dadu la tini bre, nu la mini... nika nu vezi! 
|
sus |
 |
|
DK

|
12.01.2010 4:03 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a scris: ---------- AdrianaSimion a scris: aloooo, destrabalare se cheama
----------
imi arati brasilienu?  ----------
On second thought, mai Diuc... la mini nu ti dai? Hai, ca-ti arat si io brasilienu! 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
12.01.2010 4:08 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a scris: ---------- AdrianaSimion a scris: aloooo, destrabalare se cheama
----------
peste fro saptamana, sa fac un refresh 
|
sus |
 |
|
Teodora29

|
12.01.2010 4:08 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris:
creca nu-mi ramane banii decat de un vibrator fosforescent
----------
bun si ala, primesc, ca eu am numai unul roz 
|
sus |
 |
|
DK

|
12.01.2010 4:11 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: ---------- duke_meadows a scris: ---------- AdrianaSimion a scris: aloooo, destrabalare se cheama
----------
peste fro saptamana, sa fac un refresh  ----------
tie creca ti s-o facut dor de dormit pi canapia... 
|
sus |
 |
|
DK

|
12.01.2010 4:11 |
|
| |
|
---------- Teodora29 a scris: ---------- AdrianaSimion a scris:
----------
bun si ala, primesc, ca eu am numai unul roz  ----------
e roz, roz??? 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
12.01.2010 4:15 |
|
| |
|
---------- DK a scris: ---------- Teodora29 a scris: ---------- AdrianaSimion a scris:
----------
bun si ala, primesc, ca eu am numai unul roz  ----------
e roz, roz???  ----------
am si eu unu, roz, roz
aa, si diuc se dadu la mine, acu am inteles, de aia imi puneati voi citate sa se prinda si mandea ca azi am percutat mai greutz asa
fata diuc, vezi ca si io am sobe de teracota la casa de la tara, in fiecare camera cate una 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|