· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Una, alta >Social > Atac armat in Connecticut, USA
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Atac armat in Connecticut, USA     
liana76
Copii
Radu Stefan: 12 ani, 3 luni

16.12.2012 9:13   Atac armat in Connecticut, USA  citat 

Douăzeci şi şase de persoane, dintre care 20 de copii au fost ucise, vineri dimineaţa, într-o şcoală primară din Connecticut (nord-est), într-unul dintre cele mai grave masacre comise vreodată într-o instituţie şcoală din Statele Unite, devenit imediat o dramă naţională. Autorului atacului, Adam Lanza, a fost un copil crescut în suburbii şi ai cărui părinţi erau divorţaţi, dar care la vârsta de 20 de ani locuia în continuare cu mama sa.
Posturile americane de televiziune l-au identificat într-o primă fază pe atacator în persoana lui Ryan Lanza, în vârstă de 24 de ani. În cursul după amiezii însă, ele au revenit asupra identităţii, afirmând că atacatorul, găsit mort în şcoală, potrivit poliţiei, se numea de fapt Adam Lanza şi avea 20 de ani.

Ryan Lanza ar fi de fapt fratele ucigaşului, potrivit presei americane. Postul de televiziune CBS a filmat arestarea lui Ryan Lanza, care în prezent este interogat de poliţie.

Conform postului CBS, bilanţul atacului este de cel puţin 27 de morţi, dintre care 18 copii. Acest bilanţ încă nu a fost confirmat de poliţie.

Trei dintre persoanele rănite sunt în stare gravă.

Asupra presupusului agresor, care a fost împuşcat mortal, au fost găsite două arme de foc. Nu se ştie cu certitudine dacă agresorul a fost ucis sau s-a sinucis, potrivit CNN.

Un incident armat a avut loc, vineri dimineaţă, la o şcoală generală din oraşul american Newtown, în statul Connecticut.

Poliţia a fost chemată de urgenţă, vineri la ora locală 9.40 (16.40, ora României), la şcoala generală "Sandy Hook" din Newtown. Conform publicaţiei The Hartford Courant, citată de postul NBC, un agresor înarmat a intrat în clădirea principală a şcolii. Un agent de poliţie a scos din şcoală un elev care prezenta plăgi prin împuşcare şi care era în stare gravă.
[i]La primul auz al stirii m-am gandit in primul rand la RoBlondy, blondina noastra draga care sta in Connecticut. Da-ne un semn si spune-ne ca sunteti ok toti.
Apoi nu m-am gandit decat la ce s-ar putea face pentru a se evita astfel de tragedii. Lucrez intr-o scoala si nu am putut sa nu ma gandesc ca asta s-ar putea intampla si la noi. Dezaxati exista oriunde, scoli nesigure si neprotejate iarasi sunt....
[/i]


sus

Denunta
ana_348
Locatie: Bucuresti
Copii
M: 15 ani, 4 luni
D: 10 ani, 10 luni

21.12.2012 11:22     citat 

Anca si copiii sunt ok...dar foarte afectati de aceasta tragedie trist

sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: