· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul Purelor Rautaceoase Colorate Instinctless bla bla 47
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul Purelor Rautaceoase Colorate Instinctless bla bla 47  |
duke_meadows

|
21.01.2010 1:18 |
|
| |
|
zuzo ai coarne?
esti frumoasa bre.... 
|
sus |
 |
|
|
AdrianaSimion

|
21.01.2010 1:23 |
|
| |
|
---------- zuzalina a scris: ---------- DK a scris: Bre, zuzo - mitzo - vampo... daca le ai mari, investeste in biletul de avion. Sigur iti scoti banii!  ----------
...90D....da' noroc ca nu se vad la adevarata lor valoare de burti (am 3 rinduri ) ----------
te-am luat, 110 D
caut belete de avion? 
|
sus |
 |
|
zuzalina

Copii Thea Ana: 16 ani, 3 luni
|
21.01.2010 1:26 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: ---------- zuzalina a scris: ---------- DK a scris: Bre, zuzo - mitzo - vampo... daca le ai mari, investeste in biletul de avion. Sigur iti scoti banii!  ----------
...90D....da' noroc ca nu se vad la adevarata lor valoare de burti (am 3 rinduri ) ----------
te-am luat, 110 D
caut belete de avion?  ----------
bre, tu nu mai dormi pe burta de la 12 ani, asa-i? cauta beletele, nu merg cu tine, ca aia ma pun sa platesc 
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
21.01.2010 1:28 |
|
| |
|
bey tatoaselor.... la voi muncesc ghietele sutiene.
io habar n-am cat am la cm... cupa c cum era in romania 
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
21.01.2010 1:28 |
|
| |
|
daaaa, sunt frumoasa cum alta nu-i si mindra-n toate cele zina din carpati, asa mi se mai spune
deci servetele cu acetona, mitzo, cauta matale la DM...ie niste cutii bleo siel ca ceru' vara 
|
sus |
 |
|
|
DK

|
21.01.2010 1:31 |
|
| |
|
Bre, io n-am DM pentru ca nu e Real la Iesh inca...
Multumesc de recomandare, insa eu nu am ce face cu astfel de servetele... am unghiile facute cu gel.
Si da, esti bunoaca!
Voi sa taceti cu tatile in privinta cupei la sughien.... care D-uri, care C-uri... eu nu mai zic nika... tac si inghit 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
21.01.2010 1:31 |
|
| |
|
---------- zuzalina a scris: ---------- AdrianaSimion a scris: ---------- zuzalina a scris: ---------- DK a scris: Bre, zuzo - mitzo - vampo... daca le ai mari, investeste in biletul de avion. Sigur iti scoti banii!  ----------
te-am luat, 110 D
bre, tu nu mai dormi pe burta de la 12 ani, asa-i? cauta beletele, nu merg cu tine, ca aia ma pun sa platesc  ----------
dorm fata pe burta si acu, e pozitia mea preferata, da tre sa sti sa le gasesti pozitia buna si sa le asezi corect
deci....cine merje cu mine in singapore? 
|
sus |
 |
|
DK

|
21.01.2010 1:32 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: ---------- zuzalina a scris: ---------- AdrianaSimion a scris: ---------- zuzalina a scris: ---------- DK a scris: Bre, zuzo - mitzo - vampo... daca le ai mari, investeste in biletul de avion. Sigur iti scoti banii!  ----------
te-am luat, 110 D
bre, tu nu mai dormi pe burta de la 12 ani, asa-i? cauta beletele, nu merg cu tine, ca aia ma pun sa platesc  ----------
dorm fata pe burta si acu, e pozitia mea preferata, da tre sa sti sa le gasesti pozitia buna si sa le asezi corect
deci....cine merje cu mine in singapore?  ----------
Merg io. N-am eu tzatze mari da' cum am interzis si la alcool, nu-i bai. Te insotesc pe tine si am grije sa nu pici cu coicu de masa cand ai sa te-mbeti. 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
21.01.2010 1:32 |
|
| |
|
---------- DK a scris: Bre, io n-am DM pentru ca nu e Real la Iesh inca...
Multumesc de recomandare, insa eu nu am ce face cu astfel de servetele... am unghiile facute cu gel.
Si da, esti bunoaca!
Voi sa taceti cu tatile in privinta cupei la sughien.... care D-uri, care C-uri... eu nu mai zic nika... tac si inghit  ----------
1. ce inghiti?
2. ai grija ce inghiti ca esti alergica?
3. sti bancul cu cei 3 spermatozoizi? 
|
sus |
 |
|
DK

|
21.01.2010 1:33 |
|
| |
|
Peseu: Eu nu pot sa-mi imaginez cum puteti dormi voi pe burta. Eu nu pot deloc! Simt ca ma sufoc! Poate n-am tzatzele suficient de mari ca sa-mi asigure suficient spatiu intre pat si gat, right? 
|
sus |
 |
|
DK

|
21.01.2010 1:34 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: ---------- DK a scris: Bre, io n-am DM pentru ca nu e Real la Iesh inca...
Si da, esti bunoaca!
Voi sa taceti cu tatile in privinta cupei la sughien.... care D-uri, care C-uri... eu nu mai zic nika... tac si inghit  ----------
1. ce inghiti?
3. sti bancul cu cei 3 spermatozoizi?  ----------
Inghit in sec, ce-ti inchipuiai? 
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
21.01.2010 1:37 |
|
| |
|
---------- DK a scris: ---------- AdrianaSimion a scris: ---------- DK a scris: Bre, io n-am DM pentru ca nu e Real la Iesh inca...
Si da, esti bunoaca!
1. ce inghiti?
Inghit in sec, ce-ti inchipuiai?  ----------
NU mi-ai raspuns la Tuate intrebarile
daca o intrebam pe diuc, ea stia sa raspunda punctual 
|
sus |
 |
|
DK

|
21.01.2010 1:39 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris:
1. ce inghiti?
Inghit in sec, ce-ti inchipuiai? [/quote]
daca o intrebam pe diuc, ea stia sa raspunda punctual [/quote]
Bini bre, o sa fac un efort si o sa incerc sa-ti raspund...
1. inghit in sec - ti-am mai zis o data, tanpit-o!
2. o sa am, doar ti-am zis ca am antihistaminicul in posheata
3. da, mi l-ai zis ieri, dar poti sa-l repeti daca vrei BAN 
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
21.01.2010 1:42 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a scris: ---------- DK a scris: ---------- AdrianaSimion a scris: ---------- DK a scris: Bre, io n-am DM pentru ca nu e Real la Iesh inca...
Si da, esti bunoaca!
1. ce inghiti?
Inghit in sec, ce-ti inchipuiai?  ----------
daca o intrebam pe diuc, ea stia sa raspunda punctual  ----------
la 1. ti-a raspuns
la 2. cred ca are, si, daca nu, are tot ce-i trebuie la purtator si rezolva situatiunea
la 3. nu cunosc daca stie sau nu, da' eu clar nu-l stiu si vreau sa-l aud 
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
21.01.2010 1:43 |
|
| |
|
dichei, iar suntem pe-o unda 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|