· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Clubul Purelor Rautaceoase Colorate Instinctless bla bla 51
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Clubul Purelor Rautaceoase Colorate Instinctless bla bla 51  |
micutza_25

Locatie: vestul tariiCopii Alina- Georgiana: 14 ani, 9 luni Paula-Maria: 13 ani, 5 luni
|
27.01.2010 10:48 |
|
| |
|
---------- bursucitza a inca imi vad poza. Lasa ca pana maine o sa dispara ( sper)
si de la mine somnic dulcel si odihnel si alea.
iar lui bursu si lui pui le urez sa le transmita domnisoarelor lor mici sa doarma, ca sa doarma si mamicile... 
|
sus |
 |
|
Berea

|
27.01.2010 10:56 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a---------- Berea a---------- AdrianaSimion a---------- Berea a bag in pat. nu ma culc ca n-am cu cine 
|
sus |
 |
|
|
AdrianaSimion

|
27.01.2010 10:57 |
|
| |
|
---------- monica77 a inca imi vad poza. Lasa ca pana maine o sa dispara ( sper) ----------
pe a bag in pat. nu ma culc ca n-am cu cine  ----------
sa te ajut?

Ultima modificare efectuata de catre AdrianaSimion la 27.01.2010 11:01, modificat de 1 data in total |
sus |
 |
|
Berea

|
27.01.2010 11:00 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a---------- Berea a fara treziri bruste.
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
27.01.2010 11:01 |
|
| |
|
---------- duke_meadows a---------- Berea a ce ca nu dau secrete din casa
micuzo ai niste fetite superbe... si tu arati .... sa-ti fie rusini, cu 2 copchii si asa saxoasa.....sameni c-o modeala da nu pot procesa la ora asta cu cini... ma mai gandesc si-ti zic 
|
sus |
 |
|
Berea

|
27.01.2010 11:02 |
|
| |
|
---------- AdrianaSimion a---------- Berea a bag in pat. nu ma culc ca n-am cu cine  ----------
sa te ajut?
 ----------
ah, ce sexy e. acuma nu o sa mai adorm ca oi visa cu okii deschisi la el
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
27.01.2010 11:04 |
|
| |
|
va las... mi-am pus burtihanu' la cale, am mancat si o tona de inghetata... ma duc sa fac curat in bucatarie, ceva pe maine de mancare si intru la o baie. ... tre sa ma misc rapid ca la 10 incepe un nou episod din muieri disperate.... si vad si un licar in okiu lu barbatu-miu, parca vaz ci ma fugaresti in noaptea asta , ca si asta ii facut noaptea... 
|
sus |
 |
|
duke_meadows

|
27.01.2010 11:05 |
|
| |
|
revin: eu tot imi vad poza.... hai ca-s cucu....
|
sus |
 |
|
AdrianaSimion

|
27.01.2010 11:05 |
|
| |
|
diuc, pe cai fata 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|