· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Una, alta >Social > De la ce varsta platesc bebelusii intretinerea?
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina 1, 2  »
subiect nou  raspunde
autor De la ce varsta platesc bebelusii intretinerea?     
bebeluc
Locatie: bucuresti
Copii
MATEI IOAN: 15 ani, 7 luni

26.05.2006 9:16   De la ce varsta platesc bebelusii intretinerea?  citat 

Dragele mele, am o problema de ordin administrativ: administratorul blocului in care locuim ne-a sugerat ca ar fi timpul ca puiul nostru (avem un an, deja!) sa cotizeze la intretinerea blocului. E adevarat ca face gunoi cat o cazarma (scutece, ambalaje si tot felul de consumabile), dar nu ajunge sa aprinda lumina pe scara blocului zambet In fine, o cunostinta mi-a spus ca si-a trecut fetita la intretinere abia la 5 ani (mi se pare extrem de tarziu), in timp ce altcineva mi-a spus ca, legal vorbind, copii sunt trecuti la intretinere de la varsta de 2 ani. V-as ruga, daca stiti, din proprie experienta, sau din auzite, sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez. Imi cer scuze fata de admin daca am postat subiectul aiurea, va pup mult si astept raspunsurile voastre cat de curand posibil.

sus

Denunta
x_tina
Locatie: Bucuresti
Copii
Maria Teodora: 15 ani, 6 luni

26.05.2006 9:25     citat 

Nu stiu cum e legal dar si pe mine ma intereseaza ca pe mine administratora m-a intrebat de cand eram insarcinata cand nasc, i-am zis ca in iunie, iar in iulie mi-a bagat-o la intretinere. Adica din prima zi. plang sau sunt foarte trist

sus

Denunta
dodosasha
Locatie: bucuresti
Copii
S
P

26.05.2006 9:33     citat 

subiect asemanator aici

sus

Denunta
Serghei
Locatie: Brasov
Copii
Sergiu: 15 ani, 9 luni
am nascut deja!

27.05.2006 10:34     citat 

Noi l-am anuntat pe Sergiu (desi nu era nevoie ca m-a vazut toata lumea cu burta mare) din prima luna...dar d-na administrator ni l-a trecut la intretinere numai din a 3-a luna. Mi-a zis ca asa a procedat cu toti bebelushii din bloc.

sus

Denunta
little_djini
Locatie: Bucuresti

27.05.2006 10:38     citat 

Pe Andrei la trecut la intetinere din prima luna.

sus

Denunta
alexasicoe
Locatie: Alba Iulia/ Am doi copilasi, minunile lui Dumnezeu
Copii
Paul Mihai: 15 ani, 9 luni
Liana Maria: 14 ani, 3 luni

28.05.2006 12:13     citat 

Se pare ca depinde de asociatie prostit . Noi tocmai ne-am mutat, in acelasi oras, doar cartiere diferite foarte fericit . La vechia locatie Paul a fost trecut din prima luna la costuri trag cu ochiul . Aici am fost vineri sa ne ia in evidenta si a zis ca pe el nu il trece inca ca e prea mic foarte fericit .

sus

Denunta
nathalia
Copii
ALI: 18 ani, 10 luni

28.05.2006 1:44     citat 

depinde de regulamentul intern al asociatiei unde locuiesti si de ce s-a hotarat in adunarea generala.dute la administratie si cere printr-o sesizare in scris catre presedintele blocului sa ti se raspunda in scris si dupa aceea te hotaresti ce o sa faci.toate asociatiile nu au un astfel de proces verbal si nu o sa iti poata raspunda.sunt obligati sa iti dea un raspuns in scris cu stampila asociatiei in timp de 30 de zile.la fiecare adunare generala sau sedinta de comitet sunt obligati sa faca un proces verbal cu ce se hotareste in legatura cu problemele administrative ale blocului.sunt presedinta de asociatie de 10 ani si crede-ma ca niciodata nu se discuta despre bebelusi.cine face prezenta la tine in bloc????administratorul,presedintele sau detinatorul cartii de imobil?????

sus

Denunta
little_djini
Locatie: Bucuresti

28.05.2006 5:59     citat 

Nathalia nu stiu cum o fi la voi da la noi problema suna in felul urmator: avem una bucata administrator si un bucata presedinte asociatie de proprietari + babele care cred ca fac parte din asociatie. Administratorul are voie sa dea gauri in pereti pe la 10 - 11 noaptea dar daca unu care nu il gadila bine face galagie e in stare sa cheme politia + verificari la ore mici din noapte rad . Nu stiu cat de normala e chestia asta dar nici nu am idee unde sa ma duc sa ii dea jos din sferele inalte in care plutesc.

sus

Denunta
nathalia
Copii
ALI: 18 ani, 10 luni

29.05.2006 3:31     citat 

fiecare primarie are un birou de informare pt asociatiile de locatari.te duci acolo si il reclami ca face un abuz.Cei de de primarie au ac de cojocul lui sau fiecare zona are un agent de proximitate.luati legatura cu el,faceti o sesizare in scris si vor sau nu trebuie sa va raspunda.orice administrator trebuie sa detina un atestat eliberat de primarie ca sa isi poata tine functia.orice reclamatie este o bila neagra la dosar si cand o dori sa il reinoiasca o sa intampine niste piedici.
sau va strangeti mai multi si fortati presedintele de asociatie sa organizeze adunare generala(legal o data pe an) ca sa propuneti schimbarea administratorului din functie.voi il platiti pe el nu el pe voi.('zambet')


sus

Denunta
nathalia
Copii
ALI: 18 ani, 10 luni

29.05.2006 3:36     citat 

in legatura cu [b]:verificari la ore mici din noapte [/b] nu mai au dreptul sa iti bata la usa decat la citirea repartitoarelor sau la remedierea partilor comune.ATAT

sus

Denunta
elmi
Copii
David: 15 ani, 5 luni
Edina: 13 ani, 3 luni

30.05.2006 9:30     citat 

din prima zi a fost trecut al meu....traiasca babele din bloc nervos

sus

Denunta
bodorin

30.05.2006 10:05     citat 

La noi se pare ca vecinii sunt de treaba ca Eric nici acum nu este trecut la intretinere ...si nu a facut nimeni nici o reclamatie foarte fericit ...dar cand am nascut m-am dus sa-l declar iar presedinta asociatiei mi-a zis ca este prea mic si il va trece cand decide ea ....eu nu am nimic impotriva rad ...chiar i-am dus si o cafea ca merita cei drept trag cu ochiul

sus

Denunta
monikL
Locatie: Bucuresti
Copii
Loredana Michaela: 15 ani

30.05.2006 11:12     citat 

Elmi si eu zic la fel. De cum am venit de la maternitate a trecut-o pe Lory la intretinere... Sa traiasca babele care nu au altceva de facut (sau sa moara??? nervos )

sus

Denunta
lumi12a
Copii
Lexi: 18 ani, 7 luni

31.05.2006 12:04     citat 

Legal, din prima zi acasa.
Noi am primit cadou de la nenea administratorul, o luna de netrecere la intretinere. scot limba


sus

Denunta
little_djini
Locatie: Bucuresti

31.05.2006 2:23     citat 

MonikL daca mor babele cine te mai reclama plang sau sunt foarte trist Cum te mai distrezi tu?

sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina 1, 2  »
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: