· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Nazdravanii Iernii 2005-2006 (cap.10)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Nazdravanii Iernii 2005-2006 (cap.10)  |
criss_bb

|
25.01.2010 12:04 |
|
| |
|
La multi ani Simona!!
La multi ani Mihaita!!
La multi ani Fata de dac!!
|
sus |
 |
|
|
zuzalina

Copii Thea Ana: 14 ani, 11 luni
|
25.01.2010 1:48 |
|
| |
|
La multi ani Simona!!!
La multi ani Claudia!!!!
stimata, da' ce frumos ca soacra a venit sa te serbeze....deosebit, ce mai
la petrecerea fetei.....am uitat sa fac poze, va puteti imagina asa ceva?! 
|
sus |
 |
|
fatadedac

Locatie: DEVACopii Ana-Maria: 31 ani, 3 luni Cristiana: 15 ani, 1 luna
|
25.01.2010 6:07 |
|
| |
|
Asaaaa, in rimul rand va multumesc tuturor pentru urari. Chiar daca nu am fost plecata, am avut o duminica foarte placuta, desi a fost soacra mea la mine.
Tot din vacanta in Olanda, o vreme cred ca va inebunesc cu asta, am invatat cat este de important sa te relaxezi cand ai musafiri. Desi teoretic stiam, cu doamna soacra-mea nu imi prea iesea. Ei bine de data asta mi-a iesit, m-am relaxat total, si desi ea este o femeie super pretentioasa, am uitat de asta, si iaca mi-a facut chiar placere ca a stat cateva zile la mine. Nu ma pun la socoteala ca dimineata am dormit cu nesimtire, ca doar Cristiana a stat cu ea, si la pranz dormeam si eu, caci la fel fata cand se trezea avea cu cine sa se joace. am insistat sa mai stea vreo cateva zile dar nu a mai vrut , soacra adica.
Dragele mele in legatura cu dorintele acestea scumpe, eu sincer nu prea ii dau apa la moara Cristianei. Sincer orice sub marca disney e foarte scump, sau eu consider ca e prea scump, in general prefer sa ii ajustez cu delicatetze dorintele Cristianei. Ma gandesc ca dorintele ei trebuie corelate cu puterea noastra financiara, acum suntem tentati sa le indeplinim dorintele, insa ma gandesc ca acestea vor creste cu varsta si e destul de periculor sa creada ca pot avea tot ce le trece prin cap.
In rest sincer mi-as dori ca nimeni sa nu ii mai cumpere jucarii macar pana la Craciunul viitor, deja nu mai am loc prin casa si ma enerveaza.
Astazi insa a facut un gest extraordinar, a observat ca una din usile de la un dulap din bucatarie e stropita cu ceva, asa ca i-a tras un scuipat si a sters cu maneca
I-am dat un servetel umed pana la urma, dar am apreciat gestul pana la lacrimi, asa ca i-am promis o surpriza. A avut ocazia sa pregateasca un profiterol singura singurica.
zuza chiar nu ai facut poze? Vaiiiiii!
Stimata da draga, a venit soacra, m-am impresionat la lacrimi.
In rest toate bune si frumoase, maine o aducem pe fina cu cel mic la noi cateva zile, daca va amintiti, fosta mea eleva nah!
|
sus |
 |
|
pupy

Locatie: Pe alte meleaguri....Copii Anna: 14 ani, 10 luni am nascut deja!
|
25.01.2010 6:21 |
|
| |
|
La multi ani Mihaita,sa cresti mare si sa ai parte de tot ce este frumos si bun

|
sus |
 |
|
pupy

|
25.01.2010 6:22 |
|
| |
|
La multi ani Claudia

|
sus |
 |
|
|
pupy

|
25.01.2010 6:23 |
|
| |
|
Zuzule,ce rau imi pare ca nu ai facut poze
Luana,de facut prajiturele nu prea am mai avut timp dar am facut un tort pentru bunicul sotului care a imlinit 80 de ani ...si si astazi am facut niste mini placintele cu gem ...
Cit despre slabit doamna Nell ma "impinge" mereu de la spate mai imi arata cite o poza de dau pe spate si repede ma apuc de pedalat
Apropo Nell,de pus pata...mindra mea vrea neaparat sa fie alba ca zapada de ziua ei ....asa ca sa vad pe unde scot io camasa...daca nu reuseste maicamea sa coasa o rochita de acest gen ca a promis
Va pupic merg ca sa trezit mindra...mai vb 
|
sus |
 |
|
denig

|
25.01.2010 8:11 |
|
| |
|
La multi ani ,Mihaita!Safi sanatos ,frumosule!
LA multi ani,Claudia.Tot binele din lume sa te inconjoare.
Nell,felicitari pentru silueta.Ai avut ambitie.Bravo tie.Si succes la cautat .
Zuza,chiar nici o poza
Eu azi am facut comanda de 160 ron de net de carti pentru Denisa.Trei carti puzzle cu 48-2 si 96 de piese cu printese ,o carte cu Tincker Bell si comoara pierduta.
|
sus |
 |
|
alexuca

