· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Fluturasii verii 2008 (47)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Fluturasii verii 2008 (47)  |
ksde2000

Locatie: BotosaniCopii Ema Nicoleta-minunea mica: 12 ani, 6 luni Ana Lorena-bebelina: 8 ani, 7 luni
|
01.02.2010 10:39 |
|
| |
|
cu oana am vorbit eu....sunt foarte prinsi cu de toate si nu mai apuca sa mai intre pe forum...dar piticul cica se desteapta sub ochii lor de la cerebrolizin si nu a avut nici o reactie negativa.....eu m-am bucurat enorm pentru ei...
si emei ii da un canin si sta numai atasata la san, nu vrea sa pape si desi stiu ca n-ar trebui s-o fortez ma enervezs cumplit si mai si tip la ea......
in rest nu stiu daca v-am spus ca vineri fetita mea a spus prima propozitie 'bebi pipi' se referea la copilasul din figurina de pe usa de la baie.....si mie mi-a venit s-o pap....mereu ii spunem ca baietelul sta pe olita si face pipi si caca si ma pune de fiecare data s-o ridic in brate sa-i faca mai mai
|
sus |
 |
|
|
gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 12 ani, 6 luni Denis Ciprian: 8 ani, 11 luni
|
01.02.2010 10:53 |
|
| |
|
Alina, iti multumim pentru vestile bune despre Niki, mi-au dat lacrimile de bucurie. Nu am mai apucat sa vb cu Oana, dar ma gandesc mereu la ea si sper din tot sufletul sa faca Niki progrese si sa ii umple inima de fericire.
Pupam Emilici cea vorbareata 
|
sus |
 |
|
gaby2007

|
01.02.2010 11:31 |
|
| |
|
ce vesti buneeeee......ma bucur enorm pt Nick si familion
Alinuta, ar trebui sa dai date mai exacte despre tratament...adica cate seminte, cata miere....
Bravo Emilici, mozolici....ai crescut mare, mare
Olga, lasa mami, ca trece si iarna asta...si la noi ningeeeee
Si sa va zic cum puiul meu a dormit in wwek pana la 9...la buni doarme pana la 9, acasa oara 8 e max...si azi ca nu cumva sa mai pot zice ceva a dormit pana la 10 
|
sus |
 |
|
aalliinnuuttaa

Locatie: bucurestiCopii Emma Maria : 12 ani, 6 luni Robert Gabriel: 8 ani, 5 luni
|
01.02.2010 11:34 |
|
| |
|
---------- gaby2007 a scris:
Alinuta, ar trebui sa dai date mai exacte despre tratament...adica cate seminte, cata miere....
----------
eu am pus intr-o ceasca de cafea 2 linguri seminte pasatsi am umplut apoi cu miere. am amestecat bine si incerc sa-i dau lui emy dimineatza pe stomacul gol o linguritza.
|
sus |
 |
|
oanasauer

|
01.02.2010 11:56 |
|
| |
|
buna dimineata mamici,
tato..multumesc de cafea
multi pupici la fulguletul roz de zapada...e minunata poza..
ne bucuram pt nick si poate are timp mamica sa intre sa ne povesteasca mai multe..si vreo poza cu piticul???
sailor...dar o poza cu ochioasa fluturasilor nu primim??
si la noi e zapada..off ca parca nu se mai termina....imi place frigul dar parca abia astept sa stau in parc mai mult de o ora... 
|
sus |
 |
|
|
stelyana

Locatie: BucurestiCopii Andrei: 15 ani, 9 luni Ilinca: 12 ani, 5 luni
|
01.02.2010 12:04 |
|
| |
|
buna mamici
multumi pt cafeluta
eu sunt acasa cu copii, andrei este un pic racit, sper sa nu ia si ilinca
am bagat de dimineata o prajitura la cuptor( contesa), reteta de la grasana, arata foarte bine, sa vedem cum va fi la gust
va pup pe toate si pe fluturasi 
|
sus |
 |
|
aalliinnuuttaa

Locatie: bucurestiCopii Emma Maria : 12 ani, 6 luni Robert Gabriel: 8 ani, 5 luni
|
01.02.2010 12:08 |
|
| |
|
a inceput sa ninga
|
sus |
 |
|
lily_ana2008

Locatie: buzauCopii Robert Stefan: 12 ani, 6 luni am nascut deja!
|
01.02.2010 1:43 |
|
| |
|
iarasi ninge.......totusi ma bucur pentru ca scapam si noi de tuse sa iesim la sanie....am fost pedepsiti inca mai tuseste putin,dar suntem spre bine...
De cateva luni,R imi face niste bubite pe piele(de 3 ori s-a intamplat)si nu stiu de la ce.....am dat vina pe turta dulce,apoi pufuleti,acum medicul de familie imi daduse aerius......am ajuns la pediatra si avem tratament cu Zyrtec(cuscra stiu ca ochioasa mica a luat,cate pic?cate zile?)si ketof(asta si pt tuse) 10 zile apoi mergem la control si mai stabilim atunci......
Odata cu tusea asta,par sa apara si maselute noi....e cu manuta in gura si orice duce acolo in spate la maselute....4 mai sunt scapam noi si de astea
R vorbeste foarte putine cuvinte si alea vai de ele dar important e ca ne intelegem
declaram si noi cu intarziere 8 dintisori,4 canini si 4 maselute
Cam atat despre noi
Felicit pe Emi pentru propozitie (uite ca ne putem lauda si noi cu una ''pcat a piine''-a plecat la paine -cine iese pe usa merge la paine ),pe Cris pentru cantecel,pupam Emma scumpa sa scape de viermisori,ma bucur tare mult penru Nik si Oana wau cat am scris pup pe toata lumea
Uitasem....poze cu nora draga 
|
sus |
 |
|
GRASANA

|
01.02.2010 2:18 |
|
| |
|
salutare si de la noi
acum savurez si eu cafeluta..mercic Raluca
multumim de complimente si vad ca si la noi ninge deci nu a fost ultimul sanius
ma bucur enorm ca piticul e bine
pupici miii si micutei Chris si bravo pentru cantecel
pupici si Mirunei cu durerile ei de dintisori si Emmei care se lupta cu viermisorii, si lui Roby care se lupata cu bubitele si sper ca nu am uitat pe nimeni si pe toti fluturasii
OanaS nu ne mai arati poze cu Anamaria
Stelyana sper sa-ti placa prajiturica..reteta e preluata de la Alinuta 
|
sus |
 |
|
tato

Locatie: dragasani.valceaCopii ANDREI : 15 ani, 9 luni MIRUNA: 12 ani, 5 luni
|
01.02.2010 3:02 |
|
| |
|
---------- diriginta a scris: Tato, stiu prin ce treceti, e criminal sa se umfle doar unul, dar 4..... . Cu mancarea nu te stresa, V a slabit in jur de 1 kg in perioada aceea, dar acum a recuperat. Ideea e ca nu trebuie fortat, dar hai sa-i spun ceva, si pe mine m-a invatat o asistenta sa-i dau vreo 4 mml nurofen sau ibalgin sau panadol cu o jumate de ora inainte de mancare.medicamentul ii alina cat de cat durerea si asa reuseam sa ii dau sa pape.
----------
Multumesc, Diriginta.O sa incerc sa-i dau niste Nurofen cand e asa maraita.Mi-e frica sa nu fac abuz,sau daca o tine o luna de zile maraiala ce fac? Of,poate isi revine in 2-3 zile de Nurofen.O sa-i dau dimineata si seara 5ml. 
|
sus |
 |
|
tato

|
01.02.2010 3:14 |
|
| |
|
Laura,Nino,
Roby,Emilici,bravo pt propozitiile pe care le spuneti .Miru mai nou ii canta bebelusului nani-nani,ii pune suzeta.facea asta si inainte dar acum incepe sa-i cante din ce in ce mai clar .Sau daca ii canta mama la culcare ,cand o pune pe perna alt cantecel in afara de In padurea cu alune...ridica capul de pe perna si zice pu-pu-pu si ii arata un degetel
Oana,ne bucuram enorm pt pitic.Doamne-ajuta sa fie bine si sa-l vedem sanatos si voios!
Alinutza,spune-mi ce capsule de usturoi ai cumparat ca as vrea sa incep sa le dau si eu la copii incepand de maine. 
|
sus |
 |
|
tato

|
|
sailor_moon

Copii Christinica-Prajiturica: 12 ani, 6 luni Catalina-Bubulina: 8 ani, 3 luni
|
01.02.2010 5:02 |
|
| |
|
Cuscra, i-am dat 5 picaturi de Zyrtec timp de 5 zile. Dar avea pana in 9 luni.
Sanatate si multe progrese lui Nick!
Emma, ce-mi vazura ochii?!!!!Viermisori?!!!!! Biata de tine, dar lasa ca te ajuta mami sa te faci bine!
Emi, Robby, bravo pentru propozitii!
Steliana, sanatate lui Andrei!
Tato, sa treceti cu bine peste eruptiile dentare!
Pupam pe Vladutz, Tea, Robby, Emilici, Emma, Mirunica si Mirunel, Davidutzii de orice nationalitate, Sara, Anamaria, Bubu, Ilinca si pe toti cei care nu imi mai vin in minte acum pentru ca urla Chris ca s-a trezit
|
sus |
 |
|
stelyana

Locatie: BucurestiCopii Andrei: 15 ani, 9 luni Ilinca: 12 ani, 5 luni
|
01.02.2010 5:23 |
|
| |
|
sailor_moon, multumim 
|
sus |
 |
|
DANONINO

Locatie: BUCURESTICopii Sara Andreea: 12 ani, 5 luni Luca Daniel: 10 ani, 7 luni
|
01.02.2010 6:00 |
|
| |
|
Sailor si mai multi lui Chris 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|