Locatie: ConstantaCopii Mihaita: 14 ani, 11 luni Alexandra: 10 ani, 11 luni
|
26.01.2010 9:47 |
|
| |
|
Buna dimineata fetelor...
Multumim din suflet fetelor ptr urari ...Mihaita va multumeste si va pupa .
Asa ca va serveste cu o felie din tortul la care s-a chinuit mama lui pana la 2 noaptea :

|
sus |
 |
|
alexuca

|
26.01.2010 9:52 |
|
| |
|
Claudia cu intarziere te pupam si noi si iti uram La multi ani din toata inima!
Denig dar de pe ce site?
Pupy sanatate multa bunicutului
Zuza dar ai filmat? Ca stiu ca al meu sot a facut o data poze dupa un filmulet.
Gata fug la treaba ca azi ma plimb prin oras 
|
sus |
 |
|
babyboy

|
26.01.2010 4:31 |
|
| |
|
mamma mia, ce tort super! alta cofetareasa innascuta printre noi! bravo pentru efort , presupun ca si gustul a fost pe masura aspectului! ai facut copilul fericit, asta conteaza!
miine duc fata la gradinita. de-abia asteptam, cu totii. 
|
sus |
 |
|
babyboy

|
26.01.2010 4:47 |
|
| |
|
mamma mia, ce tort super! alta cofetareasa innascuta printre noi! bravo pentru efort , presupun ca si gustul a fost pe masura aspectului! ai facut copilul fericit, asta conteaza!
miine duc fata la gradinita. de-abia asteptam, cu totii. 
|
sus |
 |
|
danielle13

Locatie: ratacita prin lumeCopii H: 15 ani, 1 luna R: 13 ani, 6 luni
|
26.01.2010 5:33 |
|
| |
|
buna fetelor
mai motivat mai nemotivat cam bate vantul pe la noi si nu se vad vremuri bune cu listuta.
io ieri mi-am scos o masea defapt era una implantata si acum am un zambet de toata frumuseteasa nu mai zic ce ma omorat ala pe scaun acolo cu 2 anestezi si tot am urlat . aici rar vezi pe cineva cu pauza in gura. alta nici nu mai pun deocamdata . fetele sunt racite si m-au terorizat zilele astea. samabata asa moarte coapte le-am dus la carnaval organizat de biserica si si-au facut de cap pe acolo.
alexuca tortul arata super bine si cred ca a fost si delicios.
nell felicitari . tin pumnii sa iasa bine cu urina
luana cred ca este foarte nerabdatoare ilinca sa mearga la gradi
fatadedac te aspteptam cu poze cu finutul
zuza ai comiso cu pozele
vali deci se lasa cu alba cu zapada . sper ca mami tau sa reuseasca
simona
monica, criss , denig ce fac puisorii?
|
sus |
 |
|
alexuca

|
26.01.2010 7:36 |
|
| |
|
M-am chinuit ceva la el, tinand cont ca am facut pentru prima oara cu "model" dar a fost foooarte bun
Danielle multa sanatate la fete! Ce nasol cu maselele astea...si eu am zis ca dupa ce nasc vreau sa imi "aranjez" dantura ca am facut la carii in sarcina asta ...asa ca te inteleg.
Mai fetelor de vreo 2 zile ma tot incearca o raceala dar azi a culminat ...nu mai pot...este cu tuse, durere in gat, nas infundat etc, etc...am luat eu ce mi-a zis doctora dar tot ma chinui...offf 
|
sus |
 |
|
silviamures

Copii Patrick Alexandru: 14 ani, 10 luni Cristian: 10 ani, 9 luni am nascut deja!
|
26.01.2010 7:47 |
|
| |
|
buna fetelor
La multi ani pt Mihaita, Claudia si Simona!
noi am inceput anul destul de nasol si deprimant
in primul rand am avut un soc pt ca am aflat ca la mine la serviciu s-a facut o lista maaare cu disponibilizari, si............... pe lista sunt si eu Toate fetele in concediu, sau in crestere copil sunt pe lista. Ne-au desfiintat posturile. Asta e. Peste 2 ani, cand va fi sa ma intorc, voi primi disponibilizarea. Treaba e, ca in principiu eu vroiam sa-mi caut altceva, dar pana sa-mi gasesc era un job sigur. Fetelor, vreau sa va zic ca sentimentul e super naspa. Am plans, m-am enervat, m-am suparat, m-am stresat................ acuma m-am mai calmat. . Ca e tot degeaba.
In rest suntem raciti si eu si Alex. Nu f tare, doar mucosi si tusim.
|
sus |
 |
|
criss_bb

|
26.01.2010 10:19 |
|
| |
|
Silvia din cate stiu nu pot sa te disponibilizeze cand vii din crestere copil, cel putin in primele 6luni...femeile insarcinate si cele care vin din cic au regim special, intreaba si tu la juridic pe aici daca au dreptul sa te disponibilizeze...eu stiu ca nu.
Daca tot nu vroiai sa te intorci acolo nu prea conteaza dar intr-adevar era bine sa ai ceva unde sa te intorci.
Gandeste-te daca erai pe lista si nu aveai doi ani sa gasesti ceva...era mult mai rau zic eu.
Poate pana iesi tu din cic nu mai e criza asta, in doi ani se schimba multe zic si eu...oricum suntem alaturi de tine si nu mai plange ca ii faci rau bb-lui din burtica.
Te pupam si ai grija de burtica
Mary pacat ca a trebuit sa scoti maseaua si nu a mai putut fi tratata
Noi ne pregatim again de vacanta la gradi, m-au disperat cu vacantele astea mai ales ca eu cand bog are vacanta eu trebuie sa gasesc solutii...
Nell felicitari pentru kg, acum examenul de urina ok..si poate vine barza
Luana cum mai e fata?
Zuza sper ca ati petrecut bine
Alexuca mai e un pic si o sa iti tii si a doua minune in brate Foarte frumos tortul.
Vali de pe acum va dorim petrecere frumoasa si sa ne arati ce tort minunat ai facut Anei 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|